Н У Х Т

Наукові здобутки здобувачів-менеджерів

05 квітня 2023

Наукові здобутки здобувачів-менеджерів

4 квітня 2023 року на кафедрі економіки праці та менеджменту у рамках проведення 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» відбулося засідання секції 5.2 «Сучасні методи управління підприємством», у якому взяли участь здобувачі вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент», освітньо-професійної програми «Менеджмент». Обов’язки голови секції були покладені на доцентку кафедри Світлану Стахурську, секретарки секції – старшу викладачку Олену Кутас.

До збірнику матеріалів конференції, що буде оприлюднений незабаром, здобувачі освіти надали тези 21 доповіді, що стосуються різноманітних питань і проблем сучасного розвитку менеджменту в нашій країні, зокрема питань лідерства, ефективності зовнішньоекономічної діяльності, інвестиційного менеджменту, аспектів мотивації персоналу підприємств, особливостей дистрибутивної політики, особливостей міжнародних перевезень вантажів та інших логістичних проблем, питань забезпечення конкурентоспроможності підприємств на зовнішніх і внутрішніх ринках, стратегічного планування та ризик-менеджменту підприємств, питань вибору постачальника, правил спілкування у соціальних мережах тощо.

Представлені здобувачами на засіданні секції доповіді та наочні і яскраві презентації до них були сприйняті присутніми з великою зацікавленістю та викликали жваве обговорення, яке відбулося у теплій, дружній атмосфері. 

Кращими були визнані доповіді:

1 місце – Діана Пономарьова (група МН-2-7). Тема доповіді – «Лідерство як запорука ефективного процесу управління на підприємстві» (керівниця – старша викладачка Олена Кутас.).

2 місце – Ольга Гарбар (група МН-3-6). Тема доповіді – «Управління ризиками підприємства в сучасних умовах» (керівниця – професорка Наталія Скопенко) та Ольга Лясковська (група МН-1-4). Тема доповіді – «Основні правила спілкування в соціальних мережах» (керівниця – доцента Ірина Болотіна).

3 місце – Андрій Крамських (група МН-3-7). Тема доповіді – «Стратегічне планування та ризик-менеджмент як основні компоненти ефективного управління на підприємстві» та Вікторія Загородня (група МН-3-7). Тема доповіді – «Сучасний розвиток менеджменту в Україні» (керівниця обох – старша викладачка Олена Баталова).

Вітаємо переможців! Бажаємо подальших успіхів у науковій діяльності!

Опублікований: 05-04-2023
Читайте також:
Поєднання теоретичних знань і практичних навичок

Функціонування в умовах карантину корегує діяльність усіх без винятку підприємств та організацій, у тому числі й закладів вищої освіти. Виклики сьогодення змушують до переорієнтації освітнього процесу шляхом чергування оnline та ofline навчання. У цих умовах опанування здобувачами дисциплін, передбачених навчальним планом, зокрема практична підгото...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поєднання теоретичних знань і практичних навичок 13 жовтня 2020

Завідувач кафедри туристичного та готельного бізнесу – учасник прямого ефіру UA:Перший

Завідувач кафедри туристичного та готельного бізнесу Дарія Басюк взяла участь у прямому ефірі програми «52 вікенди», що виходить у прямому ефірі щосереди на телеканалі UA:Перший та на Українському радіо водночас. Її мета – пропагувати, популяризувати міста, регіони України, розповідати про їх туристичну привабливість, цікаві вікенди. Гості програм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувач кафедри туристичного та готельного бізнесу – учасник прямого ефіру UA:Перший 27 листопада 2018

У центрі уваги – академічна доброчесність при написанні кваліфікаційної роботи

14 травня 2025 року для четвертокурсників-бакалаврів групи МП 4-8 освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» секретарка екзаменаційної комісії із захисту кваліфікаційних робіт Олена Баталова і гарантка освітньої програми Олена Драган провели тренінг «Академічна доброчесність при написанні кваліфікаційної роботи». Здобувачам були представ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У центрі уваги – академічна доброчесність при написанні кваліфікаційної роботи 14 травня 2025

Викладачі актуалізують знання щодо сучасних стандартів безпеки харчової продукції

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін, доцентки Юлія Фурманова, Ірина Корецька, Олена Павлюченко, Людмила Дейниченко та старший викладач Володимир Польовик відвідали міжнародний вебінар «Еволюція нової ери: сучасні технології для розумнішої харчової безпеки», організований редакторами видання Food S...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі актуалізують знання щодо сучасних стандартів безпеки харчової продукції 01 грудня 2022