Н У Х Т

Магістранти з готельно-ресторанної справи успішно захистили звіти з виробничої практики

08 березня 2023

Магістранти з готельно-ресторанної справи успішно захистили звіти з виробничої практики

Здобувачі вищої освіти магістерського рівня денної та заочної форм навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» захистили звіти з виробничої практики.

Виробнича практика, як обов’язковий елемент освітньо-професійної підготовки, проходила з 16 січня по 26 лютого у провідних вітчизняних підприємствах гостинності, не зважаючи на умови воєнного часу. Високий рівень організації практики забезпечили відповідальна від кафедри, доцентка Олена Шидловська і гарантка освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа», професорка Тетяна Сильчук.

Магістранти ознайомилися із засобами розміщення, їхньою організаційно-функціональною структурою, організаційно-технологічними аспектами діяльності готельного підприємства, технологією обслуговування та контролю якості послуг, системою забезпечення безпеки, інформаційними технологіями і здійснювали практичну діяльність у службах готельного підприємства – службі прийому та розміщення та службі управління номерним фондом.

Випусковій кафедрі готельно-ресторанної справи приємно було отримати схвальні відгуки від підприємств гостинності – від шеф-кухаря готелю міжнародної мережі Hilton Kyiv і директора закладу ресторанного господарства «Delini Time».

Майбутні професіонали з готельно-ресторанної справи під час практичної підготовки успішно адаптувалися до сучасних умов діяльності підприємств гостинності. Вітаємо здобувачів освіти магістерського рівня з успішним завершенням виробничої практики і захистом звітів! 

Опублікований: 08-03-2023
Читайте також:
Вражаючий педагогічний талант демонструє професура кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Камбулова прочитала відкриту лекцію з дисципліни «Біотехнологічні та фізико-хімічні основи харчових виробництв» для здобувачів третього курсу, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». На відкритій лекції були присутні завідувач кафедри Володимир Ковбаса та викл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вражаючий педагогічний талант демонструє професура кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 21 листопада 2019

З інноваціями у медичній освіті знайомляться наші викладачі

8 лютого 2022 р. викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін і старший викладач Володимир Польовик взяли участь у віртуальному симпозіумі «Інноваційна медична освіта у цифрову еру». Захід проводився Європейським університетом CIVIS, утвореним альянсом 10 провідних дослідницьких вищих навчальних закладів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З інноваціями у медичній освіті знайомляться наші викладачі 08 лютого 2022

Таємниці мікросвіту відкривають першокурсники-біотехнологи

Дріжджі – дивовижні представники живого мікросвіту. Вони одночасно є і найдавнішим біотехнологічним об’єктом, який вже тисячоліттями використовується у виробництві харчових продуктів, і першим еукаріотичним організмом, геном якого був повністю розшифрований у 1996 році. Не дивно, що цим одноклітинним грибам майбутніми біотехнологами приділяється ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Таємниці мікросвіту відкривають першокурсники-біотехнологи 25 березня 2021

Співробітництво кафедри екології та збалансованого природокористування з європейськими колегами поглиблюється

Кафедра екології та збалансованого природокористування упродовж останніх років активно співпрацює з науковцями з Чеської Республіки та Швеції у рамках проектів Жана Моне програми Європейського Союзу Еразмус+. Науковці з Університету Масарика (Чехія) та Лундського університету (Швеція) беруть участь у літніх школах, що кафедра проводить другий рік ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співробітництво кафедри екології та збалансованого природокористування з європейськими колегами поглиблюється 27 червня 2018