Н У Х Т

Блискучий приклад запровадження дуальної освіти на кафедрі технології молока і молочних продуктів: працює і в карантин

30 квітня 2020

Блискучий приклад запровадження дуальної освіти на кафедрі технології молока і молочних продуктів: працює і в карантин

На кафедрі технології молока і молочних продуктів уже другий рік успішно продовжується практика запровадження елементів дуальної форми здобуття освіти, що передбачає поєднання навчання в університеті з навчанням на робочому місці на молокопереробному підприємстві.

У 2019-2020 навчальному році тристоронній договір щодо підготовки фахівця освітнього ступеню «магістр» за дуальною формою здобуття освіти укладений між НУХТ, ТОВ «Кременецьке молоко» та студентом 1 курсу магістратури Дмитром Дворецьким.

Введення загальнодержавного карантину не завадило Дмитрові успішно і своєчасно виконувати програму стажування та індивідуальний графік навчання.

На підприємстві Дмитро проходить стажування на посаді інженера з якості та своєчасно, а іноді зі значним випередженням індивідуального графіку навчання, складає усі поточні модульні заходи. З усіма завданнями Дмитро завжди справляється на «відмінно».

Опанування теоретичних знань з дисципліни  «Менеджмент якості та безпеки молочних і молоковмісних продуктів» та здобуті на підприємстві навики практичної роботи дозволили Дмитрові з випередженням більше ніж на місяць якісно виконати та блискуче захистити курсову роботу «Розроблення плану HACCP для технологічного процесу виробництва сиру твердого з маком». До речі, сир твердий з маком має високі якісні характеристики та є розробкою ТОВ «Кременецьке молоко», до якої долучився наш студент.

Комісія викладачів кафедри у складі доцентів Оксани Кочубей-Литвиненко, Анастасії  Пухляк та Олени Красулі високо оцінила роботу Дмитра Дворецького.

Застосування формату відео-конференції дозволило не тільки обговорити усі аспекти виконання курсової роботи, але й актуальні питання для молочної промисловості в цілому та ТОВ «Кременецьке молоко», зокрема. А також дізнатися про те, як галузь успішно долає виклики, пов’язані із введенням карантину.

Опублікований: 30-04-2020
Читайте також:
Фахівці університету знайомилися з міжнародною співпрацею у сфері вищої освіти за програмою Жан Моне

Сучасні тенденції європейської освіти дають змогу українським студентам, науковцям та організаціям, діяльність яких пов’язана зі сферами розвитку молоді, освіти, культури та спорту взяти участь у наймасштабнішій сучасній програмі академічного обміну Erasmus+. Національний Еразмус+ офіс в Україні у тісній співпраці з Представництвом ЄС в Україні за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці університету знайомилися з міжнародною співпрацею у сфері вищої освіти за програмою Жан Моне 18 січня 2019

Випускний онлайн

У Відокремленому структурному підрозділі «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» відбулася урочиста подія – перший випуск груп 2021 року. Зважаючи на карантинні обмеження, урочистості відбувалися у онлайн-форматі. Своїх вихованців тепло привітали директор коледжу Ігор Корчук, завідувачки відділень – харчових техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускний онлайн 10 лютого 2021

Зв’язок теорії та практики – пріоритет у фаховій підготовці студентів-технологів Полтавського фахового коледжу НУХТ

Від початку другого семестру поточного навчального року у Відокремленому структурному підрозділі «Полтавський фаховий коледж НУХТ» студенти-технологи, які навчаються за освітньо-професійними програмами «Зберігання, консервування та переробка молока» і «Зберігання, консервування та переробка м’яса», виконують блок лабораторних робіт з фахових дисцип...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зв’язок теорії та практики – пріоритет у фаховій підготовці студентів-технологів Полтавського фахового коледжу НУХТ 11 лютого 2021