Н У Х Т

Потужний профорієнтаційний марафон викладачів НУХТ у м. Біла Церква

18 жовтня 2019

Потужний профорієнтаційний марафон викладачів НУХТ у м. Біла Церква

16 жовтня 2019 року за сприяння фахівця Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Маргарити Панасевич команда викладачів НУХТ взяла участь у Ярмарку вакансій у Білоцерківському міськрайонному центрі зайнятості.

Свої структурні підрозділи та спеціальності, за якими навчають кваліфікованих професіоналів, представили: старший викладач кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Мельник (Навчально-науковий інститут харчових технологій), доцент кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Іван Миколів (Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С. Гулого), доцент кафедри фінансів Світлана Бойко (Навчально-науковий інститут економіки і управління), доцент кафедри вищої математики імені проф. Можара В.І. Олексій Зінкевич (факультет автоматизації та комп’ютерних систем) та викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – асистент кафедри готельно-ресторанної справи Артем Ущаповський, старший викладач кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції Аліна Наконечна, доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу Оксана Харченко.

Цей захід відвідали учні 9-11 класів із 22 шкіл і ліцеїв, що знаходяться у м. Біла Церква. У ході активного спілкування з майбутніми вступниками наші фахівці надали вичерпну інформацію щодо умов вступу у 2020 році, розповіли про безкоштовні лекторії, які проводяться з метою підготовки до ЗНО, підготовчі курси, які стартують з 1 грудня 2019 року. Школярі отримали рекламні матеріали, що містять інформацію про спеціальності та спеціалізації, за якими здійснюється підготовка в нашому університеті, та дізналися, що, ставши нашими студентами, вони матимуть змогу не тільки отримати якісну вищу освіту, а й набути практичні навички, проходячи практику на провідних підприємствах України, стажуючись за кордоном.

Також школярі були запрошені на Дні гостинності, які будуть проходити з 28 по 31 жовтня в університеті, адже вони матимуть змогу  поспілкуватися з викладачами і студентами, відвідати безкоштовні майстер-класи та лабораторні роботи з метою визначення професійного спрямування.

Опублікований: 18-10-2019
Читайте також:
Оnline-лекція спеціалістів із Європейського союзу для здобувачів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

Доцентом кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Олегом Галенком була організована та проведена надзвичайно цікава гостьова online-лекція спеціалістів із Європейського союзу для здобувачів кафедри. Лекцію також відвідали завідувач кафедри, професор Василь Пасічний та усі викладачі. Тема лекції – «Екологічні інновації в Республіці Польща на м’...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оnline-лекція спеціалістів із Європейського союзу для здобувачів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 13 квітня 2021

Конгрес з аюрведи та йоги «АЮРВЕДА START UKRAINE» відвідали наші викладачі та студенти

23 та 24 листопада 2019 року у Києві відбувся перший в Україні Міжнародний конгрес з аюрведи та йоги «АЮРВЕДА START UKRAINE», організований ГО «Українська асоціація Аюрведа-Йога». Цей захід відвідали здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології аюрведичних х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Конгрес з аюрведи та йоги «АЮРВЕДА START UKRAINE» відвідали наші викладачі та студенти 26 листопада 2019

Чорнобильська катастрофа: без права на забуття!

Викладачі кафедри гуманітарних дисциплін провели низку заходів до Міжнародного дня пам’яті про Чорнобильську катастрофу серед здобувачів різних факультетів та інститутів НУХТ. Відбулися тематичні бесіди щодо історії цієї техногенної катастрофи, її наслідків. Також згадали окупацію ЧАЕС у 2022 році. Викладачі й студенти вшанували пам’ять жертв ава...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чорнобильська катастрофа: без права на забуття! 29 квітня 2024

Майбутні біотехнологи продовжують підкорювати провідні профільні підприємства

Студенти 4-го курсу кафедри біотехнології і мікробіології Юлія Болкун і Володимир Третяк проходили навчальну практику на ПрАТ «Компанія Ензим» – найбільшому виробнику дріжджів в Україні. Компанія бере свій початок із далеких 1870-х років, коли на території сучасного заводу була заснована броварня. Уже у 1922 році завод почав випускати спиртові дріж...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні біотехнологи продовжують підкорювати провідні профільні підприємства 07 лютого 2018