Н У Х Т

Кайдзен на SMART-лекторії кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

30 жовтня 2023

Кайдзен на SMART-лекторії кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

Керівник групи менеджменту виробництва Дмитро Полатайло представив на SMART-лекторії кафедри мехатроніки та пакувальної техніки ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця».

У події взяли участь понад 50 учасників – викладачі і здобувачі вищої освіти освітньо-професійної програми «Прикладна механіка» (спеціальність 131 «Прикладна механіка») та освітньо-професійних програм «Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв» і «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» (спеціальність 133 «Галузеве машинобудування»).

Тема зустрічі – висвітлення питань щодо впровадження методології ощадливого виробництва в операційній діяльності підприємства.

Спікер продемонстрував учасникам лекторію результативність інструментів Бережливого виробництва – Lean Manufacturing та основи методології Кайдзен (Kaizen). Були представлені практичні результати, які відображали проблеми реального виробництва і методи їх вирішення на базі п'яти принципів Lean. Широке коло дискусій було викликано різними думками щодо підходів під час формування процесів безперервного вдосконалення бізнесу і виробництва. Фахівець навів приклади до сприйняття виробництва як комплексу процесів із усуненням втрат, оптимізації робочих операцій. Дмитро докладно розкрив підґрунтя системи аналізу загальної ефективності роботи обладнання, призначеної для контролю та підвищення ефективності виробництва і заснованої на вимірюванні та обробленні конкретних виробничих показників.

Модераторкою зустрічі виступила завідувачка кафедри, професорка Людмила Криивопляс-Володіна.

Колектив кафедри мехатроніки та пакувальної техніки висловлює вдячність Дмитру Полатайлу за дуже цікаву та доступно представлену інформацію про інструменти Бережливого виробництва й бажає ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця» подальшого розвитку та процвітання.

Опублікований: 30-10-2023
Читайте також:
Тривають вступні перегони до магістратури

В університеті тривають вступні випробування до магістратури денної і заочної форм навчання. 2 липня єдиний вступний іспит з іноземної мови здали вступники до магістратури за спеціальностями «Економіка», «Журналістика», «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Менеджмент», «Маркетинг», «Підприємництво, торгівля та бір...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тривають вступні перегони до магістратури 05 липня 2019

Постійне вдосконалення – кредо викладачів кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

Викладачі кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, професор Валентин Олішевський та доценти Віталій Пономаренко, Євген Бабко, Роман Якобчук, Дмитро Люлька взяли участь у роботі міжнародного online науково-практичного семінару «Обладнання для забезпечення мікроклімату виробничих приміщень», що був організований поль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Постійне вдосконалення – кредо викладачів кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування 13 червня 2022

Молоді викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів демонструють високий рівень педагогічної майстерності

5 березня 2019 року відбулося відкрите лабораторне заняття асистента кафедри технології оздоровчих продуктів Ірини Ясінської з дисципліни «Контроль якості та безпечності харчових продуктів» для студентів 2 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». На відкрите заняття завітали ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів демонструють високий рівень педагогічної майстерності 06 березня 2019

Виклики сучасного світу – у центрі уваги викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін та асистентка Марія Омельченко взяли участь у завершальній осінній події серії «П'ятниця з Cities4Cities», присвяченій темі гендерної рівності в контексті розвитку громад. Сities4Cities | United4Ukraine – партнерські ініціативи, які з 2024 року є частиною флагм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виклики сучасного світу – у центрі уваги викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 04 грудня 2024