Н У Х Т

У дискусійній формі із використанням діалогової гри будують свої заняття викладачі Кам'янець-Подільського коледжу НУХТ

29 жовтня 2019

У дискусійній формі із використанням діалогової гри будують свої заняття викладачі Кам'янець-Подільського коледжу НУХТ

В Україні впродовж 2017-2021 рр. відзначається 100-річчя Української революції.

У новітній історії України період з березня 1917 р. по листопад 1921 р. посідає особливе місце. Це драматичний, вкрай суперечливий і водночас насичений важливими політичними і соціально-економічними подіями період української національно-демократичної революції, громадянської війни та іноземної збройної інтервенції.

28 жовтня у Кам'янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ викладачем гуманітарних дисциплін Людмилою Белінською проводилося відкрите заняття «Утворення української держави. Павло Скоропадський» для студентів 621 групи. 

Заняття було побудоване у дискусійній формі із використанням діалогової гри, в якій мали можливість проявити свої знання та  уміння студенти другого курсу. Використовувалися різноманітні інтерактивні методи навчання, відео-презентації, картографічний і документальний матеріали для ефективного засвоєння матеріалу. Кінцевою метою заняття визначалося формування свідомого українця із чіткою громадянською позицією.

Опублікований: 29-10-2019
Читайте також:
Гідно представляємо Україну на міжнародній науковій арені!

Дослідження науковців кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства, що ведуться у співпраці з Укрвинпром, Ukrainian Wine Institute та європейськими партнерами, були високо оцінені експертною відбірковою комісією за актуальність і необхідність впровадження у виробництво. Серед тисячі інших досліджень роботи наших учених були відібрані для...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гідно представляємо Україну на міжнародній науковій арені! 01 жовтня 2024

Здобувачі-бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів відпрацьовують практичні навички у домашніх умовах

Карантин став неабияким випробуванням для студентів і спонукав до самостійного опанування теоретичного матеріалу та відпрацювання практичних навичок у домашніх умовах. Згідно із завданням лабораторної роботи з навчальної дисципліни «Технології консервування та зберігання молочних продуктів» (викладачі – доцент Тетяна Осьмак та асистент Оксана Басс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів відпрацьовують практичні навички у домашніх умовах 07 травня 2020

Фахівці кафедри технології зберігання і переробки зерна знайомляться з новинками галузі

Доцент кафедри технології зберігання і переробки зерна Євген Харченко відвідав міжнародну спеціалізовану виставку інноваційних рішень у зерновому господарстві «Зернові технології», яка працювала в рамках події «АгроВесна 2018» з 21 по 23 лютого. На виставці були представлені: обладнання для зберігання зернових та олійних культур, технології і обла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри технології зберігання і переробки зерна знайомляться з новинками галузі 26 лютого 2018

Оприлюднені матеріали 88-ї конференції молодих учених, аспірантів і студентів

Завершує свою роботу 88-а міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті», яка цього року працювала в екстремальних умовах протягом квітня-травня. Постерні сесії продовжують працювати, а тим часом сформований і оприлюднений збірник матеріалів конф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оприлюднені матеріали 88-ї конференції молодих учених, аспірантів і студентів 30 травня 2022