Н У Х Т

Університет нагороджений за значний вклад у розвиток пиво-безалкогольної галузі та підготовку висококваліфікованих спеціалістів

05 september 2019

Університет нагороджений за значний вклад у розвиток пиво-безалкогольної галузі та підготовку висококваліфікованих спеціалістів

У приміщені виставкового залу ВЦ «АККО Інтернешнл» у рамках 25-ї ювілейної Всеукраїнської акції «Свято пива-2019» відбулася урочиста церемонія нагородження переможців ХХII Міжнародного конкурсу пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, мінеральних та питних вод, солоду пивоварного. Захід традиційно проводився  ПрАт «Укрпиво».

На конкурс були подані зразки продукції пиво-безалкогольної галузі виробництва вітчизняних та іноземних підприємств. У заході взяли участь 38 підприємств, були подані 152 зразки, у т. ч.: пива – 97; безалкогольних напоїв – 36, із них квас «живого бродіння» – 12; води питної  та мінеральної – 9; слабоалкогольних напоїв – 6; солоду – 4.

Учасників заходу привітала генеральний директор ПрАт «Укрпиво» Галина Коренькова, яка, зокрема, проінформувала присутніх про зростання попиту на українське пиво за межами нашої країни, пов’язане з його високою якістю, різноманітністю сортів і стилів пивоваріння, які демонструють українські великі, середні і малі пивоварні. Окремо фахівець відзначила і конкурентоспроможну ціну українського пива, як внаслідок низького курсу національної валюти, так і внаслідок того, що пиво виробляється з вітчизняного солоду на вітчизняних виробничих потужностях із застосуванням конкурентоспроможної української робочої сили.

Переможців нагороджували у номінаціях: «За високу якість» золотими, срібними та бронзовими медалями; «За найкращий дизайн зовнішнього оформлення продукції» почесними кубками і «За найвищу якість продукції» – гран-прі.

Активними учасниками церемонії стали викладачі й науковці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства НУХТ. Завідувачу кафедри Анатолію Куцу випала честь вручити переможцям золоті та срібні медалі в номінації «За високу якість».

Наш університет був нагороджений Почесним кубком за значний вклад у розвиток пиво-безалкогольної галузі та підготовку висококваліфікованих спеціалістів.

Свято закінчилося концертом.

 

Published on: 05-09-2019
Read also:
Вийшов новий навчальний посібник, у авторському колективі якого доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін спільно з науковцями двох закладів вищої освіти – Національного авіаційного університету і Приватного акціонерного товариства «Вищий навчальний заклад «Міжрегіональна академія управління персоналом» підготував до друку навчальний посібник «Дизайн систем візуальної інформації...

READ YOURSELF

Вийшов новий навчальний посібник, у авторському колективі якого доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 16 october 2019

Про світові тенденції виробництва та використання одноразового біопосуду дізналися здобувачі освіти й викладачі

24 травня на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова онлайн-лекція директора компанії «GREENPACK» Олега Красносельського, під час якої фахівець розповів про світові тенденції щодо виробництва та використання одноразового біопосуду з кукурудзяного крохмалю. До лекції були залучені здобувачі освітнього ступеня «М...

READ YOURSELF

Про світові тенденції виробництва та використання одноразового біопосуду дізналися здобувачі освіти й викладачі 25 may 2021

Не лише в аудиторіях навчаються наші студенти-маркетологи

Колектив кафедри маркетингу не втрачає можливості створити здобувачам цікаві та безпечні умови навчання, зокрема звести їхнє перебування у закритих приміщеннях до мінімуму. Перше практичне заняття з дисципліни «Копірайтинг та візуалізація інформації» студенти-маркетологи другого курсу провели за межами університету, смакуючи граніт науки на свіжому...

READ YOURSELF

Не лише в аудиторіях навчаються наші студенти-маркетологи 04 september 2020

Новий кулінарний тріумф студента факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

У м. Тернопіль відбувся Кулінарний Кубок Західної України, участь в якому брали понад 50 учасників з усієї країни. Наш університет представляв студент 1-го курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності «Харчові технології» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Олег Пригродський. Змагалися учасники у чотирьох номінаціях: «С...

READ YOURSELF

Новий кулінарний тріумф студента факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 21 june 2019