Н У Х Т

На кафедру біотехнології і мікробіології завітали представники компанії «BioTestLab»

28 березня 2018

На кафедру біотехнології і мікробіології завітали представники компанії «BioTestLab»

На кафедру біотехнології і мікробіології завітали представники компанії «BioTestLab», які запрошували студентів старших курсів на офіційне працевлаштування.

«BioTestLab» – єдиний в Україні приватний виробник широкої лінійки ветеринарних імунобіологічних препаратів: вакцин для птахів, кроликів, свиней, великої рогатої худоби та діагностичних тест-систем, а також провідний виробник антибіотиків, протизапальних, дезінфікуючих, антисептичних засобів та інших продуктів для сільськогосподарських тварин і птахів.

Після вітального слова заступника декана факультету біотехнології та екологічного контролю Інни Лич присутні мали можливість переглянути інформативну презентацію, в ході якої були розглянуті перспективи працевлаштування та наведені переваги роботи в компанії. Студенти дізналися про деталі виробництва імунобіологічної продукції підприємства й особливості випуску хіміко-біологічної продукції.

Та основну увагу студенти звернули саме на вакантні місця в компанії, адже найголовніше для старшокурсників – питання працевлаштування.

На даний момент в компанії вакантні посади: хіміка-аналітика та хіміка-хроматографіста, лаборанта, мікробіолога, вірусолога, біотехнолога, механіка, оператора лінії і т.д.

Привітні представники «BioTestLab» щиро запрошували кожного зі студентів стати частиною їх колективу та зробити свій вклад у розвиток компанії.

Слід зазначити, що окрім майбутніх бакалаврів і магістрів спеціальностей «Біотехнологія та біоінженерія», «Хімічні технології та інженерія» факультету біотехнології та екологічного контролю на презентації були присутні ще й майбутні випускники Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого, для яких також є вакантні місця в компанії.

Наприкінці заходу гості підняли студентам настрій, розігравши вікторину, за правильні відповіді в якій всі могли отримати призи.

Студенти вдячні представникам компанії за таку змістовну презентацію та сподіваються, що в майбутньому знову зможуть зустрітися з ними, але вже як із колегами. А колективу кафедри біотехнології і мікробіології та деканату свого факультету щиро дякують за організацію цієї надзвичайно важливої зустрічі.

Опублікований: 28-03-2018
Читайте також:
Безцінний практичний досвід здобувачів під час виїзних занять в умовах реального виробництва

За ініціативи завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи, лекторки дисципліни «Кулінарна етнологія», доцентки Лариси Шаран лабораторне заняття для третьокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відбулося у виробничих умовах закладу ресторанного господарства сімейного спрямування Kitchen Polly. Гостей щиро привітали керуюча-партнер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Безцінний практичний досвід здобувачів під час виїзних занять в умовах реального виробництва 15 жовтня 2025

Стартап «Solar Optic» активно розвивається на ринку Німеччини

У 2021 році здобувачкою освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Марією Аліпатовою спільно із завідувачем кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування, професором Миколою Якимчуком була запропонована ідея установки для використання сонячного світла в якості відновлюваного джерела е...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартап «Solar Optic» активно розвивається на ринку Німеччини 07 червня 2023

Відбулися онлайн-захисти здобувачами курсових робіт на кафедрі готельно-ресторанної справи

З 18 по 21 травня на кафедрі готельно-ресторанної справи за допомогою платформи ZOOM відбулися онлайн-захисти курсових робіт з навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» здобувачами 3 курсу денної форми навчання освітнього ступеня «бакалавр». Теми курсових були присвячені організації харчування в засобах розміщення різного типу:...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулися онлайн-захисти здобувачами курсових робіт на кафедрі готельно-ресторанної справи 26 травня 2020

Успішно склали Державний комплексний кваліфікаційний екзамен студенти спеціальності «Зберігання, консервування та переробка м’яса» Полтавського коледжу НУХТ

У Полтавському коледжі харчових технологій нашого університету 30 січня 2017 року відбувся Державний комплексний кваліфікаційний екзамен студентів денного відділення спеціальності «Зберігання, консервування та переробка м’яса». Для проведення екзамену була створена комісія під керівництвом досвідченого спеціаліста – технолога ТОВ «Глобинський м’яс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішно склали Державний комплексний кваліфікаційний екзамен студенти спеціальності «Зберігання, консервування та переробка м’яса» Полтавського коледжу НУХТ 31 січня 2017