Н У Х Т

Актуальні теми економічного підприємницького простору у кваліфікаційних роботах здобувачів

27 червня 2022

Актуальні теми економічного підприємницького простору у кваліфікаційних роботах здобувачів

У червні завершується навчальний рік у наших здобувачів – частина очікує літніх канікул, а інша отримує результат багаторічної праці у вигляді диплому.

Цьогоріч у цей період на кафедрі економіки і права у режимі online відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальності 051 «Економіка».

Екзаменаційна комісія, яку очолив завідувач кафедри, професор Анатолій Заїнчковський, працювала два дні. До складу комісії також увійшли доцентки кафедри Юлія Левченко, Наталія Слободян та Юлія Труш. Також захист відвідали здобувачі молодших курсів, випускники та інші викладачі кафедри.

Здобувачі представили результати досліджень на актуальні теми економічного підприємницького простору: антикризове управління, потенціал підприємства, особливості ефективного використання ресурсів, стратегічного планування тощо. Присутніми був відзначений високий рівень підготовки майбутніх фахівців галузі з теоретичного та практичного аспектів. Варто відзначити, що складні умови військового стану в державі не вплинули на якість підготовки, зібраність і рівновагу здобувачів.

Успішні результати захистів кваліфікаційних робіт здобувачів-випускників були відзначені Екзаменаційною комісією. Дипломи з відзнакою отримають Вероніка Гергало та Вікторія Гецько.

Завершився захист виступами голови та членів ЕК, присутніх викладачів і здобувачів-випускників. Усі бажали одне одному подальших наукових і навчальних успіхів, мирного неба та перемог в усіх сферах і починаннях.

Колектив кафедри вітає своїх випускників, а також здобувачів молодших курсів із завершенням проміжного етапу навчання.

Опублікований: 27-06-2022
Читайте також:
Заочники кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування здобули освітній рівень «спеціаліст»

21 та  23 лютого 2017 року на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування факультету інженерної механіки та пакувальної техніки відбувся захист дипломних проектів студентами заочної форми навчання освітнього рівня «спеціаліст» спеціальності  «Обладнання переробних та харчових виробництв». Випускники ґрунтовно розкрили...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заочники кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування здобули освітній рівень «спеціаліст» 23 лютого 2017

Цукерки з благородною назвою вчилися робити першокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Більшість із нас обожнюють шоколад і вироби з нього. Першокурсники групи ХЧ-1.2 зі своїм куратором, асистентом кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Володимиром Захаровим взяли участь у майстер-класі з виготовлення трюфельних цукерок, що відбувся в одному з найкрасивіших закладів України «Львівській майстерні шоколаду». Здобувачі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цукерки з благородною назвою вчилися робити першокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 16 жовтня 2020

Активність, прозорість та академічний вплив

У липневому випуску глобального Ranking Web of Universities (Webometrics) наш університет посів 5533 позицію серед майже 32 тисяч інституцій із понад 200 країн світу, включених до його оновленої редакції. Водночас НУХТ займає 55 місце серед українських вишів. Рейтинг іспанської дослідницької групи Cybermetrics Lab укладається з 2004 року і публіку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Активність, прозорість та академічний вплив 30 липня 2025

Останній крок до освітнього ступеня бакалаврів-заочників кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» заочної форми навчання. Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри Володимир Ковбаса. До складу комісії увійшли професор Валерій Махинько, доцентки Наталія Фалендиш і Лариса Михонік, асистентка Оксана До...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Останній крок до освітнього ступеня бакалаврів-заочників кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 18 лютого 2022