Н У Х Т

Маркетингові та рекламні стратегії відомих брендів від здобувачів кафедри маркетингу

29 лютого 2024

Маркетингові та рекламні стратегії відомих брендів від здобувачів кафедри маркетингу

Студентський гурток «Інтелектуал» кафедри маркетингу продовжує свою роботу. Актуальна й важлива тема «Маркетингові та рекламні стратегії» зацікавила здобувачів спеціальностей «Журналістика» (освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю»), «Маркетинг» і «Підприємництво та торгівля» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». Ініціаторкою проведення досліджень стала викладачка кафедри маркетингу Світлана Ткачук.

Доповідачки Аліна Мазур, Влада Нізовських, Юлія Лапутько та Єлизавета Забродська представили результати напрацювань на прикладі відомих брендів.

Пані Аліна запропонувала напрями оптимізації рекламної стратегії бренду «Marble Clo», зокрема щодо SMM-просування.

Не менш цікавими виявились дослідження пані Влади «Рекламна стратегія бренду «Pandora»: аналіз і шляхи удосконалення». У межах емоційної стратегії типу «Резонанс» запропоновані напрями розширення каналів комунікації, фокусу позиціонування та додавання витончених нот раціональної складової.

Пані Юлія та пані Єлизавета запропонували слухачам і учасникам гуртка огляд маркетингових конкурентних стратегій відомих брендів, охопивши три напрями – метод М. Портера, матриця ADL та підхід Ф. Котлера. Характеристика стратегій за обраними напрями здійснювалася для АТБ, Walmart, APPLE, Lexus, Healthy Рaws, Lego, Coca Cola, McDonalds, Rozetka, Nike, Samsung Monobank та інших українських і закордонних брендів.

Цікаві дослідження викликали жваве обговорення та подарували цінний досвід майбутнім рекламістам, маркетологам і підприємцям. Сподіваємося, це стане поштовхом до нових досліджень і здобутків у професійній сфері. А викладачі кафедри маркетингу й надалі стимулюватимуть своїх молодих колег-здобувачів до саморозвитку й набуття нових Hard і Soft skills.

Опублікований: 29-02-2024
Читайте також:
Вечір американської культури на засіданні English Speaking Club EcoEurope NUFT

Нещодавно у рамках чергового засідання English Speaking Club EcoEurope NUFT відбулася унікальна дискусія про американську культуру, традиції та суспільство, у якій взяли участь викладачі та здобувачі університету, а також всі бажаючі. Нагадаємо, англомовний розмовний клуб EcoEurope був започаткований у жовтні минулого року в рамках реалізації проє...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вечір американської культури на засіданні English Speaking Club EcoEurope NUFT 13 березня 2024

НАССР - вимога державного законодавства

11 грудня до Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ завітала випускниця коледжу, а нині заступник генерального директора з контролю якості ПАТ «Юрія» - потужного виробника молочної продукції під ТМ «Волошкове поле», Вікторія Павловська. Фахівець прочитала лекції для студентів 4-х курсів. Спікер тепло згадала роки навчання та на власному при...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НАССР - вимога державного законодавства 12 грудня 2018

Залишається доба до закінчення прийому е-заяв від вступників на здобуття освітнього ступеня «бакалавр»

Завтра о 18:00 завершується прийом електронних заяв вступників для здобуття освітнього ступеня «бакалавр» на базі 11 класів. Уже на наступний день, 23 серпня, усім вступникам необхідно буде перевірити статус своїх заяв у персональному кабінеті. У конкурсному відборі братимуть участь тільки ті заяви, статус яких:- «Допущено до конкурсу» – для заяв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Залишається доба до закінчення прийому е-заяв від вступників на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» 21 серпня 2020

Ще один цікавий науковий міжнародний захід відвідали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Науковці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції долучилися до ще одного цікавого міжнародного заходу. Професори Наталія Ющенко та Олег Кузьмін, доцентки Ірина Корецька і Людмила Дейниченко, а також асистентка Ганна Березова були запрошені взяти участь у відкритій онлайн-секції міжнародної конференції Arla Food for Health (AFH), що в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще один цікавий науковий міжнародний захід відвідали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 30 вересня 2022