Н У Х Т

Свято для особливих дітей від колективу Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого

21 грудня 2018

Свято для особливих дітей від колективу Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого

З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. Найбільшим і найрадіснішим для дітвори є День Святого Миколая – одне з найулюбленіших свят дітей, і чудова нагода відповісти добром на добро. Відбулося воно і у Прилуцькій спеціалізованій школі-інтернаті І-ІІ ступенів для особливих дітей.

18 грудня студенти та колектив Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого спільно з Благодійним фондом «Від мрії до реальності», традиційно долучилися до привітань вихованців школи-інтернату

Більше ста вихованців дитячого будинку з нетерпінням очікували на свято та подарунки від Святого Миколая і казкових новорічних героїв.

Студенти Дарина Бартова, Владислав Сизонюк, Ігор Совгира допомогли діткам зануритися у казковий світ дивовижних новорічних подій.

Новорічна ялинка та святкова вистава подарували море емоцій і гарного настрою, а кожна дитина на святі відчувала себе героєм чарівної казки.

Наприкінці, зі щирими словами вдячності, обіймами і гарним настроєм, керівництво та вихованці дитячого будинку запросили наших волонтерів частіше приїжджати до них в гості.

Організатори акції щиро вдячні викладачам Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого, профспілковій організації, голові благодійного фонду «Від мрії до реальності» Анастасії Ставнічук і всім, хто збирав кошти, речі, подарунки й допоміг організувати свято для дітей-інвалідів.

Опублікований: 21-12-2018
Читайте також:
Вперше відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачами бакалаврського ступеня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Добігли кінця захисти кваліфікаційних робіт технологів-бакалаврів спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування», на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка. Непросто, напружено і хвилююче проходило підтвердження високого рівня знань випускників-бакалаврів, ад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вперше відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачами бакалаврського ступеня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 21 червня 2022

Безпека – понад усе!

У понеділок в університеті розпочинається навчальний процес. Ми всі дуже чекали можливості повернутися до навчальних аудиторій і лабораторій і, нарешті, це стало можливим. Сьогоднішнє наше першочергове завдання – зберегти життя і здоров'я усіх учасників освітнього процесу, тому адміністрація і господарські служби університету зробили все можливе, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Безпека – понад усе! 01 вересня 2023

Студентка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу і шеф-кухарка ресторану Євгена Клопотенка стала героїнею матеріалу незалежного жіночого видання

Про стереотипи щодо жінок на кухні ресторану з незалежним жіночим виданням www.thedevochki.com поділилася магістрантка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Алла Запорожан, яка успішно поєднує навчання з роботою за фахом. Алла стала героїнею проєкту «Тест-драйв професій для дівчат», спрямованого на підвищення обізнаності дівчат ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу і шеф-кухарка ресторану Євгена Клопотенка стала героїнею матеріалу незалежного жіночого видання 17 листопада 2021

За два місяці до захистів кваліфікаційних робіт: зустріч із бакалаврами-заочниками

Час летить дуже швидко – ще кілька місяців тому здобувачі освіти обирали теми майбутніх дипломів, а зараз наступає найвідповідальніший момент остаточної підготовки до захистів кваліфікаційних робіт. 9 грудня гарантка освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна», доцентка Світлана Старовойтова т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

За два місяці до захистів кваліфікаційних робіт: зустріч із бакалаврами-заочниками 12 грудня 2023