Н У Х Т

Успішні акредитації освітніх програм тривають: перша в університеті акредитація з визначенням «зразкова»!

23 may 2022

Успішні акредитації освітніх програм тривають: перша в університеті акредитація з визначенням «зразкова»!

17 травня 2022 року відбулося чергове засідання Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, на якому розглядалася акредитація освітньо-професійних та освітньо-наукових програм закладів вищої освіти.

До протоколу засідання був внесений і розгляд акредитаційних справ нашого університету, що був відтермінований через військову агресію проти нашої країни та введення воєнного стану.

За результатами розгляду акредитаційних справ Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти були прийняті рішення акредитувати в НУХТ освітньо-наукові програми третього рівня вищої освіти (ступеня «доктор філософії») зі спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія (освітньо-наукова програма «Біотехнологія», гарантка – професорка Тетяна Пирог) та спеціальності 133 Галузеве машинобудування (освітньо-наукова програма «Машини та апарати харчових, мікробіологічних і фармацевтичних виробництв», гарант – професор Олександр Гавва). Освітня програма «Біотехнологія» акредитована з визначенням «ЗРАЗКОВА». 

Експертні групи працювали в університеті 12-14 січня 2022 року з експертизи освітньо-наукової програми «Машини та апарати харчових, мікробіологічних і фармацевтичних виробництв» та 24-26 січня 2022 року з експертизи освітньо-наукової програми «Біотехнологія».

Візити експертних груп із акредитації наступних наших освітніх програм були заплановані на кінець лютого-початок березня 2022 року. У зв’язку зі введенням воєнного стану вони не відбулися. У таких випадках відповідно до Постанови Кабінету міністрів України №295 від 16 березня 2022 року «Про особливості акредитації освітніх програм, за якими здійснюють підготовку здобувачі вищої освіти, в умовах воєнного стану» передбачене надання умовної (відкладеної) акредитації. Враховуючи обставини, таку акредитацію отримали освітньо-наукова програма третього рівня вищої освіти «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» спеціальності 151 Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології (гарант – професор Анатолій Ладанюк) та освітня програма першого (бакалаврського) рівня вищої освіти «Реклама та зв’язки з громадськістю» спеціальності 061 Журналістика (гарантка – доцентка Наталія Фєдотова).

20 травня університет отримав від НАЗЯВО відповідні сертифікати. Вітаємо гарантів, випускові кафедри й усіх причетних із успішними акредитаціями!

Published on: 23-05-2022
Read also:
Наша викладачка обрала кращі українські вина для французького музею

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько увійшла до дегустаційної комісії від галузі третього Всеукраїнського вибору офіційних вин амбасадорів, яка обирала найкраще вино України для міжнародного проєкту «Українське вино – частина світової культурної спадщини вина La Cité du Vin». Наша викладачка щороку запрош...

READ YOURSELF

Наша викладачка обрала кращі українські вина для французького музею 05 september 2024

Internship of students in Germany

Our student Olha Stepanova, Olha Romaniuk, Kateryna Pekarchuk, Nastasiia Paraka, Tetiana Piskurska, Anastasiia Klimova, Yulia Muraviova together with students of the Berlin University of Applied Sciences are successfully completing a rich internship program at the Paper Center in Gernsbach. This internship was made possible thanks to the fruitful ...

READ YOURSELF

Internship of students in Germany 24 february 2023

Досягнення магістрантки освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

Здобувачка освіти групи ХЕ-1-11М Марія Дричик під керівництвом професорки кафедри експертизи харчових продуктів, академіка УАН Оксани Шульги посіла ІІ місце на Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», що відбувся на базі Кременчуцького національного університету імені Миха...

READ YOURSELF

Досягнення магістрантки освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 09 june 2023

Наші здобувачки гідно представили Україну на конкурсі у Франції

Уже третій рік поспіль здобувачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства на запрошення Ministere de l'agriculture et de la souverainete alimentaire беруть участь у Конкурсі молодих дегустаторів вина на Salon International De L’ Agriculture у Парижі. У цьому році Україну представляли здобувачки освітньої програми «Харчові технології»,...

READ YOURSELF

Наші здобувачки гідно представили Україну на конкурсі у Франції 04 march 2025