Н У Х Т

Мистецтво комунікації в маркетингу: наші здобувачі презентували креативні рішення

26 грудня 2022

Мистецтво комунікації в маркетингу: наші здобувачі презентували креативні рішення

Презентувати себе, свої ідеї, свій бізнес є важливим вмінням маркетологів, яке допоможе їм краще донести маркетингові пропозиції до своїх колег, партнерів та інвесторів. Нещодавно здобувачі спеціальності 075 «Маркетинг» презентували фінальні завдання з дисципліни «Копірайтинг та мистецтво комунікації», над якими вони працювали протягом семестру.

Першим етапом було формування маркетингової пропозиції в будь-якій сфері – від смаколиків до складних технологічних продуктів, від унікальних повербанків до ресторанних послуг. Головне – пропозиція має становити цінність для клієнта, адже саме це створює стійкі конкурентні переваги, і майбутні маркетологи чудово виконали поставлене завдання. З-поміж розробок були стильні шопери з удосконаленими характеристиками, послуги салонів краси для жінок і маленьких принцес, крем-парфуми з чарівним ароматом, насадка для морозива, зимове взуття з терморегуляцією, етнічні ресторани та навіть «муркотливе» кафе з пухнастими друзями.

Другий етап завдання – креатив копірайтера. Майбутні маркетологи мали підібрати  для своїх брендів імена, слогани, а також підготувати рекламні тексти. Для презентації відбирались найкращі варіанти, а у процесі роботи здобувачі використали безліч методів неймінгу, формул копірайтингу, схем написання рекламних текстів, а одним із найцікавіших проміжних завдань стала побудова дерева асоціацій для створення слоганів. 

І фінальний етап – презентація маркетингових рішень аудиторії із застосуванням візуалізації, ораторського мистецтва та прийомів ефективної аргументації. До речі, вже на етапі складання рекламних текстів, молоді маркетологи переконали один одного у доцільності тих пропозицій, які раніше здавалися досить спірними.

Презентації й виступи проходили у режимі відеоконференцій, що сприяло розвитку навичок онлайн-комунікацій, адже наразі це є мейнстрімом. Хто ж не зміг підключитись через перебої з енергопостачанням, вдало виходили з ситуації, і навіть відзнімали рекламні ролики для своїх маркетингових нововведень.

Опублікований: 26-12-2022
Читайте також:
Бакалаври-експерти гідно захистили кваліфікаційні роботи

На кафедрі експертизи харчової продукції завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр», спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» заочної та скороченої форми здобуття освіти. На розгляд екзаменаційної комісії було представлено ш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-експерти гідно захистили кваліфікаційні роботи 21 лютого 2025

Знайомство студентів із високопродуктивними технологічними лініями на одному з  провідних підприємств країни

Відвідування студентами Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого провідних вітчизняних підприємств – це завжди цікаво! Особливо, коли потрапляєш у таке фантастичне місце, як завод «Coca-Cola»! Викладачі кафедри технологічного обладнання та комп'ютерних технологій проектування Тарас Погорілий і Олександра Свідерська...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство студентів із високопродуктивними технологічними лініями на одному з провідних підприємств країни 18 січня 2020

За крок до успіху магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів

22 лютого на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся захист магістерських робіт студентів денної форми навчання спеціальності 181 «Харчові технології» Варто згадати, що студенти кафедри технології молока і молочних продуктів проявляють себе не тільки у виконанні магістерських робіт, а й беруть участь і перемагають у всеукраїнських ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

За крок до успіху магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів 25 лютого 2019

Випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – уже вдруге серед топ-120 найкращих шеф-кухарів України

Випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ), талановитий і натхнений шеф-кухар, гастроентузіаст Андрій Клюс уже вдруге увійшов до рейтингу топ-120 «Ukrainian Culinary Faces». Список топ-120 кулінарів України оголосили під час проведення гастрофоруму «Creative Chefs Summit 2021: Transformation». Це масштабна щорічна пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – уже вдруге серед топ-120 найкращих шеф-кухарів України 07 грудня 2021