Н У Х Т

Популяризуємо українське!

24 липня 2023

Популяризуємо українське!

Університет продовжує співпрацювати з Українською корпорацією по виноградарству та виноробній промисловості «Укрвинпром» у рамках інноваційного проєкту «Українське вино – частина світової культурної спадщини вина La Cité du Vin».

15-16 серпня 2023 року у Києві у межах проєкту відбудеться другий Всеукраїнський відбір амбасадорських  вин від національних виробників.

Дегустацію для  La Cité du Vin проведуть корпорація «Укрвинпром» як офіційний партнер-амбасадор Фонду Винної Культури та Цивілізацій Вина, спільно з Асоціацією сомельє України, Дипломатичною академією України імені Геннадія Удовенка при МЗС, Посольством України у Франції, Українським інститутом вина та нашим університетом за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, Міністерства аграрної політики та продовольства України, Міністерства економіки України, Міністерства закордонних справ України, Держпродспоживслужби, Українського національного офісу інтелектуальної власності та інновацій, Національної академії аграрних наук України та міжнародної платформи сприяння експорту Nazovni.

Найкращі зразки, які стануть «посольськими» винами, представлятимуть Україну в унікальному культурному центрі вина La Cité du Vin  у французькому місті Бордо.

НУХТ долучився до цього проєкту з моменту його започаткування. Нагадаємо, перший національний відбір амбасадорських вин відбувся в минулому році, і однією з експертів, що його здійснювали, була професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства нашого університету Марина Білько.

Постійна присутність українських вин у La Cité du Vin забезпечує представлення України як виноробної держави з багатою скарбницею національного виноробства перед усією світовою спільнотою. Пишаємося приналежністю до популяризації вітчизняного продукту в світі!

Наші викладачі – фахівці високого ґатунку й часто запрошуються експертами, дегустаторами та консультантами до різноманітних проєктів. Здобувачів освіти НУХТ навчають найкращі!

Опублікований: 24-07-2023
Читайте також:
Підведені підсумки переддипломної практики магістрантів-хімтехнологів

Завершили проходження переддипломної практики магістранти, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів». Розподілом здобувачів та укладанням угод із підприємствами опікувалася доцентка Наталія Сабадаш. Здобувачі мали можливість відвідати провідні підприємства різних галузей: з виробниц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підведені підсумки переддипломної практики магістрантів-хімтехнологів 30 грудня 2022

На пульсі інновацій

Фахівці кафедри харчових технологій та інженерії Одеського інституту післядипломної освіти НУХТ підвищили кваліфікацію науково-педагогічних працівників Уманського національного університету садівництва. До програми курсів підвищення кваліфікації були включені теми з питань  інноваційних технологій та обладнання для харчових виробництв, поточного с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На пульсі інновацій 15 січня 2018

Науковий доробок наших здобувачів на IV Всеукраїнському конкурсі «Інноваційні ресторанні технології»

26 квітня 2024 року на базі Державного торговельно-економічного університету (ДТЕУ) з метою підтримки обдарованої студентської молоді, створення умов для її творчого зростання та активізації науково-дослідної роботи здобувачів у закладах вищої освіти відбувся IV Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології»....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий доробок наших здобувачів на IV Всеукраїнському конкурсі «Інноваційні ресторанні технології» 29 квітня 2024

Боротися зі стресом навчила здобувачів кафедри економіки і права фахівчиня корпорації «Arterium»

Ефективним навчання може бути лише у стані рівноваги і відсутності стресу. З метою надання практичних порад, як цього досягти, кафедра економіки і права разом із корпорацією «Arterium» провели тренінг на тему «Стресменеджмент». Спікеркою (тренеркою) виступила менеджерка з розвитку персоналу корпорації «Arterium» Ольга Назарук. Слухачами-учасниками...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Боротися зі стресом навчила здобувачів кафедри економіки і права фахівчиня корпорації «Arterium» 23 жовтня 2023