Н У Х Т

Маркетологи-дипломники підтверджують свій високий рівень!

07 липня 2022

Маркетологи-дипломники підтверджують свій високий рівень!

Високий рівень підготовки фахівців з маркетингу у Національному університеті харчових технологій постійно підтверджується успіхами як у навчанні, так у науковій діяльності студентів. Креативність і наукова новизна постійно вирізняють навчально-наукові роботи здобувачів-маркетологів, що дозволяє їм брати активну участь і перемагати у численних конкурсах та олімпіадах. Подібні заходи активно стимулюють студентство до наукової діяльності та є дуже популярними, оскільки дають можливість оприлюднити найкращі кваліфікаційні роботи зі всіх ЗВО України.

Не став винятком і черговий, VI Всеукраїнський конкурс дипломних робіт студентів вищих навчальних закладів освіти зі спеціальності «Маркетинг» за освітнім ступенем «Бакалавр» і «Магістр» 2021-2022 н.р., який проводився на базі кафедри маркетингу і торговельного підприємництва Хмельницького національного університету.

У цьому конкурсі взяли активну участь і вибороли перемогу дві здобувачки кафедри маркетингу Владислава Бутурлім та Анастасія Шевчук. Владислава отримала Диплом І ступеня за кваліфікаційну роботу «Оцінювання перспектив підприємства щодо можливих обсягів збуту продукції» за освітнім степенем «Бакалавр». Анастасія представила свою роботу «Оцінювання конкурентних позицій підприємства на ринку» за освітнім ступенем «Магістр» і нагороджена Дипломом ІІІ ступеня.

Журі конкурсу та рецензенти відзначили високий рівень, наукову новизну, актуальність і практичну маркетингову спрямованість представлених робіт. 

Подібні перемоги є свідченням високого рівня підготовки випускників-маркетологів, результатом плідної праці всього колективу кафедри маркетингу. 

Вітаємо із заслуженою перемогою здобувачок Владиславу Бутурлім і Анастасію Шевчук та їхню наукову керівницю, доцентку кафедри маркетингу Ольгу Крайнюченко! 

Опублікований: 07-07-2022
Читайте також:
НУХТ – простір, що надихає на досягнення!

Жодні виклики не стануть на заваді нашим майбутнім вступникам отримати інформацію, що допоможе остаточно визначитися з майбутньою спеціальністю й освітньою програмою, за якою її здобувати, а колективові університету поділитися актуальною інформацією щодо вступу, корисними лайфхаками й посиланнями, які допоможуть уникнути зайвих стресів і максимальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – простір, що надихає на досягнення! 14 грудня 2024

На перетині бізнесу й освіти: викладачі НУХТ – серед учасників «Бізнес-школи «Артеріум»!

Завершився надзвичайний проєкт «Бізнес-школа «Артеріум» для викладачів ЗВО, який став платформою для глибокого переосмислення ролі освіти в сучасному світі. Протягом двох місяців викладачі з різних куточків України, і серед них представники нашого університету з кафедри біотехнології і мікробіології та кафедри технології жирів, хімічних технологій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На перетині бізнесу й освіти: викладачі НУХТ – серед учасників «Бізнес-школи «Артеріум»! 10 червня 2025

Старт Бізнес-школи «Артеріум»: новий рівень співпраці освіти та бізнесу!

Викладачі кафедри біотехнології і мікробіології факультету біотехнології та екологічного контролю і кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Навчально-наукового інституту харчових технологій були запрошені до участі у Бізнес-школі «Артеріум» для викладачів ЗВО, офіційне відкриття якої відбулося 2 квітня....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Старт Бізнес-школи «Артеріум»: новий рівень співпраці освіти та бізнесу! 04 квітня 2025

Міжнародні норми і правову базу ЄС з питань безпеки та гігієни праці впроваджують у навчальний процес наші викладачі

Міжнародна організація праці (МОП) – спеціалізована установа Організації Об'єднаних націй (ООН), що була заснована у 1919 році урядами різних країн для підтримки міжнародного співробітництва у справі забезпечення миру в усьому світі й зменшення соціальної несправедливості за рахунок поліпшення умов праці. У листопаді 2019 року МОП і Представництво...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародні норми і правову базу ЄС з питань безпеки та гігієни праці впроваджують у навчальний процес наші викладачі 25 вересня 2020