Н У Х Т

В університеті вдруге відбувся фестиваль танцю «NUFT DANCE FEST»

07 травня 2018

В університеті вдруге відбувся фестиваль танцю «NUFT DANCE FEST»

Напередодні травневих свят в університеті вдруге відбувся фестиваль танцю «NUFT DANCE FEST», який організували та провели фахівці Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку за ініціативи студентської ради Навчально-наукового інституту економіки і управління.

Минулорічний фестиваль став яскравим незабутнім дійством, тож цього року його учасники доклали усіх зусиль аби перевершити попередників.

Оцінювати творчість конкурсантів люб’язно погодилися заслужений артист України, колишній соліст Національного академічного ансамблю танцю імені Павла Вірського Юрій Вернигор, хореограф, керівник ансамблю «Грація» Юлія Токарчук і віце-президент Асоціації бально-спортивного танцю України, суддя вищої категорії Олександр Горовецкий.

Битва за призові місця розгорілася не на жарт, адже наші студенти танцювати люблять і вміють. Як і минулого року, вони змагалися у трьох номінаціях – «Колективне виконання», «Соло» і «Дуетне виконання».

Номінацію колективне виконання представляли ансамблі: Навчально-наукового інституту харчових технологій (ННІ ХТ) із танцем «Disko», факультету автоматизації і комп’ютерних систем (АКС) «G-band», факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) «LadDance» і «Sparkle» , Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого (ННІТІ) «Black Flame», Навчально-наукового інституту економіки і управління (ННІ ЕіУ) «Dance Formation».

Соло виконували студенти: факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ) Вікторія Билим («Натхнення») і Вадим Агеєв («Зрада»), ННІ ЕіУ Марія Котлярова («Божевілля»), ННІ ХТ Анна Омельницька («Сум») і Ілля Агафонов («Закоханість»), факультету АКС Олександра Кравчук («Пристрасть»).

Дуетів брало участь всього два, з ННІ ЕіУ у складі Валерії Пунтус і Катерини Горської та з факультету ГРТБ Юлія Хижняк і Юрій Конончук із танцем «Лялька».

Поки журі радилося, на глядачів чекала зустріч із нашими випускниками, загальними улюбленцями Євгеном Амаріцею і Василем Федиковичем.

Щиро привітала учасників і гостей танцювального свята проректор університету з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва.

Члени журі високо оцінили виступи конкурсантів, зізнавшись, що переможців визначити було дуже важко. Та з рештою їх присуд був таким:

номінація «Колектив»:
1-е місце – «Dance Formation» (ННІ ЕіУ)
2-е місце – ННІ ХТ
3-е місце – «LadDance» (факультет БТЕК) і «Black Flame» (ННІТІ)

номінація «Соло»:
1-е місце – Вадим Агеєв (факультет ГРТБ)
2-е місце – Вікторія Билим (факультет ГРТБ)
3-е місце – Марія Котлярова (ННІ ЕіУ)

номінація «Дует»:
1-е місце – Валерія Пунтус і Катерина Горська (ННІ ЕіУ)
2-е місце – Юлія Хижняк і Юрій Конончук (факультет ГРТБ)

Вітаємо переможців і дякуємо всім учасникам за море позитиву, драйву і чудовий настрій!

Опублікований: 07-05-2018
Читайте також:
На фінішній прямій: завершилися захисти магістрів-біотехнологів денної форми навчання

21 лютого на кафедрі біотехнології і мікробіології завершилися захисти магістрантів денної форми навчання за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія». Екзаменаційна комісія засідала у дві зміни і оцінила 13 представлених робіт. Аудиторія, де проходив захист, була багатолюдною, адже підтримати своїх колег прийшли студенти 3 і 4 курсів бака...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На фінішній прямій: завершилися захисти магістрів-біотехнологів денної форми навчання 22 лютого 2019

Формувати «Навички 21 століття» навчилася викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування

Викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування Надія Шерстюк відвідала 24th Annual National IATEFL Ukraine Conference, конференцію для викладачів англійської мови, яка щорічно організується IATEFL Ukraine – Українським відділенням Міжнародної організації викладачів англійської мови як іноземної, членом якого наш викладач є вже понад п’ять ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Формувати «Навички 21 століття» навчилася викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування 23 квітня 2019

Біотехнологи опановують вибіркові дисципліни в рамках академічної мобільності

Протягом осіннього семестру 2022-2023 н.р. здобувачі групи БТ-4-1 Ростислав Коваль та Анна Воробей опановували вибіркову освітню компоненту «Біоінженерія (клітинна, генетична)» обсягом 5 кредитів ЄКТС на базі кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Національного університету «Львівська політехніка». Таку можливість ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологи опановують вибіркові дисципліни в рамках академічної мобільності 28 грудня 2022

Пам’ятай про Крути!

29 січня Україна вшановує героїв бою під Крутами. Цього дня, в 1918 році відбувся бій між українськими військами та загонами більшовиків. Після бою в полон до ворогів потрапили 27 юнаків, які були ними страчені. Трагічна загибель студентського куреня під Крутами стала символом патріотизму і жертовності в боротьбі за незалежну Україну. У пам'ять пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пам’ятай про Крути! 29 січня 2021