Н У Х Т

Кафедра інтегрованих автоматизованих систем управління розширює співпрацю з IT Enterprise

11 січня 2018

Кафедра інтегрованих автоматизованих систем управління розширює співпрацю з IT Enterprise

На базі кафедри інтегрованих автоматизованих систем управління відбулася робоча зустріч членів технічного комітету стандартизації «Промислова автоматизація», у якій взяли участь керівники підприємств та їх структурних підрозділів, зокрема асоціації АППАУ, Siemens, Phoenix Contact, IT Enterprise, викладачі кафедр автоматизації вищих навчальних закладів Києва.

У ході зустрічі обговорювалися поточні питання: стан виконання плану, наміченого на попередній зустрічі; подальший шлях затвердження найбільш затребуваних в Україні сучасних світових стандартів в області автоматизації; можливі шляхи залучення різних гравців ринку до створення просвітницьких матеріалів, супутніх стандартам щодо погодження проекту національного стандарту ДСТУ EN 61557-9, розробленого технічним комітетом стандартизації «Засоби вимірювання електричних і магнітних величин» (ТК 90).

Крім того, з керівництвом IT Enterprise обговорювалося їх залучення до участі в роботі ТК-185. Враховуючи великий досвід та успіх роботи компанії на ринку ERP та MES систем, їх внесок у роботу комітету за напрямком стандартів управління підприємством може бути дуже суттєвим. Були визначені можливі шляхи подальшої співпраці.

Також учасники зустрічі обговорювали інші професійні питання. Зокрема, попередньо були обговорені напрямки та умови подальшої співпраці кафедри інтегрованих автоматизованих систем управління та IT Enterprise щодо використання програмних продуктів IT Enterprise ERP/MES у навчальному процесі підготовки автоматників та економістів, використання хмарних сервісів Clobbi в навчальному процесі та наукових дослідженнях, взаємної співпраці в напрямку розвитку стратегій інтеграцій рівня АСУТП, MES та ERP. 

Наприкінці зустрічі гості познайомилися з матеріально-технічним оснащенням навчального процесу підготовки фахівців-автоматників у лабораторіях кафедри інтегрованих автоматизованих систем управління.

Опублікований: 11-01-2018
Читайте також:
Сучасні аспекти раціонального харчування обговорили викладачі й студенти кафедри експертизи харчових продуктів

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів та студенти 3 курсу напряму підготовки «Технологічна експертиза харчових продуктів» взяли активну участь у XI науково-практичній конференції «Сучасні аспекти раціонального харчування». Організаторами конференції виступили Міністерство охорони здоров’я, Національна медична академія післядипломної освіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні аспекти раціонального харчування обговорили викладачі й студенти кафедри експертизи харчових продуктів 26 травня 2018

Визначені володарі титулів «Міс і Містер НУХТ-2019»

16 травня всі охочі могли побувати на Дикому Заході – саме такою була тема чи не найулюбленішого й одного з самих очікуваних творчих дійств в нашому університеті – загальноуніверситетського конкурсу «Міс і Містер НУХТ-2019».  Розпочав вечір виступ танцювального колективу Навчально-наукового інституту економіки і управління, а далі слово взяли хари...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені володарі титулів «Міс і Містер НУХТ-2019» 16 травня 2019

Випускники сертифікатної програми «Науково-практичні основи дегустації вин та професія сомельє» надають експертні оцінки виробникам

На кафедру біотехнології продуктів бродіння і виноробства звернулися представники ТМ «Коктебель» з метою проведення порівняльного дегустаційного аналізу власної продукції напівсолодких вин із винами подібного типу інших виробників студентами та спеціалістами кафедри. До дегустації були залучені випускники сертифікатної програми «Науково-практичні ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники сертифікатної програми «Науково-практичні основи дегустації вин та професія сомельє» надають експертні оцінки виробникам 18 травня 2018

Магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів вперше представили кваліфікаційні роботи з розроблення технологій аюрведичних харчових продуктів

На кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся випуск магістрів за спеціальністю «Технології зберігання, консервування та переробки молока». Екзаменаційна комісія у складі завідувача кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Національного університету біоресурсів і природокористування України, доцента Олександра Савченка (гол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів вперше представили кваліфікаційні роботи з розроблення технологій аюрведичних харчових продуктів 24 лютого 2017