Н У Х Т

Маркетологи-дипломники підтверджують свій високий рівень!

07 липня 2022

Маркетологи-дипломники підтверджують свій високий рівень!

Високий рівень підготовки фахівців з маркетингу у Національному університеті харчових технологій постійно підтверджується успіхами як у навчанні, так у науковій діяльності студентів. Креативність і наукова новизна постійно вирізняють навчально-наукові роботи здобувачів-маркетологів, що дозволяє їм брати активну участь і перемагати у численних конкурсах та олімпіадах. Подібні заходи активно стимулюють студентство до наукової діяльності та є дуже популярними, оскільки дають можливість оприлюднити найкращі кваліфікаційні роботи зі всіх ЗВО України.

Не став винятком і черговий, VI Всеукраїнський конкурс дипломних робіт студентів вищих навчальних закладів освіти зі спеціальності «Маркетинг» за освітнім ступенем «Бакалавр» і «Магістр» 2021-2022 н.р., який проводився на базі кафедри маркетингу і торговельного підприємництва Хмельницького національного університету.

У цьому конкурсі взяли активну участь і вибороли перемогу дві здобувачки кафедри маркетингу Владислава Бутурлім та Анастасія Шевчук. Владислава отримала Диплом І ступеня за кваліфікаційну роботу «Оцінювання перспектив підприємства щодо можливих обсягів збуту продукції» за освітнім степенем «Бакалавр». Анастасія представила свою роботу «Оцінювання конкурентних позицій підприємства на ринку» за освітнім ступенем «Магістр» і нагороджена Дипломом ІІІ ступеня.

Журі конкурсу та рецензенти відзначили високий рівень, наукову новизну, актуальність і практичну маркетингову спрямованість представлених робіт. 

Подібні перемоги є свідченням високого рівня підготовки випускників-маркетологів, результатом плідної праці всього колективу кафедри маркетингу. 

Вітаємо із заслуженою перемогою здобувачок Владиславу Бутурлім і Анастасію Шевчук та їхню наукову керівницю, доцентку кафедри маркетингу Ольгу Крайнюченко! 

Опублікований: 07-07-2022
Читайте також:
Голова студради Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого відзначена районною адміністрацією

Напередодні Дня молоді голова Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Садовой зустрівся з учнями, студентами, викладачами та лідерами студентського самоврядування закладів вищої освіти Голосіївського району м. Києва. У рамках зустрічі відбулося урочисте вручення відзнак здобувачам освіти за внесок у розвиток молодіжного...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Голова студради Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого відзначена районною адміністрацією 29 червня 2021

Академічна доброчесність – невід’ємна складова освітнього процесу!

Наші студенти-біотехнологи продовжують навчатися та впевнено крокувати до омріяного диплома бакалавра з біотехнології та біоінженерії, а дотримання академічної доброчесності є невід’ємною складовою освітнього процесу, особливо під час написання курсових робіт і проєктів, як складових кваліфікаційної роботи. У останні зимові дні гарантка освітньо-п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академічна доброчесність – невід’ємна складова освітнього процесу! 01 березня 2023

Переможці X Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка – наші студентки

Мабуть нема в Україні такої людини, яка б не читала віршів Тараса Шевченка. У кожного своє розуміння його творів. Але для всіх українців Шевченко є генієм, явищем великим і вічним в історії нашої держави. Молодь ще зі школи вивчає багатогранну творчість видатного українського митця. А з 2010 року проводиться  Міжнародний мовно-літературний конкур...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переможці X Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка – наші студентки 22 травня 2020

Класика французької кухні в англомовному кіноклубі НУХТ: дивимось «Рататуй»

Сьогодні англомовний кіноклуб кафедри іноземних мов професійного спрямування був присвячений високій французькій кухні, яка підкоряється кожному, хто готовий експериментувати та наполегливо працювати. Здобувачі групи ХЧ-2-2 разом із доценткою Галиною Лук'янець дивились анімаційний фільм Disney-Pixar «Рататуй (Ratatouille)», який є чудовою картиною...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Класика французької кухні в англомовному кіноклубі НУХТ: дивимось «Рататуй» 02 травня 2024