Н У Х Т

Аспірантка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів проводить наукові дослідження у BOKU (Австрія)

07 september 2021

Аспірантка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів проводить наукові дослідження у BOKU (Австрія)

За результатами конкурсу українсько-австрійських науково-дослідних проєктів, оголошеного Міністерством освіти і науки України у 2020 році, до переліку переможців увійшов проєкт «Використання ферментативних методів для сталого виробництва рослинної олії», представлений кафедрою технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів (керівниця проєкту – професорка Тамара Носенко). Учасник проєкту з австрійської сторони – Інститут харчової науки і технології Університету природних ресурсів та природничих наук (BOKU, Відень), керівник – доцент Роланд Людвіг.

Згідно з планом реалізації проєкту передбачене проведення досліджень на базі університету-партнера. Наразі з таким візитом у Відні перебуває відповідальна виконавиця проєкту, аспірантка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Ганна Вовк. Аспірантка вже познайомилась із колегами по проєкту, зокрема, з аспіранткою віденського університету з Таїланду Кванкао Карнпакді, із власне університетом, здала іспити з техніки безпеки під час роботи у лабораторії та приступила до проведення досліджень.  

Published on: 07-09-2021
Read also:
Лекторій від ТОВ «Біофарма Плазма» розпочато!

У рамках дисципліни «Системи менеджменту якості у виробництві» магістранти першого року навчання кафедри біотехнології і мікробіології мали унікальну можливість долучитися до практичного обговорення ключових моментів запуску у виробництво фармацевтичних препаратів, прослухавши лекцію від представника компанії ТОВ «Біофарма Плазма» Андрія Рибакова. ...

READ YOURSELF

Лекторій від ТОВ «Біофарма Плазма» розпочато! 09 december 2019

Здобувачка освіти, викладачка і випускник факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – серед переможців YOUNG CHEFS CHALLENGE

Одразу троє учасників – четвертокурсниця бакалаврату, викладачка і випускник захистили честь університету на цьогорічному престижному фаховому конкурсі. Тема YOUNG CHEFS CHALLENGE 2024 – «Продукт: Трансформація», відповідно до якої учасники мали створити авторську страву з дотриманням всього трьох умов: головний інгредієнт мав бути притаманний рег...

READ YOURSELF

Здобувачка освіти, викладачка і випускник факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – серед переможців YOUNG CHEFS CHALLENGE 19 september 2024

Аспіранти спеціальності «Харчові технології» діляться науковими знаннями і досвідом науково-виробничої діяльності за фахом

Педагогічна практика є обов’язковою компонентою освітньої складової підготовки здобувачів третього, освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії». Її основне покликання – закріпити навики практичної діяльності здобувачів щодо здійснення навчально-виховного процесу у вищій школі. Для кожного аспіранта проведення занять зі здобувачами за програмою пе...

READ YOURSELF

Аспіранти спеціальності «Харчові технології» діляться науковими знаннями і досвідом науково-виробничої діяльності за фахом 05 march 2025

Планове засідання вченої ради університету

Сьогодні у залі засідань відбулося планове засідання вченої ради університету. Традиційно привітавши колег, що відсвяткували дні народження між засіданнями, члени вченої ради приступили до роботи і відповідно до порядку денного розглянули кадрові питання, виховну роботу в університеті, стан забезпечення безпеки життєдіяльності колективу і відповід...

READ YOURSELF

Планове засідання вченої ради університету 29 may 2025