Н У Х Т

Комунікативний підхід до викладання – кредо викладачів кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

04 вересня 2019

Комунікативний підхід до викладання – кредо викладачів кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Старший викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Ольга Никитенко, сповнена турбот про початок нового навчального року, взяла участь у роботі щорічних методичних семінарів із комунікативного підходу до викладання.

Захід був організований International Language Centre (ILC) – популярним центром викладання англійської мови для дітей і дорослих, авторизованим центром зі складання міжнародних іспитів Cambridge English Language Assessment.

Це була чудова нагода зустрітися з однодумцями, поділитися із ними новими ідеями та натхненнями, дискутувати щодо питань методики викладання іноземних мов студентам і використання інноваційних технологій у навчальному процесі.

Такий захід надав можливість викладачеві збагатити свій викладацький досвід та отримати найбільш необхідні професійні знання напередодні навчального року.

Опублікований: 04-09-2019
Читайте також:
Студенти Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ здобувають нові перемоги

Студенти Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості нашого університету здобувають нові перемоги. 16 лютого 2017 року наші спортсмени посіли перше командне місце на обласних змаганнях із лижних перегонів серед юнаків і друге місце серед дівчат. Честь навчального закладу боронили: Остап Скакун, Орест Крупей, Павло Коваль, І...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ здобувають нові перемоги 20 лютого 2017

Державні іспити на кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу

На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу відбулися Комплексні державні іспити студентів заочної форми навчання на здобуття ступеня «бакалавр» із напрямів підготовки «Харчові технології та інженерія» і «Готельно-ресторанна справа», зокрема і зі скороченим терміном навчання. Завідувач кафедри Оксана Арпуль, яка очолила роботу Екзамен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Державні іспити на кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу 17 лютого 2017

Перехресний вступ до магістратури у 2024 році

У 2024 році будь-яка особа може вступити до закладу вищої освіти для здобуття ступеня магістра на основі ступеня освіти, здобутого за іншою спеціальністю, за умови успішного проходження вступних випробувань. Заклад вищої освіти у Правилах прийому може встановлювати додаткові вимоги для такої категорії осіб щодо строків навчання, включення додатков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перехресний вступ до магістратури у 2024 році 09 серпня 2024

Хлібні традиції: історія, технології, реальність

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Бондаренко прочитала лекцію «Хлібні традиції: незвичайні хлібні вироби різних країн» для здобувачів освіти відокремлених структурних підрозділів нашого університету: Київського фахового коледжу ресторанного господарства, Волинського фахового коледжу, Сумського фахового коледжу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хлібні традиції: історія, технології, реальність 11 березня 2025