Н У Х Т

На кафедру біотехнології і мікробіології завітали представники компанії «BioTestLab»

28 березня 2018

На кафедру біотехнології і мікробіології завітали представники компанії «BioTestLab»

На кафедру біотехнології і мікробіології завітали представники компанії «BioTestLab», які запрошували студентів старших курсів на офіційне працевлаштування.

«BioTestLab» – єдиний в Україні приватний виробник широкої лінійки ветеринарних імунобіологічних препаратів: вакцин для птахів, кроликів, свиней, великої рогатої худоби та діагностичних тест-систем, а також провідний виробник антибіотиків, протизапальних, дезінфікуючих, антисептичних засобів та інших продуктів для сільськогосподарських тварин і птахів.

Після вітального слова заступника декана факультету біотехнології та екологічного контролю Інни Лич присутні мали можливість переглянути інформативну презентацію, в ході якої були розглянуті перспективи працевлаштування та наведені переваги роботи в компанії. Студенти дізналися про деталі виробництва імунобіологічної продукції підприємства й особливості випуску хіміко-біологічної продукції.

Та основну увагу студенти звернули саме на вакантні місця в компанії, адже найголовніше для старшокурсників – питання працевлаштування.

На даний момент в компанії вакантні посади: хіміка-аналітика та хіміка-хроматографіста, лаборанта, мікробіолога, вірусолога, біотехнолога, механіка, оператора лінії і т.д.

Привітні представники «BioTestLab» щиро запрошували кожного зі студентів стати частиною їх колективу та зробити свій вклад у розвиток компанії.

Слід зазначити, що окрім майбутніх бакалаврів і магістрів спеціальностей «Біотехнологія та біоінженерія», «Хімічні технології та інженерія» факультету біотехнології та екологічного контролю на презентації були присутні ще й майбутні випускники Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого, для яких також є вакантні місця в компанії.

Наприкінці заходу гості підняли студентам настрій, розігравши вікторину, за правильні відповіді в якій всі могли отримати призи.

Студенти вдячні представникам компанії за таку змістовну презентацію та сподіваються, що в майбутньому знову зможуть зустрітися з ними, але вже як із колегами. А колективу кафедри біотехнології і мікробіології та деканату свого факультету щиро дякують за організацію цієї надзвичайно важливої зустрічі.

Опублікований: 28-03-2018
Читайте також:
Фотоміст «ВишиванкаDay» кафедри іноземних мов професійного спрямування об’єднав українців Австрії, Польщі, Канади, Франції, Австралії

Фотоміст «ВишиванкаDay» провела кафедра іноземних мов професійного спрямування зі своїми рідними, колегами, друзями, знайомими з Австрії, Польщі, Канади, Франції, Австралії тощо. Бо вишиванка – це одяг-оберіг, одяг-дань поваги своєму корінню, найдавніше мистецтво наших предків, душа України. На вишиванці можна побачити весь світ: квіти, птахи, твар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фотоміст «ВишиванкаDay» кафедри іноземних мов професійного спрямування об’єднав українців Австрії, Польщі, Канади, Франції, Австралії 16 травня 2019

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування урочисто підвели підсумки наукової роботи студентів

17 травня 2018 року відбулося урочисте засідання кафедри іноземних мов професійного спрямування, на якому привітали студентів-переможців 84-ї Міжнародної наукової конференції молодих вчених, аспірантів та студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у 21 столітті», які зайняли 1-3 місця. Їм були вручені грамоти і подару...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування урочисто підвели підсумки наукової роботи студентів 18 травня 2018

Пам’ять жертв розстрілу в’язнів у Луцькій тюрмі вшанували у Волинському фаховому коледжі НУХТ

Червень 1941 року запам’ятався на Західній Україні не тільки нападом нацистської Німеччини, але й кривавими розправами, вчиненими нібито своєю ж державою в тилу. Йдеться про досі нечуване явище, навіть у практиці Народного комісаріату внутрішніх справ (НКВД) СРСР – масові розстріли політичних в’язнів у тюрмах Західної України протягом кінця червня ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пам’ять жертв розстрілу в’язнів у Луцькій тюрмі вшанували у Волинському фаховому коледжі НУХТ 30 червня 2021

Блискуча лекція з органічної хімії від доцента кафедри харчової хімії

21 березня 2018 року на кафедрі харчової хімії відбулася відкрита лекція «Карбонільні сполуки. Альдегіди і кетони» кандидата хімічних наук, доцента Наталії Сімурової з дисципліни «Органічна хімія» для студентів першого курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» денної форми навчання факультету біотехнології та екологічного контролю. Н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Блискуча лекція з органічної хімії від доцента кафедри харчової хімії 22 березня 2018