Н У Х Т

Презентація інноваційного онлайн-ресурсу

13 червня 2025

Презентація інноваційного онлайн-ресурсу

Днями для викладачів кафедри експертизи харчових продуктів і факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф.Доценка та здобувачів освіти різних ступенів відбувся семінар-презентація проєкту «Інноваційна освіта в сфері громадського харчування для підтримки сталості харчових систем» в рамках проєкту Erasmus+ «Цілі та співпраця між університетами у викладанні харчових технологій та технологій громадського харчування».

Захід став майданчиком для демонстрації інноваційної платформи для професійної освіти, яку презентувала докторка кафедри загальної харчової технології та харчування людини Інституту харчових технологій та харчування Жешувського університету (Польща) Грета Адамчик, що із захопленням представила плоди багатомісячної праці команди різних освітніх закладів декількох країн – веб-сайт.

Доповідачка детально розповіла про концепцію платформи, направленої на створення системи інноваційних освітніх практик, а також випуск навчальних матеріалів кількома мовами, в тому числі українською, пов'язуючи таким чином знання різних інституцій у цілісний і згуртований масив знань, що збагачує якість освіти в кожній країні. Особливий акцент був зроблений на складові сайту – наприклад, «блог» і «навчальні матеріали».

Ця презентація буде доречною викладачам для ознайомлення із практиками закордонних колег і студентам для поглиблення своїх професійних знань.

Опублікований: 13-06-2025
Читайте також:
Неординарністю концепцій вразили Екзаменаційну комісію магістри спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

З 12 по 18 лютого 2019 року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбулися захисти дипломних магістерських проектів студентами денної форми навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньої програми «Готельна і ресторанна справа». Екзаменаційну комісію очолила доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства Киї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Неординарністю концепцій вразили Екзаменаційну комісію магістри спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 19 лютого 2019

English Speaking Club до 140-річчя НУХТ

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування провели зі студентами перших курсів до 140-ї річниці заснування університету історичні читання в рамках English Speaking Club. National University of Food Technologies – 140 Anniversary – Some Historical Pages – саме це питання було аджентою під час чергового English Speaking Club. Старша ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

English Speaking Club до 140-річчя НУХТ 16 жовтня 2024

Оголошений відбір експертів до Наукової та Експертної рад МОН

Міністерство освіти і науки України щорічно проводить конкурси наукових досліджень і науково-технічних (експериментальних) розробок, фінансування яких здійснюватиметься за кошти держбюджету. Експертне забезпечення проведення таких конкурсів, виконавцями яких стануть заклади вищої освіти та наукові установи МОН, покладено на Наукову раду та Експертн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оголошений відбір експертів до Наукової та Експертної рад МОН 12 липня 2018

«Varvar» ділиться родзинками виробництва з нашими здобувачами освіти

Студенти групи ТІ-2-6 разом із наставницею, доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлією Бондаренко відвідали броварню «Varvar» у м. Київ. «Varvar» – крафтова пивоварня з прогресивним обладнанням угорської компанії Zip Technologies, де всі процеси виробництва можна контролювати за допомогою комп’ютерних програм. Душею...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Varvar» ділиться родзинками виробництва з нашими здобувачами освіти 05 квітня 2023