Н У Х Т

Перший крок до успішного майбуття - вдалий вибір професії

25 лютого 2020

Перший крок до успішного майбуття - вдалий вибір професії

22 лютого в Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся День відкритих дверей. До навчального закладу завітали випускники шкіл і професійно-технічних закладів освіти Полтави та Полтавської області, а також інших регіонів нашої країни.

Колектив коледжу гостинно зустрічав майбутніх студентів, підготувавши для них та їх батьків цікаві презентаційні програми й екскурсії по навчальних кабінетах і лабораторіях. Активно долучилися до підготовки заходу й студенти, вони зустрічали гостей коледжу відразу біля вхідних дверей, пропонували інформаційні буклети й запрошували на екскурсії, ділилися своїми враженнями від навчання і відповідали на численні запитання. Учасники художньої самодіяльності підготували концертну програму.

На початку заходу перед майбутніми вступниками та їх батьками виступив директор коледжу Анатолій Палаш, який ознайомив гостей із пріоритетними напрямками розвитку закладу освіти, надав ґрунтовну інформацію щодо організації освітнього процесу та умов вступу до коледжу.

Випускникам шкіл продемонстрували рекламний відеофільм про спеціальності, за якими у коледжі здійснюється підготовка фахівців для харчової та переробної галузей України. Розгорнули виставку технічної творчості студентів. Ознайомили з матеріально-технічною базою коледжу. Серед гостей студентська рада провела розіграш призів із логотипом коледжу.

Викладачі провели майстер-класи. Іван Тригуба показав прийоми монтажу та зварювання елементів вузла встановлення лічильника. Ірина Бобровська запропонувала знайти відповідність між накресленими та просторовими фігурами. Зацікавив присутніх майстер-клас Павла Ксенженка з використання кондиціонерів у побуті та промисловості, їх профілактика в домашніх умовах. Велику цікавість викликав «Профілактичний ремонт лептопа», проведений Павлом Гаком та Олександром Саковцем. Оксана Палаш провела творчий майстер-клас зі смаження млинців. Не залишив гостей байдужими і процес виробництва курячих крилець, продемонстрований студентами під керівництвом Таміли Михайлик та Ніни Деряги. Викладачі Надія Примаченко та Сергій Петров моделювали електронні схеми. Родзинкою програми стала участь присутніх у майстер-класі з виготовлення морозива. Його провели викладачі Ніна Василевська та Тетяна Марченко.

Вибір професії – дуже відповідальне рішення, яке потрібно прийняти старшокласнику. Тому такі проєкти потрібні, бо допоможуть ознайомитися з можливостями коледжу, визначитися зі спеціальністю, з майбутньою професією. Це корисно і для батьків, які хвилюються за долю дитини.

День пройшов змістовно. Всі присутні отримали  вичерпну інформацію про коледж.

Сподіваємося, що вже в наступному навчальному році відвідувачі заходу стануть студентами Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ.

 

Опублікований: 25-02-2020
Читайте також:
Асистент кафедри технології цукру та підготовки води успішно захистила кандидатську дисертацію

Асистент кафедри технології цукру та підготовки води Ганна Пастух успішно захистила кандидатську дисертацію «Розроблення технології пектину з вторинної картопляної сировини», виконану під керівництвом доктора технічних наук, професора Олени Грабовської. Захист відбувся в спеціалізованій вченій раді 026.58.04 «Технологія цукристих речовин та продукт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Асистент кафедри технології цукру та підготовки води успішно захистила кандидатську дисертацію 27 квітня 2018

У Вінницькому колежі НУХТ вшанували пам’ять загиблих воїнів-інтернаціоналістів

15  лютого Незалежна Україна офіційно відзначає День пам’яті загиблих воїнів-інтернаціоналістів, які ідучи в пекло, вірили, що несуть визволення приниженим і поневоленим, що йдуть не вбивати, а захищати нове життя. Так само, як і сьогодні воїни АТО (ООС) бережуть життя і спокій мирних українців. З нагоди вшанування пам’яті загиблих воїнів-інтернац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Вінницькому колежі НУХТ вшанували пам’ять загиблих воїнів-інтернаціоналістів 15 лютого 2019

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти дипломних проектів студентів заочної форми навчання

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти    дипломних проектів студентів заочної форми навчання для здобуття освітнього ступеня «Бакалавр». Студенти-випускники, відповідно до майбутньої кваліфікації, яку отримували за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія», представили на публічний захист набуті ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти дипломних проектів студентів заочної форми навчання 15 лютого 2018