Н У Х Т

85-та Ювілейна Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» розпочала роботу

11 квітня 2019

85-та Ювілейна Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» розпочала роботу

11 квітня в університеті розпочала роботу 85-та Ювілейна Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», участь у якій  беруть молоді науковці з України, близького і дальнього зарубіжжя.

Пленарне засідання відкрив проректор нашого університету з наукової роботи, професор Олександр Шевченко, який тепло привітав молодих науковців від ректора, професора Анатолія Українця, колективу нашого вишу та себе особисто. Він наголосив на важливості для людства питань, винесених на обговорення, й побажав молоді плідної роботи та успішного вирішення актуальних для сьогодення проблем.

До вітань долучився голова Ради молодих вчених нашого університету, доцент Олексій Губеня, який також зазначив, що ювілейна конференція припадає на ювілейний для нашого університету рік й коротко розповів про витоки освітніх і наукових традицій нашого вишу. 

Із вітальним словом до учасників наукового зібрання звернулися голова Студентського наукового товариства НУХТ Олег Бортнічук, представники Університету Штефан чел Маре (Румунія), вишів Харкова і Одеси.

Впродовж двох днів роботи конференції її учасники розглянуть надзвичайно широке коло питань у 25 секціях і 33 підсекціях. Крім того, цього року продовжена успішна практика роботи англомовних секцій – «Харчові та хімічні технології», «Процеси та обладнання харчових виробництв», «Економіка і управління».

Завершиться робота конференції підсумковим пленарним засіданням і врученням почесних грамот кращим доповідачам конференції-гостям нашого університету та учасникам англомовних секцій.

Бажаємо плідної роботи учасникам наукового зібрання, творчої наснаги й подальших наукових здобутків!

Опублікований: 11-04-2019
Читайте також:
Наші фахівці допомагають виробничникам у впровадженні та актуалізації систем НАССР

Згідно із Законом «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» обов’язковим для всіх харчових підприємств є розроблення і впровадження до кінця 2018 року систем менеджменту безпечності харчових продуктів (СМБХП) згідно з вимогами стандарту ISO 22000. Для підприємств, на яких впроваджена СМБХП чи інтегрована система м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші фахівці допомагають виробничникам у впровадженні та актуалізації систем НАССР 25 червня 2018

Всесвітній день охорони праці у 2023 році

Щороку 28 квітня в Україні відповідно до Указу Президента України від 18 серпня 2006 року №685/2006 відзначається День охорони праці. Однією із найстаріших міжнародних міжурядових організацій є Міжнародна організація праці, якій у 2023 році виповнюється 104 роки. Своїми першочерговими завданнями Міжнародна організація праці визначає: підтримку дем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Всесвітній день охорони праці у 2023 році 28 квітня 2023