Н У Х Т

На кафедрі економіки і права дискутували про політику, філософію і економіку

06 листопада 2023

На кафедрі економіки і права дискутували про політику, філософію і економіку

На кафедрі економіки і права відбулася гостьова лекція «Політика, філософія, економіка». Її прочитала доцентка кафедри міжнародних економічних відносин, бізнесу та менеджменту Ukrainian American Concordia University Наталія Амалян. Лекція була у форматі онлайн, що дало змогу доєднатися всім бажаючим.

Спікерка приділила увагу особливостям прийняття рішень у контексті політичних і філософських поглядів сучасників на можливості розв’язання економічних проблем на макро- та мікрорівнях, специфіці мислення політиків, підприємців і пересічних громадян, ознайомила з науковими висновками нобелівських лауреатів.

Лекторка дисципліни «Продовольчі ринки в умовах євроінтеграціі», професорка Оксана Гривківська, лекторка дисципліни «Сучасні проблеми економіки», доцентка Ольга Михайлик і здобувачі освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» активно приєдналися до дискусії щодо використання отриманої інформації у науковій роботі.

Колектив кафедри вдячний Наталії Амалян за обмін думками і досвідом, цікавий диспут і змістовну зустріч.

Опублікований: 06-11-2023
Читайте також:
Колектив кафедри біотехнології і мікробіології привітав Інститут мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАНУ з 90-річчям від дня заснування

Цьогоріч Інститут мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАН України (ІМВ НАНУ) святкує знаменну подію – 90-річчя від дня заснування. Тож колектив кафедри біотехнології і мікробіології (БТМ) нашого університету вітає співробітників ІМВ НАНУ з ювілеєм! Біля витоків організації підготовки інженерів-біотехнологів нашої країни на кафедрі БТМ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колектив кафедри біотехнології і мікробіології привітав Інститут мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАНУ з 90-річчям від дня заснування 26 вересня 2018

Шириться коло партнерів: підписано договір про співпрацю з Громадською організацією «Тиха їжа України»

На сьогодні в Україні діють понад десять спільнот Slow Food, об’єднаних у асоціацію Slow Food в Україні і представлених Громадською організацією «Тиха їжа України». Рух Slow Food пропагує здорове харчування, базується на локальній їжі, збереженні та поширенні регіональних гастрономічних традицій та ощадливому використанні продовольчого біорізномані...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шириться коло партнерів: підписано договір про співпрацю з Громадською організацією «Тиха їжа України» 26 березня 2024

Рівень своєї англійської підвищують наші викладачі

Вимушені карантинні заходи в усьому світі змусили інакше подивитися на навчальний процес здобувачів освіти та викладачів. Викладач – професія, яка вимагає не лише вміння передавати свої знання, але й безупинно навчатися самому та покращувати свої професійні компетенції, підвищуючи їх рівень. Прикладом є доценти кафедри економіки і права Ольга Тка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рівень своєї англійської підвищують наші викладачі 15 червня 2020

Підготовка фахівців бакалаврського ступеня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Технології харчування»

У нашому університеті здійснюється підготовка бакалаврів з харчових технологій за спеціальністю 181 «Харчові технології», галузі знань 18 «Виробництво та технології», за освітньо-професійною програмою «Технології харчування» на базі повної загальної середньої освіти; освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст»; ступенів «молодший бакалавр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підготовка фахівців бакалаврського ступеня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Технології харчування» 27 березня 2023