Н У Х Т

Стартує конкурс для молодих науковців, переможці якого отримають грант Президента України

17 липня 2018

Стартує конкурс для молодих науковців, переможці якого отримають грант Президента України

Державний фонд фундаментальних досліджень (ДФФД) оголошує конкурс Ф84 для молодих вчених, переможці якого отримають гранти Президента України (150 тис. гривень) для здійснення наукових досліджень у 2019 році. До участі приймаються нові наукові проекти, а також ті, які є продовженням попередніх досліджень та вже отримували гранти.

Термін прийому заявок – 20 вересня 2018 року.

Важливо, що претендувати на отримання гранту можуть молоді доктори наук віком до 45 років (на момент подання заявки). Перевага надаватиметься тим командним проектам, виконавцями якого є молоді вчені.

Для подання заявки на участь необхідно:

- зареєструватися на сайті contest.dffd.gov.ua (для учасників, які раніше не брали участі у конкурсах ДФФД, або не є зареєстрованими користувачами ресурсу);
- заповнити онлайн-форму для конкурсу Ф84;
- зберегти та роздрукувати заповнену форму (паперовий запит має збігатися з електронним).

Перелік документів для оформлення заявки:

- паперова заявка із титулом, який містить підписи всіх учасників проекту, керівника організації та мокру печатку (титул заявки формується автоматично при збереженні файлу у електронній формі) – 1 примірник,
- гарантійний лист підприємства, установи або організації, яка зобов’язується забезпечити проведення наукових досліджень – 1 примірник,
- довідка з місця роботи із зазначенням посади – 1 примірник,
- копії опублікованих молодим ученим наукових праць (крім монографій) за тематикою проекту (до п’яти найменувань) – по 1 примірнику,
- завірені копії першої сторінки паспорта і сторінки паспорта, де позначена його прописка (реєстрація) – 1 примірник,
- завірена копія диплома про присудження відповідного наукового ступеня – 1 примірник.

Документи оформлюються у паперову папку та направляються поштою (або надаються заявником особисто) за адресою: м. Київ, бульвар Шевченка, 16.

Докладніше про участь у конкурсі, оформлення заявок та заповнення електронної форми можна дізнатися за телефоном (044) 246-39-29 або надіславши лист на електронну пошту office@dffd.gov.ua.

Умови конкурсу - за посиланням.

Опублікований: 17-07-2018
Читайте також:
Родзинки професії від викладачів Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ

Викладачі циклової комісії технології бродильних виробництв Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ Олександра Довбуш, Мирослава Сагайдак і Леся Ющак зі студентами груп БВ-2 і БВ-3 відвідали пізнавальний захід «Львівярня для студентів». Під час екскурсії музейним комплексом пивоваріння студенти ознайомилися з істор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Родзинки професії від викладачів Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ 06 квітня 2018

Випуск молодих спеціалістів

У Смілянському технологічному фаховому коледжі нашого університету відбулися урочистості, присвячені випуску 133 молодих спеціалістів. Першими на сцені актової зали коледжу з’явилися випускники відділення «Інформаційних технологій та машинобудування», яких привітав директор коледжу Олександр Хоменко, а завідувачка відділення Наталія Руденко вручил...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випуск молодих спеціалістів 09 липня 2021

Сучасні методичні підходи викладачів кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації зацікавлюють здобувачів освіти

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації приділяє значну увагу формуванню у студентів комунікативних умінь і навичок, що являють собою надійне підґрунтя подальшого успіху у найрізноманітніших сферах економіки. Такі компетенції є не лише вкрай необхідною умовою професійного зростання ділової людини, а також і чинником успішного вивч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні методичні підходи викладачів кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації зацікавлюють здобувачів освіти 26 жовтня 2020

Магістранти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства вразили членів ДЕК високим рівнем своїх кваліфікаційних робіт

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства закінчилися захисти кваліфікаційних робіт магістрів. Студенти-випускники відповідно до майбутньої кваліфікації, яку отримували за спеціальністю «Технології продуктів бродіння і виноробства», представили на публічний захист набуті теоретичні знання, продемонстрували вміння використовувати їх...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства вразили членів ДЕК високим рівнем своїх кваліфікаційних робіт 22 лютого 2017