Н У Х Т

85-та Ювілейна Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» розпочала роботу

11 квітня 2019

85-та Ювілейна Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» розпочала роботу

11 квітня в університеті розпочала роботу 85-та Ювілейна Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», участь у якій  беруть молоді науковці з України, близького і дальнього зарубіжжя.

Пленарне засідання відкрив проректор нашого університету з наукової роботи, професор Олександр Шевченко, який тепло привітав молодих науковців від ректора, професора Анатолія Українця, колективу нашого вишу та себе особисто. Він наголосив на важливості для людства питань, винесених на обговорення, й побажав молоді плідної роботи та успішного вирішення актуальних для сьогодення проблем.

До вітань долучився голова Ради молодих вчених нашого університету, доцент Олексій Губеня, який також зазначив, що ювілейна конференція припадає на ювілейний для нашого університету рік й коротко розповів про витоки освітніх і наукових традицій нашого вишу. 

Із вітальним словом до учасників наукового зібрання звернулися голова Студентського наукового товариства НУХТ Олег Бортнічук, представники Університету Штефан чел Маре (Румунія), вишів Харкова і Одеси.

Впродовж двох днів роботи конференції її учасники розглянуть надзвичайно широке коло питань у 25 секціях і 33 підсекціях. Крім того, цього року продовжена успішна практика роботи англомовних секцій – «Харчові та хімічні технології», «Процеси та обладнання харчових виробництв», «Економіка і управління».

Завершиться робота конференції підсумковим пленарним засіданням і врученням почесних грамот кращим доповідачам конференції-гостям нашого університету та учасникам англомовних секцій.

Бажаємо плідної роботи учасникам наукового зібрання, творчої наснаги й подальших наукових здобутків!

Опублікований: 11-04-2019
Читайте також:
Сучасні аспекти раціонального харчування обговорили викладачі й студенти кафедри експертизи харчових продуктів

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів та студенти 3 курсу напряму підготовки «Технологічна експертиза харчових продуктів» взяли активну участь у XI науково-практичній конференції «Сучасні аспекти раціонального харчування». Організаторами конференції виступили Міністерство охорони здоров’я, Національна медична академія післядипломної освіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні аспекти раціонального харчування обговорили викладачі й студенти кафедри експертизи харчових продуктів 26 травня 2018

Квітковий, смачний, солодкий, інноваційний: про різні типи маркетингу від здобувачів освіти НУХТ

Нещодавно відбулося перше засідання студентського наукового гуртка кафедри маркетингу «Інтелектуал» 2025 року. Тема «Маркетинг в сферах діяльності» стала справжнім спалахом весняного натхнення для наших здобувачів. Майбутні маркетологи обмінялися корисним маркетинговим досвідом: солодка маркетингова концепція та казкова Disney-атмосфера бренду «St...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Квітковий, смачний, солодкий, інноваційний: про різні типи маркетингу від здобувачів освіти НУХТ 06 березня 2025

Межигірські ліцеїсти на майстер-класі кафедри експертизи харчових продуктів

На кафедру експертизи харчових продуктів у супроводі вчительки хімії Ірини Якименко завітали восьмикласники Ліцею № 19 «Межигірський» м. Києва. Викладачки кафедри, професорка, академік УАН Оксана Шульга і доцентка Анастасія Чорна познайомили ліцеїстів із перевагами навчання в нашому університеті і провели майстер-клас із визначення якості та можлив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Межигірські ліцеїсти на майстер-класі кафедри експертизи харчових продуктів 03 травня 2024

Ініціативи співпраці: укладено угоду зі Львівським державним університетом фізичної культури імені Івана Боберського

Наш університет давно й плідно співпрацює зі Львівським державним університетом фізичної культури імені Івана Боберського. Черговим кроком у розвитку творчого співробітництва між нашими вишами стало підписання Угоди про співпрацю щодо реалізації програм академічної мобільності. Ініціативу завідувача кафедри технології м’яса та м’ясних продуктів на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ініціативи співпраці: укладено угоду зі Львівським державним університетом фізичної культури імені Івана Боберського 12 квітня 2023