Н У Х Т

Наукові здобутки здобувачів-менеджерів

05 квітня 2023

Наукові здобутки здобувачів-менеджерів

4 квітня 2023 року на кафедрі економіки праці та менеджменту у рамках проведення 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» відбулося засідання секції 5.2 «Сучасні методи управління підприємством», у якому взяли участь здобувачі вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент», освітньо-професійної програми «Менеджмент». Обов’язки голови секції були покладені на доцентку кафедри Світлану Стахурську, секретарки секції – старшу викладачку Олену Кутас.

До збірнику матеріалів конференції, що буде оприлюднений незабаром, здобувачі освіти надали тези 21 доповіді, що стосуються різноманітних питань і проблем сучасного розвитку менеджменту в нашій країні, зокрема питань лідерства, ефективності зовнішньоекономічної діяльності, інвестиційного менеджменту, аспектів мотивації персоналу підприємств, особливостей дистрибутивної політики, особливостей міжнародних перевезень вантажів та інших логістичних проблем, питань забезпечення конкурентоспроможності підприємств на зовнішніх і внутрішніх ринках, стратегічного планування та ризик-менеджменту підприємств, питань вибору постачальника, правил спілкування у соціальних мережах тощо.

Представлені здобувачами на засіданні секції доповіді та наочні і яскраві презентації до них були сприйняті присутніми з великою зацікавленістю та викликали жваве обговорення, яке відбулося у теплій, дружній атмосфері. 

Кращими були визнані доповіді:

1 місце – Діана Пономарьова (група МН-2-7). Тема доповіді – «Лідерство як запорука ефективного процесу управління на підприємстві» (керівниця – старша викладачка Олена Кутас.).

2 місце – Ольга Гарбар (група МН-3-6). Тема доповіді – «Управління ризиками підприємства в сучасних умовах» (керівниця – професорка Наталія Скопенко) та Ольга Лясковська (група МН-1-4). Тема доповіді – «Основні правила спілкування в соціальних мережах» (керівниця – доцента Ірина Болотіна).

3 місце – Андрій Крамських (група МН-3-7). Тема доповіді – «Стратегічне планування та ризик-менеджмент як основні компоненти ефективного управління на підприємстві» та Вікторія Загородня (група МН-3-7). Тема доповіді – «Сучасний розвиток менеджменту в Україні» (керівниця обох – старша викладачка Олена Баталова).

Вітаємо переможців! Бажаємо подальших успіхів у науковій діяльності!

Опублікований: 05-04-2023
Читайте також:
Інструментарій для осучаснення лекційних курсів опанували викладачі кафедри фізики

Викладацький склад кафедри фізики під керівництвом Світлани Літвинчук продовжує осучаснювати лекційні курси, використовуючи презентації під час проведення занять. Оформлення матеріалу у вигляді презентацій позитивно впливає на його засвоєння, особливо, під час дистанційного вивчення дисциплін.  І дводенний «Курс Power Point» від JTI та UGEN у рамка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інструментарій для осучаснення лекційних курсів опанували викладачі кафедри фізики 13 листопада 2020

Великдень в Україні та за кордоном

Викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Наталя Бутко разом зі здобувачами освіти груп ХЕ-1-7 та ХЕ-1-8 провели святковий захід із нагоди Великодня, під час якого обговорили традиції  святкування найбільш знакової події у всьому християнському світі. Цього року Україна відзначала Великдень другого травня, а країни Європи та Америк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Великдень в Україні та за кордоном 06 травня 2021

Широкий спектр наукових доробків у секції «Промислова теплоенергетика»

5 квітня 2023 року відбулося онлайн-засідання секції «Промислова теплоенергетика» в межах 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Активну участь у засіданні взяли здобувачі освітніх ступенів «бакалавр», «магістр», «доктор філософії...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Широкий спектр наукових доробків у секції «Промислова теплоенергетика» 07 квітня 2023

Всі нюанси – в інтерв’ю

Викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Олексій Пилипенко і Роман Грищенко дали інтерв’ю Ютуб-каналу Громадської спілки «Холодильна Асоціація України», в якому говорили про профорієнтацію випускників шкіл, профілювання освіти під потреби ринку праці тощо.

ЧИТАТИ ДАЛІ

Всі нюанси – в інтерв’ю 04 жовтня 2022