Н У Х Т

Одіссея до глибин космосу на Дні Навчально-наукового інженерно технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого

23 листопада 2018

Одіссея до глибин космосу на Дні Навчально-наукового інженерно технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого

22 листопада на родинне свято – День Навчально-наукового інженерно технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого – до актової зали університету зібралася дружна інститутська сім’я й численні гості – адміністрація, викладачі, співробітники інших інститутів і факультетів університету, випускники минулих років.

Цього разу інститутські митці запросили у подорож на планету MEDUZA. Саме туди вирушили герої за кращим життям після того, як на Землі внаслідок воєн і ресурсного виснаження жити стало неможливо. А правитель MEDUZU спокушає обіцянками красивого й багатого життя. Бідолахи, що повірили йому, й не уявляють, що відразу по прибуттю їх чіпують спеціальним пристроєм, і перетворять на безвільних, слухняних рабів, що працюватимуть у копальнях.

Але одного разу парочка незграб, приспішників правителя випадково ламає пристрій, а один із щойно прибулих встигає втекти. Вони пробираються у центр управління й видаляють файл з інформацією про втікача, сподіваючись, що правитель не дізнається про їх прокол. Але правителю вже доповів ведучий ток-шоу (досить колоритна персона), і він дає незграбам останній шанс – знайти втікача або самим стати чіпованими. Зрештою, одного з парочки настигає кара правителя, а його партнерка раптом прозріває й прагне врятувати його від долі слухняного раба.

Тим часом втікач натрапляє на житло вченого, який свого часу і розробив пристрій, але з метою робити людей розумнішими. А після його звільнення (ну, дуже цукерки любив і «трохи» вкрав), правитель використав розробку вченого для зомбування землян, що прилітали на планету за кращою долею. Втікач переконує вченого в необхідності виправити ситуацію й врятувати людей, адже серед чіпованих – і його дівчина. Вдвох вони пробираються до центру управління, вченому вдається зламати захист і перепрограмувати пристрій. І ось – happy ending – усі чіповані – врятовані, закохані щасливо возз’єдналися, парочка незграб теж знайшла своє щастя один із одним.  

Безумовною перлиною спектаклю стали вокальні номери від вокально-інструментального гурту інституту. Органічно вписалися в канву сюжету контемп «Медуза» і світловий номер. І, традиційні, хіп-хоп із брейкінгом.

Подорож вийшла яскравою, насиченою і цікавою. А головне, як і всі спектаклі творчого колективу інституту, за зовнішньою легкістю сприйняття, дійство несло глибокий сенс і спонукало до роздумів.

Опублікований: 23-11-2018
Читайте також:
Про культурні відмінності України та США говорили першокурсники з іноземним гостем

У рамках популяризації вивчення англійської мови викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок разом зі спеціальним гостем Stuart Snuggs провела захід «Сultural differences between Ukraine and the USA» для здобувачів першого курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління . Студенти презентували міні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про культурні відмінності України та США говорили першокурсники з іноземним гостем 11 листопада 2021

Вебінар для здобувачів спеціальності «Харчові технології» від компанії «Данон»

28 жовтня 2020 року компанія «Данон» за підтримки відділу працевлаштування НУХТ, директора Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксани Кочубей-Литвиненко та викладачів кафедри технології молока і молочних продуктів провела для здобувачів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», вебінар «Сучасний процес виробництва мол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вебінар для здобувачів спеціальності «Харчові технології» від компанії «Данон» 30 жовтня 2020

Новий гастрономічний досвід для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv»

У рамках сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбувся черговий майстер-клас з кондитерського мистецтва. У технологічній лабораторії кафедри готельно-ресторанної справи слухачі програми раді були вітати кондитера ресторану сучасної європейської кухні «The Park Kitchen» п’ятизіркового готелю міжнародної мережі «Hilton ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий гастрономічний досвід для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv» 20 квітня 2019

Професійна синергія

Компанія «Базис», яка є одним із лідерів ринку фасувально-пакувального обладнання з 1996 року, поділилася перспективними планами щодо розвитку напрямів дуальної освіти та інноваційних підходів професійної підготовки здобувачів вищої освіти. Керівник компанії Замир Начкебия обговорив разом із завідувачем кафедри машин і апаратів харчових та фармаце...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійна синергія 02 жовтня 2023