Н У Х Т

Науково-технічна рада університету розглянула стан виконання наукових досліджень, що здійснюються за рахунок держбюджету

11 грудня 2020

Науково-технічна рада університету розглянула стан виконання наукових досліджень, що здійснюються за рахунок держбюджету

10 грудня 2020 року відбулося засідання Науково-технічної ради університету, присвячене стану виконання наукових досліджень і розробок, які здійснюються в нашому університеті за рахунок коштів державного бюджету у 2020 році. Провів засідання голова Науково-технічної ради, професор Олександр Шевченко.

На початку засідання головуючий подякував нашим науковцям за плідну наукову роботу та окреслив плани на майбутнє. Зокрема, він повідомив, що в університеті виконується 9 науково-дослідних робіт, із яких 2 – закінчуються у 2020 році, а 7 є перехідними. Також Олександр Шевченко зазначив, що в університеті вперше виконується наукова робота молодих вчених. Він наголосив на особливостях подання на конкурс проєктів науково-дослідних робіт на наступні роки та довів інформацію про проведення державної атестації закладів вищої освіти в частині провадження ними наукової (науково-технічної) діяльності.

Із ґрунтовною доповіддю щодо стану виконання наукових досліджень і розробок, які ведуться науковцями Національного університету харчових технологій за рахунок коштів державного бюджету у 2020 році, виступив завідувач Проблемної-науково дослідної лабораторії університету, старший науковий співробітник, кандидат технічних наук Андрій Маринін.

Опублікований: 11-12-2020
Читайте також:
Лабораторне заняття на підприємстві для студентів кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів

15 листопада для студентів 4 курсу спеціальності «Харчові технології та інженерія» за сприяння голови правління підприємства Юрія Євенка відбулося лабораторне заняття з дисципліни «Проектування підприємств галузі з основами САПР» на провідному підприємстві галузі – ПрАТ «Київський маргариновий завод». Викладач кафедри технології жирів і парфумерно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторне заняття на підприємстві для студентів кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів 16 листопада 2018

Профорієнтаційна зустріч: розповідь про спеціальності майбутнього

Профорієнтаційна команда факультету біотехнології та екологічного контролю продовжує розповідати про наш університет все більшій кількості школярів. Днями у київській школі №70 побували асистентка кафедри біотехнології і мікробіології Ірина Ковшар, студент другого курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» Максим Клименко та студент др...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна зустріч: розповідь про спеціальності майбутнього 02 жовтня 2023

Обговорюємо актуальні проблеми науки та освіти: університет виступив співорганізатором ще однієї наукової конференції

9 грудня відбулася І Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми науки та освіти: реалії та перспективи», організатором якої виступила Громадська організація «Міжнародна асоціація науковців», а співорганізаторами – провідні українські та міжнародні установи, серед яких і наш університет. У роботі конференції взяли участь понад 50 ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обговорюємо актуальні проблеми науки та освіти: університет виступив співорганізатором ще однієї наукової конференції 13 грудня 2022

Чергова група викладачів університету завершила стажування у Польщі

З 18 по 21 грудня 2018 року викладачі університету – доцент кафедри економіки і права Оксана Відоменко, доцент кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Петруша та доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анна Грищенко пройшли заключний очний етап Міжнародного науково-педагогічного стажування для педагогічних і науково-п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергова група викладачів університету завершила стажування у Польщі 27 грудня 2018