16 жовтня 2019 року за сприяння фахівця Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Маргарити Панасевич команда викладачів НУХТ взяла участь у Ярмарку вакансій у Білоцерківському міськрайонному центрі зайнятості.
Свої структурні підрозділи та спеціальності, за якими навчають кваліфікованих професіоналів, представили: старший викладач кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Мельник (Навчально-науковий інститут харчових технологій), доцент кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Іван Миколів (Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С. Гулого), доцент кафедри фінансів Світлана Бойко (Навчально-науковий інститут економіки і управління), доцент кафедри вищої математики імені проф. Можара В.І. Олексій Зінкевич (факультет автоматизації та комп’ютерних систем) та викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – асистент кафедри готельно-ресторанної справи Артем Ущаповський, старший викладач кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції Аліна Наконечна, доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу Оксана Харченко.
Цей захід відвідали учні 9-11 класів із 22 шкіл і ліцеїв, що знаходяться у м. Біла Церква. У ході активного спілкування з майбутніми вступниками наші фахівці надали вичерпну інформацію щодо умов вступу у 2020 році, розповіли про безкоштовні лекторії, які проводяться з метою підготовки до ЗНО, підготовчі курси, які стартують з 1 грудня 2019 року. Школярі отримали рекламні матеріали, що містять інформацію про спеціальності та спеціалізації, за якими здійснюється підготовка в нашому університеті, та дізналися, що, ставши нашими студентами, вони матимуть змогу не тільки отримати якісну вищу освіту, а й набути практичні навички, проходячи практику на провідних підприємствах України, стажуючись за кордоном.
Також школярі були запрошені на Дні гостинності, які будуть проходити з 28 по 31 жовтня в університеті, адже вони матимуть змогу поспілкуватися з викладачами і студентами, відвідати безкоштовні майстер-класи та лабораторні роботи з метою визначення професійного спрямування.