Н У Х Т

Thanksgiving Day на черговому засіданні Еnglish speaking club

03 грудня 2018

Thanksgiving Day на черговому засіданні Еnglish speaking club

На кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відбулося чергове засідання Еnglish speaking club, традиційно за участю спеціального гостя зі Сполучених Штатів Stuart Snuggs і викладача Наталії Божок. На цей раз зібрання англомовного клубу було присвячене Thanksgiving Day і мало дуже святковий настрій.

Засідання проходило у форматі захоплюючої інтелектуальної гри брейн-ринг англійською мовою, у якій взяли участь 2 команди зі студентів Навчально-наукового інституту економіки і управління та факультету автоматизації і комп’ютерних систем – «Pilgrims» та «Indians». Змагання складалось із 3 раундів, кожний із яких був спрямований на перевірку обізнаності студентів у американських традиціях, знанні історії Дня Подяки та їх творчих здібностей. На кожне змагання були встановлені часові рамки, за якими студенти мали давати відповідь вчасно, відповідно до регламенту гри.

Перший та другий конкурси складалися з питань про День Подяки, історії його виникнення і вимагали від студентів глибоких знань з цього приводу. А третій конкурс містив творче завдання, за умовами якого дві команди мали створити сертифікат із подякою для людини, яка зробила важливий внесок у їх життя.

У перервах між конкурсами студенти мали змогу почути цікаву історію про традиційне святкування Дня Подяки у сім’ї Stuart Snuggs та Америці загалом. За результатами брейн-рингу перемогла дружба. Обидві команди продемонстрували кмітливість, винахідливість та обізнаність щодо історії Thanksgiving Day та особливостей й традицій його святкування.

У фінальній частині засідання Stuart Snuggs отримав від дирекції Навчально-наукового інституту економіки і управління пам’ятні подарунки з символікою університету на знак вдячності за його вагомий внесок у розвиток англійської мови в університеті та підтримку студентської молоді. 

Опублікований: 03-12-2018
Читайте також:
Від теорії до практики у сфері державного контролю за безпечністю харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбувалася чергова гостьова лекція з дисципліни «Інспектування технологічних процесів». Практичні аспекти здійснення державного контролю за дотриманням законодавства про харчові продукти представила головна спеціалістка відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Камʼянець-Подільського р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від теорії до практики у сфері державного контролю за безпечністю харчових продуктів 04 березня 2024

На перетині бізнесу й освіти: викладачі НУХТ – серед учасників «Бізнес-школи «Артеріум»!

Завершився надзвичайний проєкт «Бізнес-школа «Артеріум» для викладачів ЗВО, який став платформою для глибокого переосмислення ролі освіти в сучасному світі. Протягом двох місяців викладачі з різних куточків України, і серед них представники нашого університету з кафедри біотехнології і мікробіології та кафедри технології жирів, хімічних технологій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На перетині бізнесу й освіти: викладачі НУХТ – серед учасників «Бізнес-школи «Артеріум»! 10 червня 2025

Магістранти опановують інноваційні методи досліджень із запрошеною фахівчинею

На запрошення викладачок кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олени Білик та Юлії Бондаренко лабораторне заняття з дисципліни «Науково-дослідницький практикум» для магістрантів освітніх програм «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» та «Технології органічних харчових продуктів» провела постд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти опановують інноваційні методи досліджень із запрошеною фахівчинею 14 березня 2025

Наші науковці мають доступ до провідних світових баз даних

Науково-технічна бібліотека університету – потужний ресурс із забезпечення нашого колективу необхідними навчальними, науковими, інформаційними та довідковими матеріалами. Її фахівці невпинно працюють над розширенням можливостей доступу до провідних ресурсів світу. Наразі викладачі, науковці, здобувачі освіти та співробітники університету мають дос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші науковці мають доступ до провідних світових баз даних 06 серпня 2024