Н У Х Т

Thanksgiving Day на черговому засіданні Еnglish speaking club

03 грудня 2018

Thanksgiving Day на черговому засіданні Еnglish speaking club

На кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відбулося чергове засідання Еnglish speaking club, традиційно за участю спеціального гостя зі Сполучених Штатів Stuart Snuggs і викладача Наталії Божок. На цей раз зібрання англомовного клубу було присвячене Thanksgiving Day і мало дуже святковий настрій.

Засідання проходило у форматі захоплюючої інтелектуальної гри брейн-ринг англійською мовою, у якій взяли участь 2 команди зі студентів Навчально-наукового інституту економіки і управління та факультету автоматизації і комп’ютерних систем – «Pilgrims» та «Indians». Змагання складалось із 3 раундів, кожний із яких був спрямований на перевірку обізнаності студентів у американських традиціях, знанні історії Дня Подяки та їх творчих здібностей. На кожне змагання були встановлені часові рамки, за якими студенти мали давати відповідь вчасно, відповідно до регламенту гри.

Перший та другий конкурси складалися з питань про День Подяки, історії його виникнення і вимагали від студентів глибоких знань з цього приводу. А третій конкурс містив творче завдання, за умовами якого дві команди мали створити сертифікат із подякою для людини, яка зробила важливий внесок у їх життя.

У перервах між конкурсами студенти мали змогу почути цікаву історію про традиційне святкування Дня Подяки у сім’ї Stuart Snuggs та Америці загалом. За результатами брейн-рингу перемогла дружба. Обидві команди продемонстрували кмітливість, винахідливість та обізнаність щодо історії Thanksgiving Day та особливостей й традицій його святкування.

У фінальній частині засідання Stuart Snuggs отримав від дирекції Навчально-наукового інституту економіки і управління пам’ятні подарунки з символікою університету на знак вдячності за його вагомий внесок у розвиток англійської мови в університеті та підтримку студентської молоді. 

Опублікований: 03-12-2018
Читайте також:
Потужна підготовка до старту нового навчального року у магістрантів-біотехнологів

Попри численні виклики, такі як відключення електроенергії та обстріли, професори і доценти кафедри біотехнології і мікробіології ґрунтовно підготувалися до нового навчального року. Зокрема 30 серпня відбувся науковий семінар кафедри, присвячений формуванню тем магістерських робіт для здобувачів, які цьогоріч вступили на магістерську програму «Пром...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Потужна підготовка до старту нового навчального року у магістрантів-біотехнологів 03 вересня 2024

Відкрита лекція на кафедрі технології цукру і підготовки води

18 березня 2024 року відбулася відкрита лекція к.т.н., доцентки кафедри технології цукру і підготовки води Світлани Шульги з дисципліни «Харчові технології. Модуль 7. Технології цукру та полісахаридів» для здобувачів другого курсу спеціальності «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція на кафедрі технології цукру і підготовки води 18 березня 2024

Захисти магістрантів засвідчили: управління якістю та безпечністю харчових продуктів – у надійних руках!

На кафедрі експертизи харчових продуктів завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачами вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» освітнього ступеня «Магістр» денної та заочної форм навчання. Екзаменаційна комісія під керівництвом докторки технічних наук, старшої наукової співробі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти магістрантів засвідчили: управління якістю та безпечністю харчових продуктів – у надійних руках! 01 березня 2023

Віват, магістри-хімтехнологи-2024!

На кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 14, 16, 20 і 21 лютого 2024 року відбулися публічні захисти 22 кваліфікаційних робіт здобувачами освітнього ступеня «Магістр» денної та заочної форм навчання за спеціальністю 161 «Хімічні технології та інженерія». Оцінювала роботи екзаменаційна комісія у склад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Віват, магістри-хімтехнологи-2024! 27 лютого 2024