Н У Х Т

Визначені напрямки удосконалення освітньо-наукової програми «Харчові технології» освітнього ступеня «доктор філософії»

03 лютого 2023

Визначені напрямки удосконалення освітньо-наукової програми «Харчові технології» освітнього ступеня «доктор філософії»

В університеті провели локальний моніторинг освітньо-наукової програми підготовки за освітнім ступенем «доктор філософії» за спеціальністю 181 «Харчові технології».

Завдяки залученню до керівництва аспірантами, підготовки програм навчальних дисциплін і проведення занять провідних фахівців технологічних кафедр, в нашому університеті є можливості для навчання та вибору напрямів досліджень з усіх галузей харчової промисловості.

З метою підготовки висококваліфікованих, конкурентоспроможних, національно свідомих наукових і науково-педагогічних фахівців за спеціальністю 181 «Харчові технології» систематично відбуваються заходи щодо покращення змісту освітньо-наукової програми, залучення здобувачів наукового ступеня «доктор філософії» до наукової роботи, участі у міжнародних програмах академічної мобільності і конференціях. Значна увага приділяється педагогічній практиці.

До проведення локального моніторингу долучилися директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко, деканка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. В.Ф. Доценка Віта Цирульнікова, завідувачка відділу аспірантури і докторантури Наталія Касаткіна та завідувачі технологічних кафедр університету. Особливу увагу під час обговорення приділили змісту освітньо-наукової програми, уточненню назв освітніх компонент та їх змісту.

На завершення зустрічі були сформульовані основні напрямки удосконалення програми підготовки докторів філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології». Підсумовуючи результати обговорення, гарант освітньо-наукової програми, завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса, висловив свої побажання щодо удосконалення програми і подякував усім учасникам за роботу.

Опублікований: 03-02-2023
Читайте також:
МОН пропонує до громадського обговорення проєкт Порядку прийому до вишів у 2024 році

Міністерство освіти і науки оприлюднило та пропонує до громадського обговорення проєкт Порядку прийому на навчання для здобуття вищої освіти у 2024 році. У ньому міститься уся необхідна інформація про особливості вступу до закладів вищої освіти в цьому році, терміни та етапи проведення вступної кампанії для вступників для здобуття освітніх ступені...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН пропонує до громадського обговорення проєкт Порядку прийому до вишів у 2024 році 03 січня 2024

Виїзні заняття в умовах ресторанних підприємств для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

За ініціативи лекторки навчальної дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє», доцентки кафедри готельно-ресторанної справи Ольги Пушки лабораторні заняття з для здобувачів освіти третього курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» пройшли в умовах закладу ресторанного господарства «Львівська майстерня шоколаду». У межах теми ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзні заняття в умовах ресторанних підприємств для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 10 листопада 2023

Про біотехнологію старшокласникам Межигірської гімназії

Профорієнтаційна команда факультету біотехнології і екологічного контролю у складі асистентки кафедри біотехнології і мікробіології, аспірантки першого року навчання Ірини Ковшар і здобувачки другого року навчання, голови профорієнтаційного сектору студради Вікторії Кавун завітала до Межигірської гімназії №19. Старшокласників ознайомили з нашим ун...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про біотехнологію старшокласникам Межигірської гімназії 12 березня 2024