Н У Х Т

Магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції зустрілися з керівником відділу навчання «Reikartz Hotel Group»

19 вересня 2018

Магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції зустрілися з керівником відділу навчання «Reikartz Hotel Group»

Здобувати повну вищу освіту та отримати перспективну роботу – цілком реальна можливість, оскільки 17 вересня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулась зустріч магістрантів саме з таким роботодавцем!

Студенти, які навчаються за спеціалізаціями «Технології в ресторанному господарстві» і «Технології аюрведичних харчових продуктів», мали можливість поспілкуватися з керівником відділу навчання «Reikartz Hotel Group» Іриною Магалецькою. Гостя розповіла студентам про вимоги, які висуває роботодавець успішної вітчизняної мережі закладів готельно-ресторанного господарства до майбутнього співробітника, а також про можливості особистісного росту і розвитку у такій компанії.

Окрім того, Ірина Магалецька розповіла нашим студентам про можливість поєднання навчання і роботи з перспективами розвитку і професійного зростання у рамках програми дуальної освіти, що зацікавило слухачів і викликало ряд запитань, на які гостя у повній мірі відповіла.

Наші викладачі сподіваються на подальшу успішну і результативну взаємодію з компанією «Reikartz Hotel Group» та будуть раді бачити Ірину у гостях ще неодноразово, а також бажають їй успіху в такій важливій справі, як допомога у розвитку майбутніх фахівців індустрії гостинності!

Опублікований: 19-09-2018
Читайте також:
Естафету успішних захистів прийняли бакалаври-заочники Кам’янець-Подільської філії НУХТ

У Кам’янець-Подільській філії НУХТ відбувся захист кваліфікаційних бакалаврських робіт здобувачів вищої освіти заочної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології». Екзаменаційну комісію очолила доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ Наталія Фалендиш. До складу Екзаменаційно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Естафету успішних захистів прийняли бакалаври-заочники Кам’янець-Подільської філії НУХТ 19 лютого 2020

У найпрестижніших європейських журналах оприлюднюють свої наукові роботи наші викладачі

Викладачі кафедри фізики, продовжують оприлюднювати свої наукові роботи у найпрестижніших європейських журналах, зокрема у «Chemical Physics», квартиль якого по базі SCOPUS, відповідає рівню Q3. «Топологічні солітони в аліфатичних системах з обмеженою трансляційною рухливістю», так називається остання з надрукованих у журналі статтей доцента кафед...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У найпрестижніших європейських журналах оприлюднюють свої наукові роботи наші викладачі 16 вересня 2020

Триває удосконалення магістерських освітніх програм кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

З метою обговорення та проведення локального моніторингу освітніх програм, на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбулося розширене засідання робочих груп. До перегляду були представлені програми підготовки здобувачів освітнього ступеня «Магістр» – міждисциплінарна освітньо-наукова програма «Промислові  та крафтові технології для HoReCaв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває удосконалення магістерських освітніх програм кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 01 лютого 2023