Н У Х Т

Усю необхідну для виконання магістерської кваліфікаційної роботи інформацію отримали здобувачі під час практики

16 жовтня 2020

Усю необхідну для виконання магістерської кваліфікаційної роботи інформацію отримали здобувачі під час практики

Завершилися виробнича та переддипломна практики здобувачів освітнього ступеня «Магістр», які навчаються за освітньо-професійними програмами «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» та «Технології органічних харчових продуктів».

У своїх звітах здобувачі висвітлили питання щодо організації виробництва, контролю якості, технологій продукції. Готуючись до виконання магістерської кваліфікаційної роботи, вони зібрали генеральні плани підприємств, необхідну інформацію про характеристику виробничих будівель, організацію охорони праці, охорони довкілля, санітарно-технічне господарство та інженерні системи тощо.

Захист звітів з практики відбувся в онлайн-формі з використанням сервісу ZOOM. Завдяки такому захисту, організованому викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, здобувачі мали нагоду поділитися враженнями про підприємства, на яких проходили практику, та розповісти одногрупникам про особливості технологій, обладнання, управління якістю тощо. Захист звітів у форматі конференції сприяє розширенню кола знань і професійному зростанню.

Практика – це чудова нагода поглибити знання, здобуті під час навчання в магістратурі, та поспілкуватися з фахівцями галузі.

Колектив кафедри вдячний керівникам підприємств ТОВ «Житомирські Ласощі»,  ПрАТ «КИЇВХЛІБ», ТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів», ТОВ «Biscotty», ТОВ «Сумська паляниця», ТОВ «Малбі Фудс», ТОВ «КРОШ», ТОВ «Фьючефуд» за сприяння та підтримку в організації практики і сподівається на подальшу плідну співпрацю.  

Опублікований: 16-10-2020
Читайте також:
Випускники не забувають альма матер і сприяють поповненню матеріально-технічної бази

Сумський коледж харчової промисловості НУХТ – сучасний освітній заклад, який тримає курс на європейську інтеграцію. Загальновідомо, що підготовка висококваліфікованих фахівців залежить від якісної практичної підготовки, новітнього сучасного обладнання спецлабораторій. І дуже приємно, що випускники коледжу співпрацюють із викладачами циклових коміс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники не забувають альма матер і сприяють поповненню матеріально-технічної бази 19 лютого 2020

Барви осені в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

В Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбулася виставка осінніх композицій «Барви осені», яку підготували студенти. Захід відбувається щороку, і кожного разу вражають фантазія, талант і майстерність виконання робіт. Нікого не залишили байдужим різнокольорові екібани, чудові букети з елементами х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Барви осені в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 15 жовтня 2020

У бібліотеці університету відбувся науково-практичний семінар для фахівців у галузі хімії

14 березня у науковому читальному залі бібліотеки університету відбувся науково-практичний семінар для фахівців у галузі хімії «Пошук науково-технічної інформації на прикладі ресурсної бази Chemical Abstracts Service», який провела регіональний менеджер Chemical Abstracts Service (CAS) в Україні, Молдові та Грузії Тетяна Хрістова. Доступ до бази д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У бібліотеці університету відбувся науково-практичний семінар для фахівців у галузі хімії 15 березня 2018

Благодійна акція кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

До Дня Святого Миколая волонтер і старший викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок традиційно організувала благодійну акцію для дітей із фізичними та розумовими вадами двох спеціальних навчальних закладів – спеціальної школи-інтернату №16 м. Києва та Нововолинської спеціальної школи №9 для дітей із особливими...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Благодійна акція кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 20 грудня 2019