Н У Х Т

Комунікативний підхід до викладання – кредо викладачів кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

04 вересня 2019

Комунікативний підхід до викладання – кредо викладачів кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Старший викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Ольга Никитенко, сповнена турбот про початок нового навчального року, взяла участь у роботі щорічних методичних семінарів із комунікативного підходу до викладання.

Захід був організований International Language Centre (ILC) – популярним центром викладання англійської мови для дітей і дорослих, авторизованим центром зі складання міжнародних іспитів Cambridge English Language Assessment.

Це була чудова нагода зустрітися з однодумцями, поділитися із ними новими ідеями та натхненнями, дискутувати щодо питань методики викладання іноземних мов студентам і використання інноваційних технологій у навчальному процесі.

Такий захід надав можливість викладачеві збагатити свій викладацький досвід та отримати найбільш необхідні професійні знання напередодні навчального року.

Опублікований: 04-09-2019
Читайте також:
Про вимоги до харчування населення у нинішній екологічній ситуації на гостьовій лекції

1 лютого 2022 р. на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відбулася гостьова лекція «Вимоги до харчування населення у нинішній екологічній ситуації» доктора медичних наук, професора, головного наукового співробітника ДУ «Інститут громадського здоров’я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про вимоги до харчування населення у нинішній екологічній ситуації на гостьовій лекції 03 лютого 2022

Біотехнологи НУХТ талановиті в усіх сферах!

Здобувач кафедри біотехнології і мікробіології Владислав Гресько вже не один рік займається фігурним катанням. При чому йому вдається поєднувати навчання в магістратурі за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія» та професійний спорт. Минулої осені Владислав виборов перемогу в осінньому кубку Білоруського союзу ковзанярів. А влітку цього ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологи НУХТ талановиті в усіх сферах! 04 вересня 2020

Професійний досвід для майбутніх фахівців

7 листопада 2024 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася гостьова лекція «Професійні дегустаційні конкурси: їхні переваги та завдання, які вони вирішують» засновниці та керівниці професійного міжнародного дегустаційного конкурсу Favorite Food&Drinks, кандидатки економічних наук Олени Сініціної. Захід був організ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійний досвід для майбутніх фахівців 11 листопада 2024

How to turn a human into a fly?

Наші здобувачі освіти продовжують широко користуватися можливостями неформальної освіти. Днями магістранти спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» разом із лекторкою дисципліни «Методи молекулярної біотехнології» Оксаною Скроцькою доєдналися до онлайн-лекції «How ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

How to turn a human into a fly? 22 березня 2024