Н У Х Т

Диджиталізований захист магістрів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

18 лютого 2021

Диджиталізований захист магістрів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

З 8 по 15 лютого на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися неперевершені захисти кваліфікаційних робіт здобувачів денної та заочної форми навчання спеціальності «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві».

Хоча карантинні обмеження, пов’язанні з Covid-19 ще тривають і перешкоджають захисту кваліфікаційних робіт у альма матер, проте не завадили здобувачам представити свої роботи на високому рівні та розкрити теми у повній мірі.

На розгляд Екзаменаційної комісії були подані 40 кваліфікаційних робіт різних типів закладів гостинності: ресторанів, кафе-кондитерських, моно-кондитерських, молодіжних кафе, кафе сімейного типу та кафе загальних типів, дитячих кафе та навіть снек-бару з розширенням асортименту алкогольних коктейлів та удосконаленням інноваційної кулінарної продукції різноманітного асортименту.

Комісія до складу, якої увійшли: головний науковий співробітник ДУ «Інститут громадського здоров’я ім. О. М. Марзєєва Національної академії медичних наук України», доктор медичних наук Віталій Корзун (голова), завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, докторка технічних наук Олександра Нєміріч, доцентка цієї ж кафедри, кандидатка технічних наук Ірина Силка, старша викладачка Олена Матиящук, настільки була вражена блискучими захистами магістрів, що оцінила їх роботи на високому рівні – з 40 випускників 21 отримав «відмінно». Найкращими комісія визнала доповіді Тетяни Бережної, Марини Букші, Ірини Іскандарової. Рівнем знань вразили не тільки відмінники, але й інші здобувачі – Олег Волчецький (заочна форма навчання) ґрунтовно підійшов до розкриття теми «Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів зі впровадженням системи менеджменту якості і безпечності НАССР у закладах ресторанного господарства». Здобувач розкрив її не лише з практичної точки  зору, а й завдяки своїй науковій керівниці, доцентці кафедри, к.т.н. Вірі Зуйко надав роботі науковості та виділив новизну роботи й актуальність.

Також 11 магістрантів змогли відстояти свої кваліфікаційні роботи на оцінку «добре» та 8 здобувачів захистились на оцінку «задовільно».

Виконали вимоги освітньо-професійної програми на «відмінно» і отримають диплом із відзнакою здобувачки денної форми навчання Тетяна Бережна, Ірина Іскандарова, Альона Філіппова, Марина Букша, Дарина Юрченко та заочної форми Світлана Кравчук, Віктрія Попович, Анжела Попович, Юлія Демків.

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції вітає всіх своїх випускників з отриманням освітнього ступеня «магістр» ОПП «Технології в ресторанному господарстві» й бажає своїм вихованцям успіху в подальшій їх діяльності, а проекти, які вони з гордістю та впевненістю представляли й відстоювали на кафедрі, втілити у життя! 

Опублікований: 18-02-2021
Читайте також:
Добра традиція Свалявського технічного коледжу НУХТ

Цього року Свалявський технічний коледж нашого університету продовжив добру традицію святкування Дня знань. На святі панувала урочиста атмосфера, яка подарувала хвилюючі та незабутні враження для першокурсників. Ведучі свята Олександр Супп, Віолетта Шестак, Даяна Бобраніцька, Аліна Данайканич привітали всіх присутніх і побажали студентам першого к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Добра традиція Свалявського технічного коледжу НУХТ 04 вересня 2019

Молоді науковці презентують результати своїх дисертаційних досліджень

Попри складну ситуацію, наші молоді науковці продовжують активні наукові пошуки й плідно працюють над своїми дисертаційними дослідженнями. Цього тижня на кафедрі автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління (АКТСУ) відбувся науковий семінар, на якому було презентовано основні результати дисертаційних досліджень Михайла Грами. Наукове...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді науковці презентують результати своїх дисертаційних досліджень 25 листопада 2022

Про особливості навчання школярам Хмельниччини розповіли доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Віра Зуйко та Ганна Пастух в онлайн-форматі зустрілися з учнями Гвардійського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа I-III ст., гімназія» (Хмельницька область). Викладачки розповіли про особливості навчання на кафедрі за спеціальністю 181 «Харчові технології». Учні діз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про особливості навчання школярам Хмельниччини розповіли доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 23 листопада 2020

Запрацювала літня школа для представників редколегій українських наукових видань

9 серпня розпочалася SUES Summer School, розрахована на представників редколегій наукових журналів, співробітників академічних видавництв, бібліотекарів. Літня школа організована у межах ініціативи Supporting Ukrainian Editorial Staff (SUES) і працюватиме протягом серпня-вересня 2022 року. Формат цього проєкту передбачає проведення вебінарів украї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Запрацювала літня школа для представників редколегій українських наукових видань 11 серпня 2022