Н У Х Т

Стартує конкурс для молодих науковців, переможці якого отримають грант Президента України

17 липня 2018

Стартує конкурс для молодих науковців, переможці якого отримають грант Президента України

Державний фонд фундаментальних досліджень (ДФФД) оголошує конкурс Ф84 для молодих вчених, переможці якого отримають гранти Президента України (150 тис. гривень) для здійснення наукових досліджень у 2019 році. До участі приймаються нові наукові проекти, а також ті, які є продовженням попередніх досліджень та вже отримували гранти.

Термін прийому заявок – 20 вересня 2018 року.

Важливо, що претендувати на отримання гранту можуть молоді доктори наук віком до 45 років (на момент подання заявки). Перевага надаватиметься тим командним проектам, виконавцями якого є молоді вчені.

Для подання заявки на участь необхідно:

- зареєструватися на сайті contest.dffd.gov.ua (для учасників, які раніше не брали участі у конкурсах ДФФД, або не є зареєстрованими користувачами ресурсу);
- заповнити онлайн-форму для конкурсу Ф84;
- зберегти та роздрукувати заповнену форму (паперовий запит має збігатися з електронним).

Перелік документів для оформлення заявки:

- паперова заявка із титулом, який містить підписи всіх учасників проекту, керівника організації та мокру печатку (титул заявки формується автоматично при збереженні файлу у електронній формі) – 1 примірник,
- гарантійний лист підприємства, установи або організації, яка зобов’язується забезпечити проведення наукових досліджень – 1 примірник,
- довідка з місця роботи із зазначенням посади – 1 примірник,
- копії опублікованих молодим ученим наукових праць (крім монографій) за тематикою проекту (до п’яти найменувань) – по 1 примірнику,
- завірені копії першої сторінки паспорта і сторінки паспорта, де позначена його прописка (реєстрація) – 1 примірник,
- завірена копія диплома про присудження відповідного наукового ступеня – 1 примірник.

Документи оформлюються у паперову папку та направляються поштою (або надаються заявником особисто) за адресою: м. Київ, бульвар Шевченка, 16.

Докладніше про участь у конкурсі, оформлення заявок та заповнення електронної форми можна дізнатися за телефоном (044) 246-39-29 або надіславши лист на електронну пошту office@dffd.gov.ua.

Умови конкурсу - за посиланням.

Опублікований: 17-07-2018
Читайте також:
Витончені десерти на основі заварних напівфабрикатів навчилися готувати студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Нещодавно на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся неймовірно казковий майстер-клас. А як інакше можна назвати подію, коли мова йде про витончені десерти?! Студентка кафедри 2 курсу зі скороченим терміном навчання, шеф-кондитер ресторану-дому «Антресоль» у м. Суми Світлана Ведмідь у рамках дисципліни «Технологія продукції...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Витончені десерти на основі заварних напівфабрикатів навчилися готувати студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 22 травня 2019

Здобувачі освіти долучаються до тренінгів з підприємництва від European Institute of Innovation and Technology

Магістрантка Марія Омельченко, що навчається за освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві», долучилася до дводенного інтенсивного тренінгу для стартап-команд, підприємців і фермерів у сфері агропродовольчої промисловості «AgriFood Go To Business», організованого за підтримки Європейського інституту інновацій та технолог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти долучаються до тренінгів з підприємництва від European Institute of Innovation and Technology 20 листопада 2023

Відповідно до сучасних викликів сформована тематика досліджень магістрантів-менеджерів персоналу

21-23 лютого 2024 року відбулися засідання екзаменаційної комісії з розгляду кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 073 «Менеджмент», освітньої програми «Менеджмент персоналу», яка нещодавно пройшла свою першу акредитацію. Очолила екзаменаційну комісію професорка, докторка економічних наук, завідувачка кафедри ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відповідно до сучасних викликів сформована тематика досліджень магістрантів-менеджерів персоналу 23 лютого 2024

Пивоварня «2085 brewery» відкриває таємниці біотехнологічного процесу здобувачам

10 квітня студенти-біотехнологи ІІ курсу відвідали пивоварню «2085 brewery». Це невелике, але добре оснащене підприємство. Здобувачам освіти розповіли про технологічний процес і продемонстрували апарати для всіх етапів виробництва пива та як вони працюють. Майбутнім біотехнологам було цікаво дізнатися про те, як саме створюються різні смаки та вид...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пивоварня «2085 brewery» відкриває таємниці біотехнологічного процесу здобувачам 12 квітня 2023