Н У Х Т

Магістранти з готельно-ресторанної справи успішно захистили звіти з виробничої практики

08 березня 2023

Магістранти з готельно-ресторанної справи успішно захистили звіти з виробничої практики

Здобувачі вищої освіти магістерського рівня денної та заочної форм навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» захистили звіти з виробничої практики.

Виробнича практика, як обов’язковий елемент освітньо-професійної підготовки, проходила з 16 січня по 26 лютого у провідних вітчизняних підприємствах гостинності, не зважаючи на умови воєнного часу. Високий рівень організації практики забезпечили відповідальна від кафедри, доцентка Олена Шидловська і гарантка освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа», професорка Тетяна Сильчук.

Магістранти ознайомилися із засобами розміщення, їхньою організаційно-функціональною структурою, організаційно-технологічними аспектами діяльності готельного підприємства, технологією обслуговування та контролю якості послуг, системою забезпечення безпеки, інформаційними технологіями і здійснювали практичну діяльність у службах готельного підприємства – службі прийому та розміщення та службі управління номерним фондом.

Випусковій кафедрі готельно-ресторанної справи приємно було отримати схвальні відгуки від підприємств гостинності – від шеф-кухаря готелю міжнародної мережі Hilton Kyiv і директора закладу ресторанного господарства «Delini Time».

Майбутні професіонали з готельно-ресторанної справи під час практичної підготовки успішно адаптувалися до сучасних умов діяльності підприємств гостинності. Вітаємо здобувачів освіти магістерського рівня з успішним завершенням виробничої практики і захистом звітів! 

Опублікований: 08-03-2023
Читайте також:
Soft skills з нейронауки від вченої Норвезького науково-технічного університету

28 листопада 2023 р. відбулася онлайн-лекція «Introduction To Neuroscience And Neural Coding» («Вступ до нейронауки та нейронного кодування») від дослідниці і керівниці групи в Інституті системної нейронауки Кавлі при Норвезькому науково-технічному університеті, докторки філософії з обчислювальної нейронауки Соледад Гонсало Коньо. Лекцію прослухал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Soft skills з нейронауки від вченої Норвезького науково-технічного університету 01 грудня 2023

Новий спортивний здобуток першокурсника-біотехнолога

Здобувач І курсу бакалаврату спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» Максим Клименко продовжує поповнювати скарбничку своїх нагород. У минулі вихідні у складі команди «Sever» він виборов І призове місце у віковій групі Ч18 на ІІІ-х відкритих змаганнях з орієнтування в приміщеннях, присвячених Дню Святого Валентина.  Організатором змагань...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий спортивний здобуток першокурсника-біотехнолога 23 лютого 2023

Speaking club про важливість і перспективи здобуття вищої освіти

Освіта  відіграє велику роль в житті людини. Залежно від того, що людина вивчає, чим цікавиться, складається її особистість. Освіта допомагає створити краще суспільство. Освічена людина частіше розвиває свої морально-етичні якості. Тому, викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок разом зі спеціальним гостем ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Speaking club про важливість і перспективи здобуття вищої освіти 24 травня 2022

Постійний професійний розвиток викладачів

Протягом вересня 2023-січня 2024 викладачі кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування проходили в онлайн-форматі навчання за курсами в рамках проєкту «Розвиток трудового потенціалу для України», що функціонує за сприяння Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Слухачі опанували навички успішного тренера, знанн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Постійний професійний розвиток викладачів 29 січня 2024