Н У Х Т

Студенти-маркетологи відвідали Фестиваль Різдвяної Реклами

28 грудня 2017

Студенти-маркетологи відвідали Фестиваль Різдвяної Реклами

Студенти кафедри маркетингу відвідали Фестиваль Різдвяної Реклами, що проходив у кінотеатрі «Жовтень» (м. Київ). Сам Фестиваль є підбіркою зворушливої комерційної та соціальної реклами, що несе в собі свято. Надихаючі міні-історії про почуття, мрії та емоції занурили присутніх в атмосферу чогось незвичного, чарівного та казкового.

Відвідувачі ознайомились із рекламними роликами відомих компаній з усіх куточків світу, деякі з яких виявилися надзвичайно зворушливими. Різдвяні емоції, які виникають внаслідок перегляду відеореклами, наповнили атмосферу передноворічною чарівністю і творчістю.

Студенти відзначили фільм «Різдвяне нещастя кота Мога» (Mog's Christmas Calamity), Великобританія, 2015 р. – ролик про людські сни, що виникають в сім'ї напередодні Різдва. Ця відеореклама поєднує різдвяні чудеса з емоціями добра, любові, родинного єднання.

Майбутні маркетологи, відвідавши Фестиваль Різдвяної Реклами, забезпечили собі позитивні емоції та незабутні враження, які надихатимуть на створення та реалізацію власних ідей.

Опублікований: 28-12-2017
Читайте також:
Бакалаври ОП «Технології харчування» ознайомилися з ресторанною індустрією 2030 року

Американська National Restaurant Association представила футуристичне дослідження майбутніх тенденцій «Ресторанна індустрія 2030: практична інформація для майбутнього». У звіті досліджуються ключові показники, які формують майбутнє галузі, що визначає найбільш і найменш вірогідні події протягом наступних років. Висновки ґрунтуються на даних багатьо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври ОП «Технології харчування» ознайомилися з ресторанною індустрією 2030 року 01 грудня 2023

Книжкові новинки від наших фахівців

Наші викладачі й науковці продовжують видавати сучасну навчальну літературу та оприлюднювати результати своїх досліджень. Одразу дві книжкові новинки презентують цього травня фахівці Інституту післядипломної освіти НУХТ. У видавництві ІНКОС вийшов друком навчальний посібник «Борошняні кондитерські вироби: технологія та устаткування». Авторський ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Книжкові новинки від наших фахівців 26 травня 2021

Чи пов’язані різні професії з біотехнологією – розмірковували студенти на занятті з іноземної мови

Студенти групи БТ-1-1 разом із викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Вікторією Мальованою обговорювали актуальність професії біотехнолога та її зв’язок із іншими цікавими сферами діяльності. Група була поділена навпіл, і кожний мав можливість представити як професію біотехнолога, так і іншу професію, поєднавши її зі своєю спеці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чи пов’язані різні професії з біотехнологією – розмірковували студенти на занятті з іноземної мови 03 квітня 2021

Фахівці Підготовчого відділення знайомлять школярів із перевагами отримання вищої освіти в НУХТ

Завідувач Підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Валентина Кудіна та асистент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Ірина Соколовська згідно з договором про співпрацю побували у спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 307 із поглибленим вивченням природничих наук Деснян...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці Підготовчого відділення знайомлять школярів із перевагами отримання вищої освіти в НУХТ 16 квітня 2018