Н У Х Т

Зі світлим Христовим Воскресінням вітає ректор університету А. Українець

Зі світлим Христовим Воскресінням вітає ректор університету А. Українець

velikden

Published on: 26-04-2019
Read also:
Академічна мобільність аспірантів – можливість поглибити знання та провести наукові дослідження

Внутрішня академічна мобільність для здобувачів ступеня PhD – це шанс поглибити знання, розширити наукові контакти й реалізувати власні дослідження. Вона дає змогу здобувачам навчатися, стажуватися чи проводити наукову діяльність у іншому закладі вищої освіти чи науковій установі в межах України. Такою можливістю активно користуються здобувачі осв...

READ YOURSELF

Академічна мобільність аспірантів – можливість поглибити знання та провести наукові дослідження 03 october 2025

Польські фахівці завітали на захист магістерських робіт здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

17 лютого 2020 року на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів вперше в НУХТ відбувся відкритий захист магістерських робіт за участю іноземних фахівців. Здобутками здобувачів кафедри зацікавилися виробничники – група компаній «Goodvalley», тож на захист кваліфікаційних робіт магістрів завітали ейчари і головний технолог польського та ейчари ук...

READ YOURSELF

Польські фахівці завітали на захист магістерських робіт здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 17 february 2020

ERASMUS+ дарує широкі можливості: стажування викладачки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів у Польщі

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анастасія Шевченко пройшла стажування за програмою академічної мобільності викладачів ERASMUS+ в Uniwersytet Rzeszowski (м. Жешув, Польща). Метою академічної мобільності був обмін досвідом щодо методів викладання, питань інтернаціоналізації вищої освіти та культурної інтеграції на...

READ YOURSELF

ERASMUS+ дарує широкі можливості: стажування викладачки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів у Польщі 28 december 2023

Перші здобувачі нової магістерської програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» розпочали навчання

Щодня нові реалії ставлять перед нами непрості виклики, але в Національному університеті харчових технологій втілюють заплановане! У 2022-2023 н.р. кафедрою  технології м'яса і м'ясних продуктів разом із кафедрою туристичного та готельного бізнесу започаткована нова міждисциплінарна освітньо-наукова програма «Промислові та крафтові технології для H...

READ YOURSELF

Перші здобувачі нової магістерської програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» розпочали навчання 12 october 2022