Н У Х Т

Вкотре доведено позитивний взаємозв’язок між університетом і представниками зовнішніх стейхолдерів

05 квітня 2024

Вкотре доведено позитивний взаємозв’язок між університетом і представниками зовнішніх стейхолдерів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів під патронатом представників мережі супермаркетів «Сільпо» відбулася гостьова лекція на тему «Основні аспекти управління якістю харчової продукції у роздрібній мережі» для магістрантів і бакалаврів спеціальності 181 «Харчові технології».

Присутні познайомилися з керівником департаменту якості Fozzy Group Максимом Барабухою, який розказав про напрями діяльності департаменту контролю якості, його функції, пояснив взаємозв’язок між департаментом і ланцюгом постачання продукції, зосередив увагу на контролі та допомозі по ланцюгу постачання з боку департаменту якості.

Питання, що були висвітлені на лекції, зацікавили здобувачів і викладачів багатьох освітньо-професійних програм – «Харчові технології та інженерія», «Технології органічних харчових продуктів», «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів», «Технології зберігання, консервування та переробки молока», «Технології зберігання і переробки зерна». Всі брали активну участь в обговоренні, а також у розіграші подарункового сертифікату від мережі «Сільпо», який було презентовано і проведено фахівчинею по роботі зі студентами Софією Сопівник. Фахівці по роботі з персоналом розповіли здобувачам освіти про напрями і можливості поєднання навчання та роботи в мережі «Сільпо», переваги працевлаштування та кар’єрне зростання.

Наші слухачі щиро вдячні Максиму Барабусі за представлений сучасний і змістовний матеріал лекції та всім організаторам заходу – менеджерці проєктів Надії Мамецькій, менеджеці з персоналу Катерині Охмарк, заступниці HR-директора мережі супермаркетів «Сільпо» Олені Марковій-Глєбовій. Сподіваємося на подальші, не менш цікаві, пізнавальні і такі необхідні для професійного  зростання здобувачів зустрічі та плідну співпрацю.

Опублікований: 05-04-2024
Читайте також:
Черговий науковий рік в університеті стартував з конференції «Тренди Lean-виробництва та пакування харчової продукції»

17 вересня 2024 p. у рамках спеціалізованих виставок «Inprodmash» і «Upakovka» наш університет спільно з Інститутом продовольчих ресурсів НААН і виставковою компанією «АККО Інтернешнл» провів ХII Міжнародну спеціалізовану науково-практичну конференцію «Тренди Lean-виробництва та пакування харчової продукції». Незмінним модератором заходу виступив з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Черговий науковий рік в університеті стартував з конференції «Тренди Lean-виробництва та пакування харчової продукції» 18 вересня 2024

Кольорові інгредієнти у косметиці: практичні кейси хімтехнологам від стейкхолдерки

Нещодавно на запрошення гарантки бакалаврської освітньої програми «Хімічна технологія» («Хімічні технології косметичних продуктів та харчових добавок»), к.т.н., доцентки Олени Подобій до студентів спеціальності 161 (G1) «Хімічні технології та інженерія» з гостьовою онлайн-лекцією «Практичне застосування кольорових інгредієнтів в косметиці» завітала...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кольорові інгредієнти у косметиці: практичні кейси хімтехнологам від стейкхолдерки 21 листопада 2025

Тривають зустрічі гарантів освітніх програм зі здобувачами освіти

19 березня на кафедрах технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування та машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв відбулася онлайн-зустріч зі здобувачами освіти першого та другого курсів щодо представлення та обговорення проєкту освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» у редакції 2021р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тривають зустрічі гарантів освітніх програм зі здобувачами освіти 20 березня 2021

Студентське самоврядування усіх структурних підрозділів університету об’єднується для втілення спільних проєктів

28 листопада на запрошення студентської ради за підтримки Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності до університету завітали представники студентського самоврядування структурних підрозділів навчально-наукового комплексу НУХТ. Вони зустрілися з першим проректором Володимиром Яровим і директором Центру моніторингу якості та коор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентське самоврядування усіх структурних підрозділів університету об’єднується для втілення спільних проєктів 28 листопада 2019