Н У Х Т

Посвята в хлібопекарі першокурсників Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ

25 жовтня 2018

Посвята в хлібопекарі першокурсників Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ

25 жовтня 2018 року в рамках декади циклової комісії технологічних дисциплін викладач Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ Оксана Присяжна та студенти четвертого курсу провели захід «Моя професія – моя гордість» для першокурсників спеціальності «Харчові технології».

Метою заходу є ознайомлення студентів-першокурсників із обраною спеціальністю, виховання почуття співпраці, організованості, інтересу до навчання, формування більш глибокого розуміння майбутньої спеціальності, її суспільного значення. Захід супроводжувався яскравими презентаціями.

Сюрпризом для першокурсників стала посвята в хлібопекарі.

Опублікований: 25-10-2018
Читайте також:
Чергове засідання студентського наукового гуртка «Сучасний економіст-аналітик» на кафедрі економіки і права

На кафедрі економіки і права 30 січня 2025 року під керівництвом доцентки Оксани Відоменко відбулося чергове онлайн-засідання студентського наукового гуртка «Сучасний економіст-аналітик», до роботи якого доєдналось 14 здобувачів спеціальності «Економіка». Зустріч проводилась у рамках Всеукраїнської програми «Підприємницький університет», учасником ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергове засідання студентського наукового гуртка «Сучасний економіст-аналітик» на кафедрі економіки і права 31 січня 2025

Плавно занурюємося у літо і починаємо готуватися до стажування у Фінляндії

Здобувачки освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, які вивчають комп’ютерні технології дизайну і виготовлення упаковки, разом зі студентами Берлінського університету прикладних наук готуються до стажування у фінській компанії з виробництва паперу та пакувальних матеріалів Metsa Board. У планах – ознайомленн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плавно занурюємося у літо і починаємо готуватися до стажування у Фінляндії 16 червня 2023

Вперше після зустрічей онлайн: відбулося засідання кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Вперше після зустрічей в онлайн-режимі, 9 вересня засідання кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося з дотриманням санітарних вимог в аудиторії. Завідувач кафедри, доцент Куц Анатолій виніс на порядок денний обговорення питань щодо організації ефективного навчання в умовах карантину (як себе вести під час проведення занять,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вперше після зустрічей онлайн: відбулося засідання кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 10 вересня 2020