Н У Х Т

Науково-технічна рада університету розглянула стан виконання наукових досліджень, що здійснюються за рахунок держбюджету

11 грудня 2020

Науково-технічна рада університету розглянула стан виконання наукових досліджень, що здійснюються за рахунок держбюджету

10 грудня 2020 року відбулося засідання Науково-технічної ради університету, присвячене стану виконання наукових досліджень і розробок, які здійснюються в нашому університеті за рахунок коштів державного бюджету у 2020 році. Провів засідання голова Науково-технічної ради, професор Олександр Шевченко.

На початку засідання головуючий подякував нашим науковцям за плідну наукову роботу та окреслив плани на майбутнє. Зокрема, він повідомив, що в університеті виконується 9 науково-дослідних робіт, із яких 2 – закінчуються у 2020 році, а 7 є перехідними. Також Олександр Шевченко зазначив, що в університеті вперше виконується наукова робота молодих вчених. Він наголосив на особливостях подання на конкурс проєктів науково-дослідних робіт на наступні роки та довів інформацію про проведення державної атестації закладів вищої освіти в частині провадження ними наукової (науково-технічної) діяльності.

Із ґрунтовною доповіддю щодо стану виконання наукових досліджень і розробок, які ведуться науковцями Національного університету харчових технологій за рахунок коштів державного бюджету у 2020 році, виступив завідувач Проблемної-науково дослідної лабораторії університету, старший науковий співробітник, кандидат технічних наук Андрій Маринін.

Опублікований: 11-12-2020
Читайте також:
Найкращі поради від всесвітньо відомого експерта

Старший викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування Ольга Ковальчук взяла участь у науково-методичному семінарі, організованому компанією Dinternal Ukraine. На початку учасники мали нагоду послухати декілька творів у виконанні Національного президентського оркестру. Спікером заходу став всесвітньо відомий експерт, викладач, автор підру...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Найкращі поради від всесвітньо відомого експерта 13 лютого 2018

Вітання ректорату з Днем винахідника і раціоналізатора

Шановні колеги! Щорічно, в третю суботу вересня в Україні відзначають День винахідника і раціоналізатора, відповідно до Указу Президента № 443/94 від 16 серпня 1994 року. В 24-ту річницю Дня винахідника і раціоналізатора щиро вітаємо наших науковців – творців інтелектуальної власності, які присвячують своє життя невпинному пошуку нового та прогре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітання ректорату з Днем винахідника і раціоналізатора 12 вересня 2018

На конференції у Польщі представили результати своїх досліджень науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь в International Conference AgroFood, яка відбулася 19 листопада 2020 р. в University of Rzeszow (Польща) та організована в рамках проєкту «Regional Initiative of Excellence project» під патронажем Ржешівського університету. Під час конференції були представлені резул...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На конференції у Польщі представили результати своїх досліджень науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 20 листопада 2020

До обговорення найактуальнішим тем індустрії гостинності долучаються наші викладачі

«Ранкова кава з готельєром» – під такою назвою стартувала нова рубрика у «School of Hotel Basics Michelle». У її рамках за чашкою вранішньої кави до прямого ефіру запрошують відомих українських готельєрів і говорять про найактуальніші теми галузі. Гостро, правдиво, без купюр і завжди наживо. Першою гостею нової рубрики стала CEO Vertex Hotel Group...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До обговорення найактуальнішим тем індустрії гостинності долучаються наші викладачі 13 липня 2020