Н У Х Т

Продукцію вітчизняних виробників пива і безалкогольних напоїв оцінюють наші фахівці

09 august 2021

Продукцію вітчизняних виробників пива і безалкогольних напоїв оцінюють наші фахівці

5-6 серпня 2021 року відбувся ХХІV професійний Міжнародний конкурс пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, зброджених напоїв, мінеральних і питних вод, солоду пивоварного, який щорічно у серпні проводить Приватне акціонерне товариство «УКРПИВО».

У конкурсі взяли участь 32 підприємства галузі, які подали 128 зразків своєї продукції, в т.ч. пива – 77, води питної і мінеральної – 10, безалкогольних і слабоалкогольних напоїв – 22, сидрів – 13 та солоду – 7.

Якість поданих зразків оцінювало міжнародне журі у складі генеральної директорки ПрАТ «Укрпиво» Галини Коренькової (випускниці НУХТ), заступника генерального директора-головного інженера Миколи Лавріненка, начальниці відділу контролю якості СП «Ефес Vinanta Молдова Brevery» Надії Онеску, головної спеціалістки безпечності харчових продуктів Держпродспоживслужби Людмили Бржезинської, завідувача кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства нашого університету Анатолія Куца, головного технолога приватної броварні «Шульц» Даніеля Ваши, головної технологині Раїси Бєлошицької, заступниці головної технологині Олександри Матвійчук.

Усі члени журі відзначили щорічне зростання асортименту та якості пиво-безалкогольної продукції українських виробників у всіх сегментах виробничої лінійки.

Підсумки Міжнародного конкурсу будуть урочисто оголошені під час «Свята пива-2021» наприкінці серпня.

Published on: 09-08-2021
Read also:
Практика – перша сходинка до професіоналізму

Усім відомо, що практика для здобувачів є важливою сходинкою до успішного професійного майбутнього, тому вона є невід’ємною частиною освітнього процесу. Свій перший унікальний практичний досвід четвертокурсники-біотехнологи Дар’я Синявська і Єфим Тагізада набували на ТОВ «ФЗ «БІОФАРМА», що розробляє і виробляє препарати з донорської крові людини, ...

READ YOURSELF

Практика – перша сходинка до професіоналізму 15 february 2023

Підкорюємо uniRank!

Згідно з черговим uniRank University Ranking (4 International Colleges&Universities) наш навчальний заклад у 2025 році посідає 12 місце серед столичних університетів (41 – серед українських, 5011 – у світі). Рейтинг оцінює показники цитованості та відвідуваності офіційних веб-ресурсів понад 11 тисяч закладів вищої освіти світу, щоб допомогти м...

READ YOURSELF

Підкорюємо uniRank! 28 august 2025

Проблеми якості питної води в України обговорили учасники ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції

14-15 листопада 2019 року в університеті відбулася ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водопідготовки». Науковий захід за підтримки Асоціації виробників мінеральних та питних вод України організував і провів колектив кафедри технології цукру та підготовки води з нагоди 135-річчя Н...

READ YOURSELF

Проблеми якості питної води в України обговорили учасники ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції 18 november 2019

Усе про шоколад на черговому засіданні кіноклубу кафедри іноземних мов професійного спрямування

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбулося чергове засідання Movie Club зі студентами першого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій. Модератором зустрічі була старша викладачка кафедри Ганна Бойко. На платформі Zoom була організована відеоконференція з метою перегляду фільмів «Where Does Chocolate Come and How is ...

READ YOURSELF

Усе про шоколад на черговому засіданні кіноклубу кафедри іноземних мов професійного спрямування 18 february 2022