Н У Х Т

Останній крок до освітнього ступеня бакалаврів-заочників кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

18 лютого 2022

Останній крок до освітнього ступеня бакалаврів-заочників кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» заочної форми навчання. Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри Володимир Ковбаса. До складу комісії увійшли професор Валерій Махинько, доцентки Наталія Фалендиш і Лариса Михонік, асистентка Оксана Дорожинська. Під час захистів також були присутні викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, які згідно з наказом були керівниками кваліфікаційних робіт.

Здобувачі представили проєкти з технічного переоснащення діючих підприємств і проєкти нових хлібозаводів, кондитерських фабрик і цехів. У бакалаврських  кваліфікаційних роботах було здійснене обґрунтування нового впровадженого асортименту, наведені технологічні розрахунки, здійснений підбір сучасного технологічного обладнання, передбачені заходи з технохімічного контролю якості сировини та готової продукції, охорони праці та енергозбереження.

За результатами захисту усі здобувачі отримали позитивні оцінки. Колектив кафедри вітає здобувачів із успішним захистом і бажає успів у професійній діяльності! 

Опублікований: 18-02-2022
Читайте також:
8 Березня на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

До свята 8 Березня наставниці академічних груп, доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Бондаренко, Анна Грищенко, Лариса Михонік та Олена Кохан провели тематичний захід. Під час онлайн-зустрічей зі студентами розглянули історію його виникнення, традиції святкування в різних країнах та як вони змінювалися з роками....

ЧИТАТИ ДАЛІ

8 Березня на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 09 березня 2021

Поповнення в колі науковців кафедри біотехнології і мікробіології

Уже з вересня кілька завзятих студентів 3 курсу спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» старанно працюють на благо науки, вкладаючи свій потенціал у відточування навичок і проведення власних досліджень на базі кафедри біотехнології і мікробіології, адже вони поповнили ряди учасників студентського наукового гуртка «BIOTECH». Так, не все вдаєт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поповнення в колі науковців кафедри біотехнології і мікробіології 20 грудня 2018

Нагальні питання на плановому засіданні профкому

На плановому засіданні профкому 18 червня 2024 року голова Первинної профспілкової організації Національного університету харчових технологій Василь Пасічний запропонував для успішної підготовки та проведення звітно-виборчої кампанії в профспілковій організації університету, керуючись планом, схваленим на попередньому засіданні профкому, конкретизу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нагальні питання на плановому засіданні профкому 25 червня 2024

Зіркова гостя на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Здобувачі вищої освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу мали неймовірну можливість зустрітися online з автентичною і харизматичною Маргаритою Січкар – українською рестораторкою, успішною бізнес-вумен, телезіркою та інфлюенсером. Це був лекторій в улюбленому студентами форматі питання-відповідь про місію і цінності у рестора...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зіркова гостя на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 14 грудня 2020