Н У Х Т

Сезон літніх дегустацій стартував: фахівці університету оцінюють на відповідність зразки промислової продукції

04 червня 2021

Сезон літніх дегустацій стартував: фахівці університету оцінюють на відповідність зразки промислової продукції

3 червня завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолій Куц і професорка кафедри Марина Білько взяли участь у черговому засіданні дегустаційної комісії наукового центру «Український інститут вина».

Дегустаційна комісія затвердила вина столові сухі червоні «Каберне-Совіньйон Фрумушика-Нова» від ТОВ «ВКФ «Бородіно-А» Фрумушика-Нова та «Ореанда Каберне-Мерло» від Одеського коньячного заводу Shustoff.

Успішним став зразок сортового  столового сухого білого вина «Ель Капітан Піно Блан», представлений ТОВ «ВІНТРЕСТ» ТОВ «Винтрест» спільно з ТОВ «46 Паралель Вайн Груп» 46 Parallel Wine. Шипучий напівсухий звичайний сидр «Бльор» від ТОВ «З. Фемелі» також поповнив скарбничку виноробних новинок.

Окрім цього, представники дегустаційної комісії оцінили на відповідність органолептичним характеристикам і коньяки України.

Вітаємо виноробні підприємства, які цього дня гідно презентували свої новинки!

Опублікований: 04-06-2021
Читайте також:
Ролі жінки у бізнесі у сучасному світі було присвячене чергове засідання Online Еnglish speaking club

Викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок провела чергове засідання Еnglish speaking club разом зі спеціальним гостем із Сполучених Штатів Stuart Snuggs у онлайн-форматі. У заході взяли участь здобувачі освіти першого та другого курсу, спеціальностей «Реклама та зв’язки з громадськістю» та «Міжнародна еконо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ролі жінки у бізнесі у сучасному світі було присвячене чергове засідання Online Еnglish speaking club 25 листопада 2020

Настановча зустріч гарантки освітньої програми «Хімічна технологія» з першокурсниками

5 вересня відбулася зустріч гарантки освітньої програми «Хімічна технологія» доцентки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Олени Подобій зі студентами першого курсу, групи ХТ-1-9, які навчаються за цією освітньою програмою. На зустрічі також була присутня старша кураторка групи, старша викладачка каф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Настановча зустріч гарантки освітньої програми «Хімічна технологія» з першокурсниками 15 вересня 2023

Ще один випускник кафедри біотехнології і мікробіології блискуче захистив дисертаційне дослідження

Відмінник навчання, переможець конкурсу студентських наукових робіт, гордість гуртка «Biotech» і  кафедри біотехнології і мікробіології та просто хороший друг. Саме це згадують викладачі й друзі, коли мова йде про Миколу Івахнюка. А сьогодні, 11 червня до переліку його досягнень можна додати блискучий захист дисертаційної роботи «Синтез мікробного ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще один випускник кафедри біотехнології і мікробіології блискуче захистив дисертаційне дослідження 11 червня 2019

Відбулися змагання з плавання серед здобувачів освіти

27 вересня 2022 року в спортивному комплексі НУХТ відбулися змагання з плавання серед здобувачів освіти НУХТ. Наші спортсмени змагалися у категоріях «кроль», «брас», «батерфляй» та заплив на спині. Дистанція для всіх видів змагань була визначена 50 метрів. Результати змагань: Юнаки: - стилем «кроль»І місце – Єгор Непокритов (факультет автоматиз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулися змагання з плавання серед здобувачів освіти 29 вересня 2022