Н У Х Т

Thanksgiving Day на черговому засіданні Еnglish speaking club

03 грудня 2018

Thanksgiving Day на черговому засіданні Еnglish speaking club

На кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відбулося чергове засідання Еnglish speaking club, традиційно за участю спеціального гостя зі Сполучених Штатів Stuart Snuggs і викладача Наталії Божок. На цей раз зібрання англомовного клубу було присвячене Thanksgiving Day і мало дуже святковий настрій.

Засідання проходило у форматі захоплюючої інтелектуальної гри брейн-ринг англійською мовою, у якій взяли участь 2 команди зі студентів Навчально-наукового інституту економіки і управління та факультету автоматизації і комп’ютерних систем – «Pilgrims» та «Indians». Змагання складалось із 3 раундів, кожний із яких був спрямований на перевірку обізнаності студентів у американських традиціях, знанні історії Дня Подяки та їх творчих здібностей. На кожне змагання були встановлені часові рамки, за якими студенти мали давати відповідь вчасно, відповідно до регламенту гри.

Перший та другий конкурси складалися з питань про День Подяки, історії його виникнення і вимагали від студентів глибоких знань з цього приводу. А третій конкурс містив творче завдання, за умовами якого дві команди мали створити сертифікат із подякою для людини, яка зробила важливий внесок у їх життя.

У перервах між конкурсами студенти мали змогу почути цікаву історію про традиційне святкування Дня Подяки у сім’ї Stuart Snuggs та Америці загалом. За результатами брейн-рингу перемогла дружба. Обидві команди продемонстрували кмітливість, винахідливість та обізнаність щодо історії Thanksgiving Day та особливостей й традицій його святкування.

У фінальній частині засідання Stuart Snuggs отримав від дирекції Навчально-наукового інституту економіки і управління пам’ятні подарунки з символікою університету на знак вдячності за його вагомий внесок у розвиток англійської мови в університеті та підтримку студентської молоді. 

Опублікований: 03-12-2018
Читайте також:
Корисні поради бакалаврам щодо проєктування технологічного обладнання з листового металу

Днями на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування відбулося гостьове заняття на тему «Особливості проєктування технологічного обладнання із листового металу в CAD-системі Autodesk Inventor Professional» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр», які навчаються за освітньою програмою «Інжиніринг харчових та біотех...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні поради бакалаврам щодо проєктування технологічного обладнання з листового металу 26 березня 2025

Біотехнологічні студії НУХТ: від мікробіології до агробіотехнологій

Осінь – найкращий час навчатися, особливо чомусь радикально новому. Саме так і чинять учасники Біотехнологічних студій НУХТ, які вже не перший рік реалізуються за підтримки фармацевтичної компанії «Артеріум». Цього разу завзяті школярі з головою поринули у захоплюючий вир агробіотехнології. Спочатку старша викладачка кафедри біотехнології і мікроб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологічні студії НУХТ: від мікробіології до агробіотехнологій 04 листопада 2024

Студенти-екологи – учасники всеукраїнської акції «Стоп фосфати»

Цьогоріч відбувається всеукраїнська акція «Стоп фосфати», яку ініціював ПрАТ «АК «Київводоканал». Метою заходу є привернення уваги до екологічних проблем, пов’язаних із використанням фосфатовмісних мийних засобів, і пошук шляхів їх вирішення. Фосфати містяться майже в усій побутовій хімії, в оселі кожного українця. Ці сполуки дуже небезпечні для з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-екологи – учасники всеукраїнської акції «Стоп фосфати» 02 грудня 2019

Гостьова онлайн-лекція кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка продовжує добру традицію НУХТ щодо проведення гостьових лекцій в онлайн-форматі. 13 лютого 2023 року у рамках вивчення здобувачами освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова онлайн-лекція кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 14 лютого 2023