Н У Х Т

Мистецтво комунікації в маркетингу: наші здобувачі презентували креативні рішення

26 грудня 2022

Мистецтво комунікації в маркетингу: наші здобувачі презентували креативні рішення

Презентувати себе, свої ідеї, свій бізнес є важливим вмінням маркетологів, яке допоможе їм краще донести маркетингові пропозиції до своїх колег, партнерів та інвесторів. Нещодавно здобувачі спеціальності 075 «Маркетинг» презентували фінальні завдання з дисципліни «Копірайтинг та мистецтво комунікації», над якими вони працювали протягом семестру.

Першим етапом було формування маркетингової пропозиції в будь-якій сфері – від смаколиків до складних технологічних продуктів, від унікальних повербанків до ресторанних послуг. Головне – пропозиція має становити цінність для клієнта, адже саме це створює стійкі конкурентні переваги, і майбутні маркетологи чудово виконали поставлене завдання. З-поміж розробок були стильні шопери з удосконаленими характеристиками, послуги салонів краси для жінок і маленьких принцес, крем-парфуми з чарівним ароматом, насадка для морозива, зимове взуття з терморегуляцією, етнічні ресторани та навіть «муркотливе» кафе з пухнастими друзями.

Другий етап завдання – креатив копірайтера. Майбутні маркетологи мали підібрати  для своїх брендів імена, слогани, а також підготувати рекламні тексти. Для презентації відбирались найкращі варіанти, а у процесі роботи здобувачі використали безліч методів неймінгу, формул копірайтингу, схем написання рекламних текстів, а одним із найцікавіших проміжних завдань стала побудова дерева асоціацій для створення слоганів. 

І фінальний етап – презентація маркетингових рішень аудиторії із застосуванням візуалізації, ораторського мистецтва та прийомів ефективної аргументації. До речі, вже на етапі складання рекламних текстів, молоді маркетологи переконали один одного у доцільності тих пропозицій, які раніше здавалися досить спірними.

Презентації й виступи проходили у режимі відеоконференцій, що сприяло розвитку навичок онлайн-комунікацій, адже наразі це є мейнстрімом. Хто ж не зміг підключитись через перебої з енергопостачанням, вдало виходили з ситуації, і навіть відзнімали рекламні ролики для своїх маркетингових нововведень.

Опублікований: 26-12-2022
Читайте також:
Завершила роботу 84-та Міжнародна конференція «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

23-24 квітня наш університет мав за честь у черговий раз проводити Міжнародну наукову конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Цього року вона відбулася вже 84-й раз. Робота Конференції проходила у 57 секціях, де понад 1800 молодих науковців із провідних уні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершила роботу 84-та Міжнародна конференція «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» 25 квітня 2018

Успішне завершення навчання здобувачів на курсі «Внутрішній аудитор з харчової безпеки»

Здобувачі четвертого курсу освітнього ступеня «Бакалавр», що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології харчування» Богдан Михайленко, Марія Саміленко, Маліка Ходжаєва, та магістрантка другого курсу освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марія Омельченко закінчили навчання на курсі «Внутрішній аудитор з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішне завершення навчання здобувачів на курсі «Внутрішній аудитор з харчової безпеки» 29 грудня 2023

Вітаємо з Днем вишиванки!

Дивовижні сплетіння кольорів, візерунків і орнаментів вишиванки є втіленням генетичного коду кожного українця, його ідентифікатором у світі. Національна святиня поєднує зв’язки минулих і майбутніх поколінь, відображає велич нашої культури і талановитість незламних українців! Нехай для кожного вишиванка буде тим особливим оберегом, вдягаючи який на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо з Днем вишиванки! 18 травня 2023

Нелегкий вибір біотехнологів

Третьокурсники-біотехнологи зробили найбільш значний вибір, пов’язаний зі здобуттям вищої освіти. І це – вибір керівників і тематики курсових і дипломних проєктів. Усе почалося, коли на лекцію з дисципліни «Загальна мікробіологія та вірусологія» завітала доцентка кафедри біотехнології і мікробіології Вікторія Красінько. Вона розповіла студентам про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нелегкий вибір біотехнологів 07 жовтня 2022