Н У Х Т

Магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції зустрілися з керівником відділу навчання «Reikartz Hotel Group»

19 вересня 2018

Магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції зустрілися з керівником відділу навчання «Reikartz Hotel Group»

Здобувати повну вищу освіту та отримати перспективну роботу – цілком реальна можливість, оскільки 17 вересня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулась зустріч магістрантів саме з таким роботодавцем!

Студенти, які навчаються за спеціалізаціями «Технології в ресторанному господарстві» і «Технології аюрведичних харчових продуктів», мали можливість поспілкуватися з керівником відділу навчання «Reikartz Hotel Group» Іриною Магалецькою. Гостя розповіла студентам про вимоги, які висуває роботодавець успішної вітчизняної мережі закладів готельно-ресторанного господарства до майбутнього співробітника, а також про можливості особистісного росту і розвитку у такій компанії.

Окрім того, Ірина Магалецька розповіла нашим студентам про можливість поєднання навчання і роботи з перспективами розвитку і професійного зростання у рамках програми дуальної освіти, що зацікавило слухачів і викликало ряд запитань, на які гостя у повній мірі відповіла.

Наші викладачі сподіваються на подальшу успішну і результативну взаємодію з компанією «Reikartz Hotel Group» та будуть раді бачити Ірину у гостях ще неодноразово, а також бажають їй успіху в такій важливій справі, як допомога у розвитку майбутніх фахівців індустрії гостинності!

Опублікований: 19-09-2018
Читайте також:
Нові горизонти практичних знань магістрантів освітньої програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі»

Нові горизонти практичних знань підкорюють магістранти другого курсу освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» денної форми навчання. З 15 січня до 11 лютого 2024 року триває їх переддипломна практика згідно з укладеними угодами між університетом та підприємствами галузі. Варто зазначити, що в цьому році г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові горизонти практичних знань магістрантів освітньої програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» 26 січня 2024

Успішна акредитація освітньої програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» – основна оцінка підготовки фахівців високого рівня

В університеті успішно завершилася акредитація освітньо-професійної програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія». Експертна комісія працювала у складі завідувача кафедри аналітичної хімії та хімічної технології харчових добавок і косметичних засобів Державного вищого навч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішна акредитація освітньої програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» – основна оцінка підготовки фахівців високого рівня 24 січня 2019

З одним із лідерів у сфері ефективних рішень по системних інтеграціях поспілкувалися студенти спеціальності «Туризм»

3 грудня 2018 р. відбулася зустріч студентів спеціальності 242 «Туризм» із директором  компанії IATI  Христиною Чалишкан.   Компанія ІАТІ є одним із лідерів у сфері ефективних рішень по системних інтеграціях. На сьогоднішній день у 62 країнах світу працює понад 30 тисяч активних агентів, силами яких обробляється щодня понад 20 000 туристичних опер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З одним із лідерів у сфері ефективних рішень по системних інтеграціях поспілкувалися студенти спеціальності «Туризм» 05 грудня 2018

«Золотий каштан-2021»

4 листопада Клуб пакувальників уже вшістнадцяте провів традиційну науково-практичну студентську конференцію «Золотий каштан», де виступили з доповідями студенти-переможці конкурсу «Золотий каштан» на кращу наукову роботу з проблем пакування. Через карантинні обмеження конференція відбулася в онлайн-форматі. Її технічне та організаційне забезпеченн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Золотий каштан-2021» 09 листопада 2021