Н У Х Т

Аспірантка нашого університету відзначена дипломом за кращу наукову доповідь практичного спрямування

08 грудня 2020

Аспірантка нашого університету відзначена дипломом за кращу наукову доповідь практичного спрямування

XIV Наукова конференція молодих вчених «Мікробіологія в сучасному сільськогосподарському виробництві» нещодавно відбуласяь в Інституті сільськогосподарської мікробіології та агропромислового виробництва НААН України (м. Чернігів).

Захід проводився у онлайн-форматі з використанням платформи Microsoft Teams. Були заслухані виступи доповідачі секцій: «Загальна і ґрунтова мікробіологія», «Біотехнології в сільському господарстві», «Мікробні препарати у рослинництві та захист рослин від хвороб та шкідників», «Економічні аспекти біологізації агропромислового виробництва».

Кращі доповіді були відзначені дипломами. Зокрема, дипломом лауреата конкурсу на кращу наукову доповідь практичного спрямування нагороджена аспірантка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів нашого університету Ганна Вовк (наукова керівниця – професорка Тамара Носенко), яка виступила з доповіддю «Дослідження впливу гідролітичних ферментів з протеолітичною та ксилолітичною активністю на ефективність пресового вилучення олії з гарбузового насіння».

Опублікований: 08-12-2020
Читайте також:
Лектори кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства вражають рівнем викладацької майстерності

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося відкрите  заняття «Основні поняття. Об’єкти, суб’єкти інтелектуальної власності та правові засоби її охорони. Законодавча база України» з дисципліни «Інтелектуальна та промислова власність», яке доцент кафедри, к.т.н. Микола Бондара провів для здобувачів-магістрантів напряму підгот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лектори кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства вражають рівнем викладацької майстерності 01 жовтня 2020

Про освітню програму «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» – старшокурсникам коледжу

25 березня доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Чорна провела онлайн-зустріч зі здобувачами спеціальності 181 «Харчові технології» Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ. Викладачка запросила випускників коледжу до вступу та подальшого навчання за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та бе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про освітню програму «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» – старшокурсникам коледжу 25 березня 2024

Цікаві кураторські години кафедри готельно-ресторанної справи

Першокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відкривають для себе світ сучасного мистецтва під час цікавих кураторських годин. Академічна група студентів ГС-1-7 разом із наставником, асистентом кафедри готельно-ресторанної справи Андрієм Собіним відвідала нову експозицію в Українському домі – «Кола Сільваші». Це велика музейна рет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаві кураторські години кафедри готельно-ресторанної справи 08 жовтня 2024

Про актуальні travel-лайфхаки дізналися викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу

16 липня в рамках проєкту #futurenow від Kyiv Smart City відбувся вебінар «Туризм після пандемії: як коронавірус змінить подорожі», до участі у якому долучилися викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу. Від експертів учасники заходу дізналися про реальний стан туризму в Україні і в світі та отримали корисну інформацію, як спланувати по...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про актуальні travel-лайфхаки дізналися викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу 17 липня 2020