Н У Х Т

Кафедра інтегрованих автоматизованих систем управління розширює співпрацю з IT Enterprise

11 січня 2018

Кафедра інтегрованих автоматизованих систем управління розширює співпрацю з IT Enterprise

На базі кафедри інтегрованих автоматизованих систем управління відбулася робоча зустріч членів технічного комітету стандартизації «Промислова автоматизація», у якій взяли участь керівники підприємств та їх структурних підрозділів, зокрема асоціації АППАУ, Siemens, Phoenix Contact, IT Enterprise, викладачі кафедр автоматизації вищих навчальних закладів Києва.

У ході зустрічі обговорювалися поточні питання: стан виконання плану, наміченого на попередній зустрічі; подальший шлях затвердження найбільш затребуваних в Україні сучасних світових стандартів в області автоматизації; можливі шляхи залучення різних гравців ринку до створення просвітницьких матеріалів, супутніх стандартам щодо погодження проекту національного стандарту ДСТУ EN 61557-9, розробленого технічним комітетом стандартизації «Засоби вимірювання електричних і магнітних величин» (ТК 90).

Крім того, з керівництвом IT Enterprise обговорювалося їх залучення до участі в роботі ТК-185. Враховуючи великий досвід та успіх роботи компанії на ринку ERP та MES систем, їх внесок у роботу комітету за напрямком стандартів управління підприємством може бути дуже суттєвим. Були визначені можливі шляхи подальшої співпраці.

Також учасники зустрічі обговорювали інші професійні питання. Зокрема, попередньо були обговорені напрямки та умови подальшої співпраці кафедри інтегрованих автоматизованих систем управління та IT Enterprise щодо використання програмних продуктів IT Enterprise ERP/MES у навчальному процесі підготовки автоматників та економістів, використання хмарних сервісів Clobbi в навчальному процесі та наукових дослідженнях, взаємної співпраці в напрямку розвитку стратегій інтеграцій рівня АСУТП, MES та ERP. 

Наприкінці зустрічі гості познайомилися з матеріально-технічним оснащенням навчального процесу підготовки фахівців-автоматників у лабораторіях кафедри інтегрованих автоматизованих систем управління.

Опублікований: 11-01-2018
Читайте також:
Захищають кваліфікаційні роботи здобувачі магістерського рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Здобувачі магістерського рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» денної та заочної форми навчання захищають кваліфікаційні роботи. Атестація здобувачів відбулася у формі публічного захисту з використанням сучасних технологій дистанційного навчання. Магістранти представили ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захищають кваліфікаційні роботи здобувачі магістерського рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 20 лютого 2023

Казкова резиденція Святого Миколая створена руками студентів Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ

19 грудня українці відзначають одне з найулюбленіших свят року – День Святого Миколая. До цього свята викладачем спецдисциплін Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ Оксаною Палаш був проведений майстер-клас, де разом зі студентами групи 41-ТХ Анастасією Степовою, Валерією Дубиною, Олександрою Кривороговою, Наталією Нестеренко була створена ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Казкова резиденція Святого Миколая створена руками студентів Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ 19 грудня 2018

Чекаємо на талановиту молодь

Доцентка кафедри технології молока і молочних продуктів Оксана Басс провела профорієнтаційну бесіду з учнями 10-их і 11-их класів Спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №269 з поглибленим вивченням французької мови. Зустріч відбулася під час шкільного благодійного заходу «Благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ». Учні школи пригощали відвідувачів смако...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чекаємо на талановиту молодь 28 травня 2024

Майбутні фахівці з безпеки харчової продукції проходять практику на кафедрі технології зберігання і переробки зерна

На кафедрі технології зберігання і переробки зерна триває ознайомлювально-виробнича практика, у рамках якої студенти групи ТІ-2-8 у супроводі доцента кафедри Олега Євтушенка відвідали Випробувальну лабораторію сільськогосподарської продукції ДП "Державний центр сертифікації та експертизи сільськогосподарської продукції" Міністерства аграрної політи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні фахівці з безпеки харчової продукції проходять практику на кафедрі технології зберігання і переробки зерна 01 лютого 2018