Н У Х Т

Магістранти з готельно-ресторанної справи успішно захистили звіти з виробничої практики

08 березня 2023

Магістранти з готельно-ресторанної справи успішно захистили звіти з виробничої практики

Здобувачі вищої освіти магістерського рівня денної та заочної форм навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» захистили звіти з виробничої практики.

Виробнича практика, як обов’язковий елемент освітньо-професійної підготовки, проходила з 16 січня по 26 лютого у провідних вітчизняних підприємствах гостинності, не зважаючи на умови воєнного часу. Високий рівень організації практики забезпечили відповідальна від кафедри, доцентка Олена Шидловська і гарантка освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа», професорка Тетяна Сильчук.

Магістранти ознайомилися із засобами розміщення, їхньою організаційно-функціональною структурою, організаційно-технологічними аспектами діяльності готельного підприємства, технологією обслуговування та контролю якості послуг, системою забезпечення безпеки, інформаційними технологіями і здійснювали практичну діяльність у службах готельного підприємства – службі прийому та розміщення та службі управління номерним фондом.

Випусковій кафедрі готельно-ресторанної справи приємно було отримати схвальні відгуки від підприємств гостинності – від шеф-кухаря готелю міжнародної мережі Hilton Kyiv і директора закладу ресторанного господарства «Delini Time».

Майбутні професіонали з готельно-ресторанної справи під час практичної підготовки успішно адаптувалися до сучасних умов діяльності підприємств гостинності. Вітаємо здобувачів освіти магістерського рівня з успішним завершенням виробничої практики і захистом звітів! 

Опублікований: 08-03-2023
Читайте також:
«Смачний» movie club: Lemon tzatziki chicken Jamie's Plum Tarte Tatin

Увага! Бажано не приходити на заняття голодним, бо «Курка цацикі з лимоном» або «Сливовий Тарт Татен» – навіть назви звучать дуже смачно. А ще коли про них розповідає Джеймі Олівер – відомий шеф-повар, ресторатор, автор популярних у світі книг і телепрограм на теми кулінарії. Саме його презентацію рецептів дивилися здобувачі групи ГС-1-9а з виклада...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Смачний» movie club: Lemon tzatziki chicken Jamie's Plum Tarte Tatin 22 вересня 2023

Збираємо науковий портфель!

Уже шостий рік дисципліну «Іноземна мова: практичні навички наукової комунікації» викладають магістрантам нашого університету – майбутнім виробничникам, науковцям, експериментаторам і педагогам. 4 листопада цього року беззмінна лекторка дисципліни, професорка кафедри іноземних мов професійного спрямування Наталія Науменко прочитала відкриту лекцію ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Збираємо науковий портфель! 07 листопада 2024

Випускник аспірантури кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування за крок до здобуття освітнього ступеня «Доктор філософії»

На кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування відбувся науковий фаховий семінар випускника аспірантури, здобувача освітньо-наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування», галузі знань 13 «Механічна інженерія» Валентина Туфекчі. Здобувач представив дисертаційну роботу «Оптимізація ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускник аспірантури кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування за крок до здобуття освітнього ступеня «Доктор філософії» 26 вересня 2023

Нове бакалаврське поповнення кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти денної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія». Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри, професор Володим...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове бакалаврське поповнення кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 27 червня 2022