Н У Х Т

Додатковий набір до магістратури

29 july 2021

Додатковий набір до магістратури

У 2021 році Правилами прийому до університету (п.5.3.3) встановлюються додаткові строки (в межах з 15 вересня до 30 листопада) прийому заяв і документів, конкурсного відбору та зарахування на навчання для здобуття освітнього ступеня «Магістр» на основі здобутого ступеня вищої освіти «Бакалавр» за кошти фізичних та юридичних осіб.

При цьому використовуються результати єдиного фахового вступного випробування та/або єдиного вступного іспиту (включаючи спеціально організовану сесію єдиного вступного іспиту) або результати фахового вступного випробування та/або вступного іспиту з іноземної мови, складених в університеті у передбачених Правилами прийому випадках.

Нагадаємо, для реєстрації на спеціально організовану сесію єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з іноземної мови вступники звертаються до відбіркових комісій у термін з 27 липня по 5 серпня 2021 року. Тестування у межах спеціально організованої сесії ЄВІ відбудеться 11 вересня.

Подання електронної заяви на участь у конкурсному відборі здійснюється вступником у визначені терміни через особистий електронний кабінет на вебсайті за адресою https://vstup.edbo.gov.ua/. Дата початку прийому заяв – не раніше 15 вересня 2021 р.

Детальніше про вступ у магістратуру тут.

З усіма питаннями звертайтеся до відбіркових комісій інститутів і факультетів. Їх контакти тут

Published on: 29-07-2021
Read also:
Футзалістки НУХТ – срібні призерки Кубку України

Наприкінці березня на базі Олімпійського фахового коледжу імені Івана Піддубного НУФВСУ відбулися змагання Кубку України з футзалу серед жіночих студентських команд закладів вищої освіти 2021 року. Участь у турнірі взяли 8 команд закладів вищої освіти, що представляли Одеську, Черкаську, Сумську, Харківську області України та м. Київ. Спочатку ді...

READ YOURSELF

Футзалістки НУХТ – срібні призерки Кубку України 02 april 2021

Аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства представила результати своїх досліджень на науковому семінарі

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся науковий семінар «Удосконалення технології хлібного квасу з використанням природних матеріалів». Доповідач – викладач Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ, аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Ольга Дулька. Ольга Дулька ...

READ YOURSELF

Аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства представила результати своїх досліджень на науковому семінарі 10 april 2019

Важливі для сталого розвитку ініціативи «Carlsberg Ukraine» вивчали наші студенти

Чи замислювались ви, що виробництво пива може бути екологічним? Під час візиту на пивзавод «Carlsberg Ukraine» (м. Київ) студенти-екологи другого курсу разом із наставником групи Оксаною Ничик у цьому переконались. Нове сучасне виробництво, де прораховане все до дрібниць – від локального впровадження «Зеленого офісу» до глобального – зниження вугл...

READ YOURSELF

Важливі для сталого розвитку ініціативи «Carlsberg Ukraine» вивчали наші студенти 31 july 2019