Н У Х Т

Розвитком мовної компетентності першокурсників опікуються фахівці кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

23 січня 2019

Розвитком мовної компетентності першокурсників опікуються фахівці кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Студенти групи АК-1-1 разом із викладачем кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Юлією Калюжною завітали у кіно на прем’єру кінострічки «Бамблбі» («Bumblebee») мовою оригіналу.

Цією прем’єрою першокурсники відзначили завершення свого першого навчального семестру. Уже за традицією був обраний фільм про порятунок світу зі щасливим фіналом. Але, напевно, особливо цікавим цю кінокартину робить головний герой – харизматичний робот-трансформер на прізвисько Джмелик. Це історія про добрі серця і справжню дружбу, а ще фільм порадував хорошим музичним супроводом.

Захід сприяв розвитку мовної компетентності та культурної  обізнаності студентів. 

Опублікований: 23-01-2019
Читайте також:
На базі університету відбулося засідання Ради ректорів Київського вузівського центру

4 грудня 2018 р. на базі нашого університету відбулося засідання Ради ректорів Київського вузівського центру, участь у якому взяли заступник міністра освіти і науки України Юрій Рашкевич, генеральний директор директорату вищої освіти і освіти дорослих МОН Олег Шаров і народний депутат України Олександр Марченко. Рада зібралася, щоб обговорити акту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На базі університету відбулося засідання Ради ректорів Київського вузівського центру 04 грудня 2018

Викладачі оновлюють інформативні та сенсорні навички на дегустації у відомого вітчизняного сомельє

Зовсім нещодавно на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася гостьова лекція засновника Асоціації сомельє України Дмитра Сидоренка, і ось нова зустріч, цього разу офлайн. Колектив кафедри побував на дегустації у фахівця, який представив нову лінійку «Вина Болгарії». Локацією для професійного спілкування став київський заклад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі оновлюють інформативні та сенсорні навички на дегустації у відомого вітчизняного сомельє 10 травня 2024

Підготовка фахівців бакалаврського ступеня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Технології харчування»

У нашому університеті здійснюється підготовка бакалаврів з харчових технологій за спеціальністю 181 «Харчові технології», галузі знань 18 «Виробництво та технології», за освітньо-професійною програмою «Технології харчування» на базі повної загальної середньої освіти; освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст»; ступенів «молодший бакалавр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підготовка фахівців бакалаврського ступеня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Технології харчування» 27 березня 2023

Важливі й актуальні навички здобули наші викладачі та студенти

За сприяння Департаменту молоді та спорту Київської міської ради в межах заходів для молоді «Безпека» і «Гартуємо мужніх» в університеті відбулося масштабне навчання основам тактичної медицини та тактико-спеціальної підготовки. До навчання, яке проводили кваліфіковані інструктори з безпосереднім практичним досвідом, долучилися представники усієї у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Важливі й актуальні навички здобули наші викладачі та студенти 27 жовтня 2023