Н У Х Т

Презентація інноваційного онлайн-ресурсу

13 червня 2025

Презентація інноваційного онлайн-ресурсу

Днями для викладачів кафедри експертизи харчових продуктів і факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф.Доценка та здобувачів освіти різних ступенів відбувся семінар-презентація проєкту «Інноваційна освіта в сфері громадського харчування для підтримки сталості харчових систем» в рамках проєкту Erasmus+ «Цілі та співпраця між університетами у викладанні харчових технологій та технологій громадського харчування».

Захід став майданчиком для демонстрації інноваційної платформи для професійної освіти, яку презентувала докторка кафедри загальної харчової технології та харчування людини Інституту харчових технологій та харчування Жешувського університету (Польща) Грета Адамчик, що із захопленням представила плоди багатомісячної праці команди різних освітніх закладів декількох країн – веб-сайт.

Доповідачка детально розповіла про концепцію платформи, направленої на створення системи інноваційних освітніх практик, а також випуск навчальних матеріалів кількома мовами, в тому числі українською, пов'язуючи таким чином знання різних інституцій у цілісний і згуртований масив знань, що збагачує якість освіти в кожній країні. Особливий акцент був зроблений на складові сайту – наприклад, «блог» і «навчальні матеріали».

Ця презентація буде доречною викладачам для ознайомлення із практиками закордонних колег і студентам для поглиблення своїх професійних знань.

Опублікований: 13-06-2025
Читайте також:
Два дні з НБУ

Два дні поспіль здобувачі спеціальності «Фінанси банківська справа та страхування» першого та четвертого року навчання під керівництвом доцентки кафедри фінансів Ганни Роганової корисно провели час з представниками НБУ. Які доленосні рішення Національного банку заклали фундамент банківської системи України? Відповідь на це та багато інших цікавих ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Два дні з НБУ 03 квітня 2023

Стільникова профорієнтація від кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції

Перший день зими – прекрасний привід для зустрічі з майбутніми здобувачами вищої освіти, цьогорічними випускниками Відокремленого структурного підрозділу «Сумський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» вирішили на кафедрі технології ресторанної та аюрведичної продукції і влаштували онлайн-спілкування. Доцентки Віра Зуйко т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стільникова профорієнтація від кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції 02 грудня 2020

Мандруємо світами разом із Еnglish speaking club

Давно мріяли опинитися в екзотичних країнах? А ось студенти Навчально-наукового інституту економіки і управління та факультету автоматизації і комп’ютерних систем разом із іноземним гостем Stuart Snuggs та викладачем Наталією Божок нещодавно мали таку змогу. Тому що  чергове засідання Еnglish speaking club було присвячене темі «The Spirit of Advent...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мандруємо світами разом із Еnglish speaking club 07 листопада 2019

Науковий семінар на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбувся науковий семінар. Доповідали професорка Наталія Науменко, доцентка Галина Лук’янець та викладачка Юлія Ткачук. Тематика доповідей була різноманітною. Галина Лук’янець розкрила вплив емоційного звернення на аудиторію, її ментальні та тілесні наслідки у доповіді «Про емоційні засоби впливу н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий семінар на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 29 листопада 2022