Н У Х Т

День Європи на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

17 травня 2019

День Європи на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

Уже 16-й рік поспіль у нашій країні відзначається День Європи. У всіх містах України проводиться багато різних цікавих заходів: святкові концерти, вистави, фестивалі.

Напередодні цього дня викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування Лариса Яненко, Людмила Юрчук, Інна Форостюк та Надія Шерстюк провели конкурс на кращого знавця європейських країн зі студентами-першокурсниками факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

Учасники вікторини мали змогу проявити свою ерудицію стосовно цікавих фактів із географії та історії країн Європейського союзу. Також студенти ознайомились із часописами та газетами англійською мовою, з яких вони дізналися про повсякденне життя європейців.

Опублікований: 17-05-2019
Читайте також:
Органічне агровиробництво у сфері уваги науковців кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Зінченко взяла участь у ІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції «Органічне агровиробництво: освіта і наука», яка відбулася за ініціативи Федерації органічного руху України та Науково-методичного центру «Агроосвіта» та за підтримки проекту «Німецько-українська співпраця ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Органічне агровиробництво у сфері уваги науковців кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 04 листопада 2019

Нові горизонти практичних знань магістрантів освітньої програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі»

Нові горизонти практичних знань підкорюють магістранти другого курсу освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» денної форми навчання. З 15 січня до 11 лютого 2024 року триває їх переддипломна практика згідно з укладеними угодами між університетом та підприємствами галузі. Варто зазначити, що в цьому році г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові горизонти практичних знань магістрантів освітньої програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» 26 січня 2024

Свято крафту в НУХТ

23-24 травня в університеті відбулася Друга міжнародна науково-практична конференція «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації», організована кафедрою технології м’яса і м’ясних продуктів за підтримки Департаменту економіки Київської ОДА. Конференція працювала в змішаному форматі й об’єднала понад двохсот учасників ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято крафту в НУХТ 24 травня 2024

Кафедра експертизи харчових продуктів в гостях у Підготовчого відділення НУХТ

Викладачки кафедри експертизи харчових продуктів – професорка Оксана Шульга та доцентка Анастасія Чорна ознайомили слухачів Підготовчого відділення НУХТ із освітньо-професійною програмою (ОПП) «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Слухачі дізналися, що ОПП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» дозволяє набути н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра експертизи харчових продуктів в гостях у Підготовчого відділення НУХТ 25 березня 2024