Н У Х Т

Магістранти з готельно-ресторанної справи успішно захистили звіти з виробничої практики

08 березня 2023

Магістранти з готельно-ресторанної справи успішно захистили звіти з виробничої практики

Здобувачі вищої освіти магістерського рівня денної та заочної форм навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» захистили звіти з виробничої практики.

Виробнича практика, як обов’язковий елемент освітньо-професійної підготовки, проходила з 16 січня по 26 лютого у провідних вітчизняних підприємствах гостинності, не зважаючи на умови воєнного часу. Високий рівень організації практики забезпечили відповідальна від кафедри, доцентка Олена Шидловська і гарантка освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа», професорка Тетяна Сильчук.

Магістранти ознайомилися із засобами розміщення, їхньою організаційно-функціональною структурою, організаційно-технологічними аспектами діяльності готельного підприємства, технологією обслуговування та контролю якості послуг, системою забезпечення безпеки, інформаційними технологіями і здійснювали практичну діяльність у службах готельного підприємства – службі прийому та розміщення та службі управління номерним фондом.

Випусковій кафедрі готельно-ресторанної справи приємно було отримати схвальні відгуки від підприємств гостинності – від шеф-кухаря готелю міжнародної мережі Hilton Kyiv і директора закладу ресторанного господарства «Delini Time».

Майбутні професіонали з готельно-ресторанної справи під час практичної підготовки успішно адаптувалися до сучасних умов діяльності підприємств гостинності. Вітаємо здобувачів освіти магістерського рівня з успішним завершенням виробничої практики і захистом звітів! 

Опублікований: 08-03-2023
Читайте також:
Стартап «Solar Optic» активно розвивається на ринку Німеччини

У 2021 році здобувачкою освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Марією Аліпатовою спільно із завідувачем кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування, професором Миколою Якимчуком була запропонована ідея установки для використання сонячного світла в якості відновлюваного джерела е...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартап «Solar Optic» активно розвивається на ринку Німеччини 07 червня 2023

Цікава тема на відкритій лекції викладачки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Відбулася відкрита лекція старшої викладачки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлії Звягінцевої-Семенець з дисципліни «Технології харчових концентратів», яку вона прочитала для здобувачів 3 курсу освітнього ступеня «Бакалавр», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія». На відкритій лекції були присутні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікава тема на відкритій лекції викладачки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 01 грудня 2022

Професійне зростання студентів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

Студенти кафедри мехатроніки та пакувальної техніки під керівництвом доцента Людмили Кривопляс-Володіної відвідали підприємство по підготовці та фасуванню води «СУБОС». Високопрофесійні фахівці ознайомили молодь із інноваційними технологіями, впровадженими на виробництві, поетапним технологічним процесом підготовки води, озонування, збагачення віт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійне зростання студентів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 03 квітня 2019

Університет – учасник Міжнародного культурно-освітнього форуму «Шовковий шлях 2018: Україна-Китай»

14-15 червня 2018 р. наш університет презентував свої освітні і наукові пропозиції у рамках Міжнародного культурно-освітнього форуму «Шовковий шлях 2018: Україна-Китай», до роботи якого долучилися керівники й представники 11 китайських і 46 українських закладів вищої освіти. Відкриваючи форум,  заступник міністра освіти й науки України з питань ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет – учасник Міжнародного культурно-освітнього форуму «Шовковий шлях 2018: Україна-Китай» 15 червня 2018