Н У Х Т

Про шляхи вирішення конфліктної ситуації на вебінарі для наших студентів

08 квітня 2020

Про шляхи вирішення конфліктної ситуації на вебінарі для наших студентів

Нещодавно відбувся черговий онлайн майстер-клас «Конфлікт? Відмінно! Давайте розбиратися!», організований стратегічним партнером Корпорації «Артеріум» ТОВ «Triglav International». Вебінар провела сертифікований бізнес-тренер Тетяна Ковтонюк, яка має більше 13 років тренерського досвіду.

Учасниками заходу стали студенти факультету біотехнології та екологічного контролю, які дізналися про структуру конфлікту, його етапи та шляхи вирішення конфліктної ситуації. Адже вирішення конфліктних ситуацій – це головне завдання, як в університеті, так і на роботі, і в родині.

Фахівець досить просто, з наведенням конкретних прикладів, розповіла, як можна вирішити різні конфліктні ситуації. Студенти зрозуміли, як можна уникнути конфлікту, а також вирішити його. Також дізнались багато нової інформації – формули конфліктів, класифікацію конфліктогенів, а також методи та способи вирішення конфліктів.

Майстер-клас був дуже насиченим, і відчувалося, що подання матеріалу було продумане тренеркою, тому все було доступно і невимушено. Інформація по темі легко сприймалась, оскільки багато незрозумілих моментів були пояснені на звичайних прикладах із життя. Було цікаво подивитись на конфлікт з іншої сторони та розглянути його позитивні сторони. Учасники дізналися, що таке конфлікт, які існують механізми конфлікту, що таке формули конфлікту та їх види, скільки складових є у конфлікті, і як він розвивається, а також алгоритм його вирішення.

Учасники зрозуміли, що повністю уникнути конфліктів неможливо, але їх кількість можна звести до мінімуму. Пані Тетяна розповіла, як можна навчитися відпускати образи, знаходити компроміси та спільну мову з учасниками конфлікту, а також як правильно уникати конфліктних ситуацій.

Спілкування онлайн відбувалось легко та невимушено у форматі питання та відповідь. Учасникам сподобалось активне спілкування з аудиторією, а також нотка гумору у вигляді життєвих анекдотів. Цей вебінар допоміг розібратись у причинах конфліктів і навчитись, як із них правильно виходити.

Викладачі й студенти вдячні Тетяні Ковтонюк за професійний і корисний майстер-клас і сподіваються на зустрічі на наступних вебінарах!

Опублікований: 08-04-2020
Читайте також:
Важливі поради майбутнім спеціалістам

20 жовтня 2021 року кафедрою економічної теорії була проведена онлайн-зустріч здобувачів різних спеціальностей Навчально-наукового інституту економіки і управління з регіональним директором з продажу компанії «Vonage» (США) Павлом Салатюком (Німеччина). Під час спілкування спікер поділився власним досвідом і зазначив особливості роботи американськ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Важливі поради майбутнім спеціалістам 22 жовтня 2021

Телеграм-бот для науковців

Із метою оперативного інформування науковців, інноваторів і стартаперів щодо новин і можливостей МОН запускає Телеграм-бот Info Science Bot, який інформуватиме про: актуальні можливості для науковців; актуальні можливості для інноваторів; актуальні новини та дипломатичні кроки органів влади й наукової спільноти щодо протистояння російській агресії,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Телеграм-бот для науковців 21 березня 2022

Нові перспективи на ринку страхування життя обговорюють викладачі кафедри фінансів

21-22 листопада 2022 року на базі Ужгородського національного університету відбулася заключна конференція проєкту «Партнерство для геномних досліджень в Україні та Румунії» UA-RO GENOME № 2SOFT/1.2/48, який виконувався та фінансувався у рамках Спільної операційної програми Румунія-Україна 2014-2020. В якості запрошених спікерів виступали українськ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові перспективи на ринку страхування життя обговорюють викладачі кафедри фінансів 28 листопада 2022

НУХТ – у рейтингу вишів за результатами вступної кампанії

Порталом Освіта. ua оприлюднений рейтинг закладів вищої освіти за результатами вступної кампанії 2021 року, у якому використані дані, отримані інформаційною системою «Вступ.ОСВІТА.UA» з Єдиної державної бази з питань освіти. У ньому заклади вищої освіти ранжовані за кількістю вступників, зарахованих на перший курс для здобуття освітнього ступеню «б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – у рейтингу вишів за результатами вступної кампанії 11 травня 2022