Н У Х Т

Поглибленню профільних знань здобувачів наших коледжів сприяють викладачі університету

19 листопада 2021

Поглибленню профільних знань здобувачів наших коледжів сприяють викладачі університету

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу продовжується марафон лекторіїв та зустрічей зі здобувачами коледжів.

Цього разу викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції читали гостьові лекторії здобувачам Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ.

15 листопада про тренди і тенденції розвитку сфери послуг здобувачі спеціальності «Виробництво харчової продукції» слухали від доцентки Віри Зуйко, а 18 листопада про систему менеджменту якості НАССР у ресторанному господарстві – від асистентки Владлени Михайленко.

Обидві тими зустрічей надзвичайно зацікавили слухачів, адже направлені на поглиблення профільних знань і на підготовку до складання атестаційного іспиту та до вступу до НУХТ.

Жваву дискусію викликали питання про нові напрямки у харчуванні і адаптування запитів прихильників флекситаріанської, веганської та кето-дієт до меню закладів ресторанного господарства, а також дотримання вимог контролю якості сировини і продукції при організації логістики та моніторинг безпечності виробничої зони закладів харчування.

Крім того, лекторки акцентували увагу на правилах вступу та способах успішної підготовки до його реалізації в НУХТ.

Зазначимо, що Владлена Михайленко є випускницею Київського фахового коледжу ресторанного господарства, тому вона поділилась своїм власним досвідом і досвідом своїх одногрупників, які продовжили навчання на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Така синергія є однозначною і перевіреною формулою успіху у сфері гостинності.

Кафедра висловлює щиру вдячність колективу коледжу та особисто Ірині Жарко за підтримку її ініціатив та творчу, професійну багаторічну співпрацю.

Наші викладачі чекатимуть на здобувачів коледжу на днях відкритих дверей університету та факультету, а згодом будуть раді вітати як нових членів сім’ї факультету!

Опублікований: 19-11-2021
Читайте також:
Лекція від випускника, а нині – провідного фахівця міжнародної компанії

Студенти кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, які опановують спеціальність «Видавництво та поліграфія» скористалися чудовою нагодою послухати лекцію «Технології виготовлення гнучкої упаковки та можливості компанії «Immer Group» від випускника НУХТ, а нині – начальника сектора департаменту R&D компанії «Immer Ukrplasti...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція від випускника, а нині – провідного фахівця міжнародної компанії 03 березня 2020

Доступ за кошти бюджету до Scopus та WoS для вишів і наукових установ України буде продовжено

МОН продовжує передплату на міжнародні наукометричні бази даних Scopus і Web of Science для всіх державних і комунальних вишів і наукових установ України. Низка закладів також отримає доступ до нових аналітичних інструментів. Відповідний наказ МОН був підписаний 29 травня 2020 року. Рішення приймалося на основі рекомендацій комісії, до якої входят...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доступ за кошти бюджету до Scopus та WoS для вишів і наукових установ України буде продовжено 05 червня 2020

Річниця проекту ProductiveWorkspace

Проекту ProductiveWorkspace кафедри управління персоналом та економіки праці виповнився рік. За цей час студенти-ейчари дослідили на місцях робочі процеси, організацію побуту працівників і корпоративну культуру відомих компаній-роботодавців: «1+1 Медіа», EY, Lifecell, Deloitte, EVO.company, Unit.City, BBDO Ukraine, METRO cash&carry Ukraine, і н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Річниця проекту ProductiveWorkspace 28 грудня 2017

Здобувачі освіти продовжують підкріплювати набуті під час дистанційного навчання теоретичні знання практичними навичками

Здобувачі вищої освіти 3 курсу кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства з лектором, доцентом Романом Мукоїдом відвідали молоді прогресивні підприємства «Школа пивоварів «АВС» та «Friday Brewery». Важливим аспектом при опануванні технічної спеціальності є проведення занять безпосередньо на виробництвах. Наші студенти використовують цю...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти продовжують підкріплювати набуті під час дистанційного навчання теоретичні знання практичними навичками 22 грудня 2020