Н У Х Т

Маркетингові та рекламні стратегії відомих брендів від здобувачів кафедри маркетингу

29 лютого 2024

Маркетингові та рекламні стратегії відомих брендів від здобувачів кафедри маркетингу

Студентський гурток «Інтелектуал» кафедри маркетингу продовжує свою роботу. Актуальна й важлива тема «Маркетингові та рекламні стратегії» зацікавила здобувачів спеціальностей «Журналістика» (освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю»), «Маркетинг» і «Підприємництво та торгівля» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». Ініціаторкою проведення досліджень стала викладачка кафедри маркетингу Світлана Ткачук.

Доповідачки Аліна Мазур, Влада Нізовських, Юлія Лапутько та Єлизавета Забродська представили результати напрацювань на прикладі відомих брендів.

Пані Аліна запропонувала напрями оптимізації рекламної стратегії бренду «Marble Clo», зокрема щодо SMM-просування.

Не менш цікавими виявились дослідження пані Влади «Рекламна стратегія бренду «Pandora»: аналіз і шляхи удосконалення». У межах емоційної стратегії типу «Резонанс» запропоновані напрями розширення каналів комунікації, фокусу позиціонування та додавання витончених нот раціональної складової.

Пані Юлія та пані Єлизавета запропонували слухачам і учасникам гуртка огляд маркетингових конкурентних стратегій відомих брендів, охопивши три напрями – метод М. Портера, матриця ADL та підхід Ф. Котлера. Характеристика стратегій за обраними напрями здійснювалася для АТБ, Walmart, APPLE, Lexus, Healthy Рaws, Lego, Coca Cola, McDonalds, Rozetka, Nike, Samsung Monobank та інших українських і закордонних брендів.

Цікаві дослідження викликали жваве обговорення та подарували цінний досвід майбутнім рекламістам, маркетологам і підприємцям. Сподіваємося, це стане поштовхом до нових досліджень і здобутків у професійній сфері. А викладачі кафедри маркетингу й надалі стимулюватимуть своїх молодих колег-здобувачів до саморозвитку й набуття нових Hard і Soft skills.

Опублікований: 29-02-2024
Читайте також:
Науковці НУХТ запрошені до співпраці з Wordl Food Programm ООН

14 листопада 2023 року відбулася зустріч викладачок кафедри експертизи харчових продуктів Оксани Вашеки та Світлани Усатюк із преставниками «Wordl Food Programme» Організації Об’єднаних Націй – керівником ланцюга постачання Всесвітньої продовольчої програми в Україні Стефано Певері та спеціалістом з безпеки та якості харчових продуктів Анатолієм Зв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці НУХТ запрошені до співпраці з Wordl Food Programm ООН 16 листопада 2023

Викладачі кафедри фізики продовжують демонструвати лекторську майстерність

На кафедрі фізики тривають відкриті лекції. Професор кафедри Анатолій Король прочитав відкриту лекцію для здобувачів І курсу факультету готельно-рксторанного та туристичного бізнесу з навчальної дисципліни «Фізика для харчових технологій». Відповідно до робочої програми викладач продовжив розпочату Михайлом Лазаренком тему та провів заняття «Елект...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри фізики продовжують демонструвати лекторську майстерність 23 листопада 2021

Робоча зустріч проєктної групи розробників освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції»

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції нині активно проводиться локальний монiторинг чинних освітніх програм підготовки здобувачів із метою оцінювання якості освітніх послуг і визначення шляхів подальшого удосконалення змісту освітніх програм. 31 січня 2023 року відбулося чергове засідання членів проєктної групи освітньо-професі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Робоча зустріч проєктної групи розробників освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» 01 лютого 2023

Визначені переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2022-2023 н.р.

3-7 квітня 2023 р. у форматі відеоконференції відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2022-2023 н.р. У підсумковій конференції взяли участь 24 здобувачі із 11 закладів вищої освіти України: Національного університету харчових технологій, О...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2022-2023 н.р. 10 квітня 2023