Н У Х Т

Аспірантка нашого університету відзначена дипломом за кращу наукову доповідь практичного спрямування

08 грудня 2020

Аспірантка нашого університету відзначена дипломом за кращу наукову доповідь практичного спрямування

XIV Наукова конференція молодих вчених «Мікробіологія в сучасному сільськогосподарському виробництві» нещодавно відбуласяь в Інституті сільськогосподарської мікробіології та агропромислового виробництва НААН України (м. Чернігів).

Захід проводився у онлайн-форматі з використанням платформи Microsoft Teams. Були заслухані виступи доповідачі секцій: «Загальна і ґрунтова мікробіологія», «Біотехнології в сільському господарстві», «Мікробні препарати у рослинництві та захист рослин від хвороб та шкідників», «Економічні аспекти біологізації агропромислового виробництва».

Кращі доповіді були відзначені дипломами. Зокрема, дипломом лауреата конкурсу на кращу наукову доповідь практичного спрямування нагороджена аспірантка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів нашого університету Ганна Вовк (наукова керівниця – професорка Тамара Носенко), яка виступила з доповіддю «Дослідження впливу гідролітичних ферментів з протеолітичною та ксилолітичною активністю на ефективність пресового вилучення олії з гарбузового насіння».

Опублікований: 08-12-2020
Читайте також:
Викладачі діляться етапами свого професійного сходження

Асистент кафедри біотехнології і мікробіології Олена Сапура розповіла про своє професійне зростання: «Під час навчання у школі мені подобалися природничі науки, а також у мене завжди була любов до Землі. Тому з дитинства я хотіла мати професію, яка була б пов’язана з дослідженням природи. І саме мій інтерес до хімії та біології став причиною вступ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі діляться етапами свого професійного сходження 22 травня 2020

Приємне з корисним поєднали першокурсниці спеціальності «Туризм і рекреація»

Першокурсниці спеціальності «Туризм і рекреація» провели незабутній день у «Мамаєвій Слободі». 29 травня разом зі своєю кураторкою, доценткою Тетяною Мірзодаєвою студентки групи ТУ-1-10 здійснили чудову поїздку до етнографічного музею під відкритим небом. Цей день став яскравою подією, наповненою позитивними емоціями та новими враженнями. Учасниці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Приємне з корисним поєднали першокурсниці спеціальності «Туризм і рекреація» 30 травня 2025

Класичні та сучасні варіації методів аналізу харчової продукції від швейцарських фахівців

28 вересня викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін, доцентки Ірина Корецька, Людмила Дейниченко та асистентка Ганна Березова відвідали вебінар «Синергія між спектроскопією ближнього інфрачервоного діапазону та класичними методами аналізу» від швейцарської компанії BUCHI Labortechnik AG. Спікерка Клау...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Класичні та сучасні варіації методів аналізу харчової продукції від швейцарських фахівців 29 вересня 2022

Кафедра екології та екоменеджменту виборола грантову підтримку двох нових освітніх проєктів програми Еразмус+ напряму Жана Моне

Робота колективу університету в напрямку Євроінтеграції та вивчення кращих екологічних практик ЄС продовжується. Так само продовжується підтримка Європейською Комісією наших зусиль на цьому шляху. Щойно надійшли офіційні повідомлення з Брюсселю, що кафедра екології та екоменеджменту виборола грантову підтримку двох нових освітніх проєктів програми ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра екології та екоменеджменту виборола грантову підтримку двох нових освітніх проєктів програми Еразмус+ напряму Жана Моне 10 липня 2023