Н У Х Т

Університет нагороджений за значний вклад у розвиток пиво-безалкогольної галузі та підготовку висококваліфікованих спеціалістів

05 september 2019

Університет нагороджений за значний вклад у розвиток пиво-безалкогольної галузі та підготовку висококваліфікованих спеціалістів

У приміщені виставкового залу ВЦ «АККО Інтернешнл» у рамках 25-ї ювілейної Всеукраїнської акції «Свято пива-2019» відбулася урочиста церемонія нагородження переможців ХХII Міжнародного конкурсу пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, мінеральних та питних вод, солоду пивоварного. Захід традиційно проводився  ПрАт «Укрпиво».

На конкурс були подані зразки продукції пиво-безалкогольної галузі виробництва вітчизняних та іноземних підприємств. У заході взяли участь 38 підприємств, були подані 152 зразки, у т. ч.: пива – 97; безалкогольних напоїв – 36, із них квас «живого бродіння» – 12; води питної  та мінеральної – 9; слабоалкогольних напоїв – 6; солоду – 4.

Учасників заходу привітала генеральний директор ПрАт «Укрпиво» Галина Коренькова, яка, зокрема, проінформувала присутніх про зростання попиту на українське пиво за межами нашої країни, пов’язане з його високою якістю, різноманітністю сортів і стилів пивоваріння, які демонструють українські великі, середні і малі пивоварні. Окремо фахівець відзначила і конкурентоспроможну ціну українського пива, як внаслідок низького курсу національної валюти, так і внаслідок того, що пиво виробляється з вітчизняного солоду на вітчизняних виробничих потужностях із застосуванням конкурентоспроможної української робочої сили.

Переможців нагороджували у номінаціях: «За високу якість» золотими, срібними та бронзовими медалями; «За найкращий дизайн зовнішнього оформлення продукції» почесними кубками і «За найвищу якість продукції» – гран-прі.

Активними учасниками церемонії стали викладачі й науковці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства НУХТ. Завідувачу кафедри Анатолію Куцу випала честь вручити переможцям золоті та срібні медалі в номінації «За високу якість».

Наш університет був нагороджений Почесним кубком за значний вклад у розвиток пиво-безалкогольної галузі та підготовку висококваліфікованих спеціалістів.

Свято закінчилося концертом.

 

Published on: 05-09-2019
Read also:
На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відкрилася R&D-лабораторія МХП

24 травня на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбулося відкриття R&D-лабораторії, створеної в нашому університеті агроіндустріальним холдингом МХП. З ініціативою створення лабораторії фахівці МХП виступили наприкінці минулого року. Ідея знайшла гарячу підтримку ректорату й колективу випускової кафедри технології м’яса і м’ясних пр...

READ YOURSELF

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відкрилася R&D-лабораторія МХП 24 may 2021

Визнання молодого таланту: здобувачка НУХТ – переможниця ProCheese Awards 2025!

27 і 28 вересня у Мистецькому Арсеналі в Києві відбувся найбільший національний фестиваль сирного мистецтва – конкурс ProCheese Awards 2025, який об’єднав близько 80 виробників із усієї України. Його організатори та журі, серед яких фахівці з України та іноземні експерти, оцінювали сири за міжнародними стандартами – органолептикою, ароматом, тексту...

READ YOURSELF

Визнання молодого таланту: здобувачка НУХТ – переможниця ProCheese Awards 2025! 02 october 2025

Беремо не кількістю, а якістю…

Цими простими словами можна сформулювати результат засідання екзаменаційної комісії із захисту кваліфікаційних робіт за освітнім ступенем «бакалавр» на кафедрі технології оздоровчих продуктів. Отож, 8 випускників – і 8 відмінних оцінок. Вісьмох фахівців принципово нового покоління технологів із оздоровчого харчування знову підготувала кафедра, яка ...

READ YOURSELF

Беремо не кількістю, а якістю… 19 june 2025

Вітаємо з успішною акредитацією ще шістьох освітньо-професійних програм!

Ще шість освітньо-професійних програм першого (бакалаврського) рівня вищої освіти нашого університету були успішно акредитовані Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти. На засіданні, що відбулося 30 травня, за результатами розгляду акредитаційних справ були одностайно ухвалені рішення щодо надання акредитації бакалаврським осві...

READ YOURSELF

Вітаємо з успішною акредитацією ще шістьох освітньо-професійних програм! 05 june 2023