Н У Х Т

Університет нагороджений за значний вклад у розвиток пиво-безалкогольної галузі та підготовку висококваліфікованих спеціалістів

05 september 2019

Університет нагороджений за значний вклад у розвиток пиво-безалкогольної галузі та підготовку висококваліфікованих спеціалістів

У приміщені виставкового залу ВЦ «АККО Інтернешнл» у рамках 25-ї ювілейної Всеукраїнської акції «Свято пива-2019» відбулася урочиста церемонія нагородження переможців ХХII Міжнародного конкурсу пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, мінеральних та питних вод, солоду пивоварного. Захід традиційно проводився  ПрАт «Укрпиво».

На конкурс були подані зразки продукції пиво-безалкогольної галузі виробництва вітчизняних та іноземних підприємств. У заході взяли участь 38 підприємств, були подані 152 зразки, у т. ч.: пива – 97; безалкогольних напоїв – 36, із них квас «живого бродіння» – 12; води питної  та мінеральної – 9; слабоалкогольних напоїв – 6; солоду – 4.

Учасників заходу привітала генеральний директор ПрАт «Укрпиво» Галина Коренькова, яка, зокрема, проінформувала присутніх про зростання попиту на українське пиво за межами нашої країни, пов’язане з його високою якістю, різноманітністю сортів і стилів пивоваріння, які демонструють українські великі, середні і малі пивоварні. Окремо фахівець відзначила і конкурентоспроможну ціну українського пива, як внаслідок низького курсу національної валюти, так і внаслідок того, що пиво виробляється з вітчизняного солоду на вітчизняних виробничих потужностях із застосуванням конкурентоспроможної української робочої сили.

Переможців нагороджували у номінаціях: «За високу якість» золотими, срібними та бронзовими медалями; «За найкращий дизайн зовнішнього оформлення продукції» почесними кубками і «За найвищу якість продукції» – гран-прі.

Активними учасниками церемонії стали викладачі й науковці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства НУХТ. Завідувачу кафедри Анатолію Куцу випала честь вручити переможцям золоті та срібні медалі в номінації «За високу якість».

Наш університет був нагороджений Почесним кубком за значний вклад у розвиток пиво-безалкогольної галузі та підготовку висококваліфікованих спеціалістів.

Свято закінчилося концертом.

 

Published on: 05-09-2019
Read also:
У ТОП-10 команд Європи!

Викладач кафедри фізичного виховання нашого університету Дмитро Гирич представляв Україну у складі збірної з пляжного тенісу на Чемпіонаті Європи, що відбувся на острові Кріт. Пляжний теніс активно розвивається у Києві та Одесі. В Україні регулярно проводяться чемпіонати, зростає кількість гравців і досягнення команд. Спорт, який тільки нещодавно...

READ YOURSELF

У ТОП-10 команд Європи! 03 october 2025

Навчайся, працюючи

Усе більше і більше можливостей відкривається перед сучасною молоддю. Світ постійно змінюється, модернізується, ринок праці потребує усе більше нових кваліфікованих кадрів, тому система освіти також не стоїть на місці. Завданням університету при цьому є формування у здобувача освіти компетентностей, які дозволять йому пристосовуватися до різноманіт...

READ YOURSELF

Навчайся, працюючи 21 october 2022

Згадуючи історію, формуємо інновації

Традиційно восени кафедрою технології м'яса і м'ясних продуктів проводиться  Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі», в якій активну участь беруть здобувачі освітнього ступеня «магістр» за освітньою програмою «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса», освітніх ...

READ YOURSELF

Згадуючи історію, формуємо інновації 19 october 2022

Фахівчиня Нацбанку прочитала лекцію першокурсникам-економістам

Днями відбулася зустріч студентів першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійних програм «Економіка підприємства» та «Економіка та правове забезпечення бізнесу» з докторкою економічних наук, начальницею відділу аналізу міжнародної економіки Департаменту монетарної політики та економічного аналізу НБУ Інною Співак. Фахівчиня прочитала лекцію «Н...

READ YOURSELF

Фахівчиня Нацбанку прочитала лекцію першокурсникам-економістам 09 november 2022