Н У Х Т

Провідні галузеві підприємства України і Німеччини – бази практики для здобувачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

10 жовтня 2022

Провідні галузеві підприємства України і Німеччини – бази практики для здобувачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Здобувачі вищої освіти 4 курсу кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів успішно захистили звіти з виробничої практики, яку вони проходили на підприємствах України протягом вересня.

Цього року здобувачі проходили практику на підприємствах ТОВ «УССП «Київський обласний хлібопекарський комплекс», ТОВ «КИЇВ ХЛІБ», ТОВ «Столичний пекарний дім», ПрАТ «Лантманнен Акса», ТОВ «Наша Булочка», ТОВ «ТАКАВА», ПП «ГАЛХЛІБОПРОДУКТ», ТОВ «Комбінат баранкових виробів», ПрАТ «Дрогобицький хлібокомбінат», ТОВ «Хмельницькхліб» тощо.

Декілька четвертокурсників мали змогу пройти практику на ТОВ «Гіакоббе Паста ГмбХ» (м. Бітбург, Німеччина). Підприємство спеціалізується на виробництві широкого асортименту канелоне, лазаньї, різотто, супів і різних соусів.

Під час практики здобувачі ознайомитися з організацією виробництва хлібобулочних, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів. У звітах, згідно з програмою практики, була наведена інформація щодо контролю якості сировини та готової продукції, технології виробництва основного асортименту продукції, характеристика обладнання, організація стандартизації на підприємствах, охорони праці тощо. Кожен здобувач виконав індивідуальне завдання. Здобуті під час практики знання стануть у пригоді під час вивчення фахових дисциплін, виконання курсового проєкту та кваліфікаційної роботи.

Захист звітів відбувся на засіданнях комісій, до складу яких увійшли викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, у форматі онлайн-конференції, завдяки чому була можливість поділитися здобутими знаннями з одногрупниками та ознайомитися з виробництвом на інших підприємствах галузі.

Колектив кафедри висловлює щиру вдячність керівникам підприємств за сприяння та підтримку в організації практики й сподівається на подальшу плідну співпрацю.

Опублікований: 10-10-2022
Читайте також:
На «Люстдорф» познайомилися з майбутньою професією другокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій

Студенти 2-го курсу 6-ї академічної групи Навчально-наукового інституту харчових технологій під час проходження ознайомлювально-виробничої практики разом із керівником практики, доцентом кафедри технології молока і молочних продуктів Наталією Ющенко відвідали одне із найбільш відомих підприємств молокопереробної галузі України – ТОВ «Люстдорф» (м. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На «Люстдорф» познайомилися з майбутньою професією другокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій 17 лютого 2018

Магістранти освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» у Проблемній науково-дослідній лабораторії НУХТ

Заняття за темою «Інструментальні методи дослідження» ‒ вагома частина обов’язкової навчальної дисципліни «Прикладні методи досліджень у ресторанному господарстві», яка викладається магістрам освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» професоркою кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, д.т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» у Проблемній науково-дослідній лабораторії НУХТ 25 жовтня 2023

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи на SALT. Restaurant Innovation Conference 2025

У межах стратегічного розвитку професійних компетентностей викладачів і постійної актуалізації освітнього процесу кафедра готельно-ресторанної справи провела виїзне засідання під час конференції SALT. Restaurant Innovation Conference «Точка опори» у конгресно-виставковому центрі «Парковий». Ця масштабна професійна подія, організована компанією Hot...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи на SALT. Restaurant Innovation Conference 2025 10 листопада 2025

Радістю творчості діляться викладачі кафедри гуманітарних дисциплін

Що таке зима для викладачів вишу? По-перше, це важлива реперна точка – сесія. По-друге, це Новорічні та Різдвяні свята. По-третє, для більшості з нас це – період дистанційного навчання (молодіжним сленгом – «дистанційка»). Але цьогорічна зима була для всіх і неабияким випробуванням. Можна сказати, квестом. Після дощу на Різдво, морозу на Василя, ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Радістю творчості діляться викладачі кафедри гуманітарних дисциплін 26 березня 2018