Завершилися виробнича та переддипломна практики здобувачів освітнього ступеня «Магістр», які навчаються за освітньо-професійними програмами «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» та «Технології органічних харчових продуктів».
У своїх звітах здобувачі висвітлили питання щодо організації виробництва, контролю якості, технологій продукції. Готуючись до виконання магістерської кваліфікаційної роботи, вони зібрали генеральні плани підприємств, необхідну інформацію про характеристику виробничих будівель, організацію охорони праці, охорони довкілля, санітарно-технічне господарство та інженерні системи тощо.
Захист звітів з практики відбувся в онлайн-формі з використанням сервісу ZOOM. Завдяки такому захисту, організованому викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, здобувачі мали нагоду поділитися враженнями про підприємства, на яких проходили практику, та розповісти одногрупникам про особливості технологій, обладнання, управління якістю тощо. Захист звітів у форматі конференції сприяє розширенню кола знань і професійному зростанню.
Практика – це чудова нагода поглибити знання, здобуті під час навчання в магістратурі, та поспілкуватися з фахівцями галузі.
Колектив кафедри вдячний керівникам підприємств ТОВ «Житомирські Ласощі», ПрАТ «КИЇВХЛІБ», ТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів», ТОВ «Biscotty», ТОВ «Сумська паляниця», ТОВ «Малбі Фудс», ТОВ «КРОШ», ТОВ «Фьючефуд» за сприяння та підтримку в організації практики і сподівається на подальшу плідну співпрацю.