Н У Х Т

85-та Ювілейна Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» розпочала роботу

11 april 2019

85-та Ювілейна Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» розпочала роботу

11 квітня в університеті розпочала роботу 85-та Ювілейна Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», участь у якій  беруть молоді науковці з України, близького і дальнього зарубіжжя.

Пленарне засідання відкрив проректор нашого університету з наукової роботи, професор Олександр Шевченко, який тепло привітав молодих науковців від ректора, професора Анатолія Українця, колективу нашого вишу та себе особисто. Він наголосив на важливості для людства питань, винесених на обговорення, й побажав молоді плідної роботи та успішного вирішення актуальних для сьогодення проблем.

До вітань долучився голова Ради молодих вчених нашого університету, доцент Олексій Губеня, який також зазначив, що ювілейна конференція припадає на ювілейний для нашого університету рік й коротко розповів про витоки освітніх і наукових традицій нашого вишу. 

Із вітальним словом до учасників наукового зібрання звернулися голова Студентського наукового товариства НУХТ Олег Бортнічук, представники Університету Штефан чел Маре (Румунія), вишів Харкова і Одеси.

Впродовж двох днів роботи конференції її учасники розглянуть надзвичайно широке коло питань у 25 секціях і 33 підсекціях. Крім того, цього року продовжена успішна практика роботи англомовних секцій – «Харчові та хімічні технології», «Процеси та обладнання харчових виробництв», «Економіка і управління».

Завершиться робота конференції підсумковим пленарним засіданням і врученням почесних грамот кращим доповідачам конференції-гостям нашого університету та учасникам англомовних секцій.

Бажаємо плідної роботи учасникам наукового зібрання, творчої наснаги й подальших наукових здобутків!

Published on: 11-04-2019
Read also:
Суспільне служіння університету – стратегічний вектор: НУХТ вивчає європейські підходи до взаємодії з громадою

Команда університету завершила вивчення змісту Сесій 6-9 Модуля 1 Програми професійного розвитку академічних менеджерів, присвяченого ролі університету у контексті суспільних трансформацій. Сесія 6 «Суспільне служіння університету» зосереджувалася на третій місії університету – служінні суспільству. Учасники досліджували концепцію «університету, щ...

READ YOURSELF

Суспільне служіння університету – стратегічний вектор: НУХТ вивчає європейські підходи до взаємодії з громадою 18 april 2025

Нові враження та ідеї для оновлення фахових дисциплін

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько увійшла до складу української делегації , що вирушила до Бордо (Франція) для участі у низці важливих заходів. Зокрема українські фахівці відвідали регіон Cognac, де зустрілися з партнерами з Бюро Коньяку й обговорили продовження перехідного періоду для використання наз...

READ YOURSELF

Нові враження та ідеї для оновлення фахових дисциплін 05 december 2024

Пакувальники діляться досвідом

У рамках Міжнародного форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP, який працював з 10 по 12 квітня у Міжнародному виставковому центрі, відбулася 18-а Науково-практична конференція молодих вчених «Новітні технології пакування». Співорганізаторами конференції стали Клуб пакувальників України, Національний університет харчових технологій та АТ «К...

READ YOURSELF

Пакувальники діляться досвідом 16 april 2019

Учора – студент, сьогодні – ресторатор: мотиваційна зустріч із випускником

Новий навчальний березневий тиждень факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу почав із неймовірної зустрічі зі своїм випускником, учорашнім студентом освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві», а нині – засновником і співвласником мережі спеціалізованих закладів «Ronin sushi» у м. Луцьк і м. Рівне, а також завідувачем...

READ YOURSELF

Учора – студент, сьогодні – ресторатор: мотиваційна зустріч із випускником 10 march 2021