Н У Х Т

Калейдоскоп заходів у рамках тижня циклової комісії комп’ютерної інженерії

29 листопада 2019

Калейдоскоп заходів у рамках тижня циклової комісії комп’ютерної інженерії

З 25 по 29 листопада 2019 р. у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбувся тиждень циклової комісії комп’ютерної інженерії.

Заходи, проведені в рамках тижня, були спрямовані на розвиток професіоналізму майбутніх фахівців, креативності та творчих ідей.

Тиждень розпочався з фотовиставки. Для багатьох студентів фотографія стала  творчим хобі.

Найкращі роботи були відзначені та визначені переможці:

І місце – група Е-30
ІІ місце – група Е-31
ІІІ місце – група Е-28

У рамках тижня відбулася студентська конференція, присвячена актуальним напрямкам розвитку інформаційних технологій в Україні та світі. Відбувся обмін новими ідеями, отриманими теоретичними й практичними результатами досліджень у галузі комп’ютерних технологій. Були обговорені перспективні напрямки розвитку інформаційних технологій. Партнером проведення конференції в цьому році став випускник коледжу директор сервісного центру «Добрий майстер» Максим Ольховик, який поділився своїм досвідом підприємництва, розвитку власної справи та створення бренду «Добрий майстер», а також масштабуванням бізнесу на європейський ринок.

Найкращі доповіді студентів були відзначені, а студенти отримали призи. За результатами конференції будуть опубліковані тези доповідей у колективному збірнику.

26 листопада запам’яталося яскравим конкурсом «Реклама спеціальності». Студенти розробили рекламні буклети та плакати, які виклали у Facebook та Instagram. За результатами конкурсу:

І місце – група Е-31
ІІ місце – група Е-28
ІІІ місце – група Е-30
IV місце – група Е-29

Спеціальність передбачає вивчення точних наук, які важко опанувати без інтелекту та ерудиції. Студенти підтвердили цю думку, представивши 27 листопада на технічній виставці «Очумілі рученята» свої вироби. Закінчився цей день захистом технічних проєктів, на якому студенти представили свої пристрої. Партнерами проведення цього заходу стали засновник  СРСS (Custom PC Software) Олександр Алфімов, директор «Сумитехсервіс» Дмитро Полунов (випускник коледжу), випускник коледжу Андрій Бердник, який нині працює у Приватбанку.

Студенти отримали цінні подарунки.

28 листопада відбувся традиційний інтелектуально-розважальний вечір «Great electronics show», що став найяскравішою подією тижня та пройшов у доброзичливій атмосфері, залишив позитивний та піднесений настрій.

За результатами  різноманітних конкурсів були розподілені призові місця:

І місце – група Е-28
ІІ місце – група Е-29
ІІІ місце – група Е- 30

Всі команди отримали солодкі призи, а глядачі - гарний настрій. Партнером «Great electronics show» став випускник коледжу Сергій Гаврилов.

29 листопада були підбиті підсумки тижня циклової комісії, а також відбувся розіграш  лотереї.

Циклова комісія висловлює щиру подяку засновнику СРСS (Custom PC Software) Олександру Алфімову, випускникам спеціальності Сергію Гаврилову, Дмитру Полунову, Максиму Ольховику, Андрію Берднику за допомогу в проведені тижня та за підтримку талановитих студентів. 

Опублікований: 29-11-2019
Читайте також:
Чудовий обмін викладацьким досвідом на кафедрі економіки і права

Карантинні обмеження продовжуються, і лекційні заняття онлайн стають звичними. 10 березня доцент кафедри економіки і права Володимир Рябенко запросив колег і бажаючих на відкриту лекцію «Нематеріальні активи підприємства і методи їх оцінювання» з навчальної дисципліни «Потенціал і розвиток підприємства (з елементами вартості бізнесу)», яку він чита...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чудовий обмін викладацьким досвідом на кафедрі економіки і права 11 березня 2021

Магістри-заочники кафедри екології та збалансованого природокористування вирішують актуальні питання захисту навколишнього середовища

На кафедрі екології та збалансованого природокористування  відбувся захист магістерських робіт студентів заочної форми навчання зі спеціальності 183 «Технології захисту навколишнього середовища» спеціалізації «Екологічний контроль та аудит». Екзаменаційну комісію  очолила доцент кафедри біотехнології Навчально-наукового інституту екологічної безпе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри-заочники кафедри екології та збалансованого природокористування вирішують актуальні питання захисту навколишнього середовища 18 червня 2018

ТОВ «Ла Фречезза» відкриває фахові тонкощі студентам кафедри технології консервування

Студенти груп МО-3-2 та ХЕ-3-1 під час ознайомчої практики завітали на виробництво компанії ТОВ «Ла Фречезза», яке спеціалізується на виробництві салатних сумішей, фасованих у газовому середовищі, фруктових міксів, готових салатів і соусів. Ознайомча практика проходила під керівництвом доцента кафедри технології консервування Світлани Матко та гол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ТОВ «Ла Фречезза» відкриває фахові тонкощі студентам кафедри технології консервування 20 вересня 2019

Майже тисяча бажаючих бореться за право стати студентом магістратури НУХТ

В університеті у розпалі вступна кампанія до магістратури. Перш ніж стати здобувачем вищої освіти за магістерським ступенем, претенденти мають пройти складні вступні випробування – іспити з фаху та іноземної мови. А на тих, хто вступає за іншою спеціальністю, ніж отримана у бакалавраті, чекає ще й додаткове вступне випробування. Традиційно стати м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майже тисяча бажаючих бореться за право стати студентом магістратури НУХТ 10 липня 2018