Н У Х Т

Мистецтво комунікації в маркетингу: наші здобувачі презентували креативні рішення

26 грудня 2022

Мистецтво комунікації в маркетингу: наші здобувачі презентували креативні рішення

Презентувати себе, свої ідеї, свій бізнес є важливим вмінням маркетологів, яке допоможе їм краще донести маркетингові пропозиції до своїх колег, партнерів та інвесторів. Нещодавно здобувачі спеціальності 075 «Маркетинг» презентували фінальні завдання з дисципліни «Копірайтинг та мистецтво комунікації», над якими вони працювали протягом семестру.

Першим етапом було формування маркетингової пропозиції в будь-якій сфері – від смаколиків до складних технологічних продуктів, від унікальних повербанків до ресторанних послуг. Головне – пропозиція має становити цінність для клієнта, адже саме це створює стійкі конкурентні переваги, і майбутні маркетологи чудово виконали поставлене завдання. З-поміж розробок були стильні шопери з удосконаленими характеристиками, послуги салонів краси для жінок і маленьких принцес, крем-парфуми з чарівним ароматом, насадка для морозива, зимове взуття з терморегуляцією, етнічні ресторани та навіть «муркотливе» кафе з пухнастими друзями.

Другий етап завдання – креатив копірайтера. Майбутні маркетологи мали підібрати  для своїх брендів імена, слогани, а також підготувати рекламні тексти. Для презентації відбирались найкращі варіанти, а у процесі роботи здобувачі використали безліч методів неймінгу, формул копірайтингу, схем написання рекламних текстів, а одним із найцікавіших проміжних завдань стала побудова дерева асоціацій для створення слоганів. 

І фінальний етап – презентація маркетингових рішень аудиторії із застосуванням візуалізації, ораторського мистецтва та прийомів ефективної аргументації. До речі, вже на етапі складання рекламних текстів, молоді маркетологи переконали один одного у доцільності тих пропозицій, які раніше здавалися досить спірними.

Презентації й виступи проходили у режимі відеоконференцій, що сприяло розвитку навичок онлайн-комунікацій, адже наразі це є мейнстрімом. Хто ж не зміг підключитись через перебої з енергопостачанням, вдало виходили з ситуації, і навіть відзнімали рекламні ролики для своїх маркетингових нововведень.

Опублікований: 26-12-2022
Читайте також:
Лабораторна робота магістрантів на базі Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ

Здобувачі освіти університету продовжують користуватися потужностями Проблемної науково-дослідної лабораторії та Центру колективного користування науковим обладнанням «Лабораторія біобезпеки, якості харчової продукції та безпеки харчування». Зокрема, лабораторну роботу з дисципліни «Технології дієтичної харчової продукції» (викладачка – доцентка ка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторна робота магістрантів на базі Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ 13 травня 2024

Гості кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів − студенти Вінницького коледжу НУХТ

На кафедру технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів завітали викладачі та студенти Вінницького коледжу НУХТ, які навчаються за спеціальністю «Виробництво жирів та жирозамінників». Про основні переваги навчання в університеті, й зокрема, на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та космет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гості кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів − студенти Вінницького коледжу НУХТ 02 грудня 2019

Промоція наукових результатів у проєкті «Книга від вченого»

Ще один авторський колектив нашого університету став учасником проєкту «Книга від вченого». Свій навчальний посібник «Харчова токсикологія» на запрошення Офісу підтримки вченого презентували доцентки кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Мельник і Вікторія Кійко та професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Промоція наукових результатів у проєкті «Книга від вченого» 27 березня 2023

У науково-практичній конференції «Органічне агровиробництво: освіта і наука» взяли участь наші викладачі

Викладачі  кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у щорічній VІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Органічне агровиробництво: освіта і наука», яка відбулася 25 жовтня 2022 року за ініціативи Федерації органічного руху України та Науково-методичного центру «Агроосвіта», за підтримки проєкту «Німецько-україн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У науково-практичній конференції «Органічне агровиробництво: освіта і наука» взяли участь наші викладачі 28 жовтня 2022