Н У Х Т

Блискучий приклад запровадження дуальної освіти на кафедрі технології молока і молочних продуктів: працює і в карантин

30 квітня 2020

Блискучий приклад запровадження дуальної освіти на кафедрі технології молока і молочних продуктів: працює і в карантин

На кафедрі технології молока і молочних продуктів уже другий рік успішно продовжується практика запровадження елементів дуальної форми здобуття освіти, що передбачає поєднання навчання в університеті з навчанням на робочому місці на молокопереробному підприємстві.

У 2019-2020 навчальному році тристоронній договір щодо підготовки фахівця освітнього ступеню «магістр» за дуальною формою здобуття освіти укладений між НУХТ, ТОВ «Кременецьке молоко» та студентом 1 курсу магістратури Дмитром Дворецьким.

Введення загальнодержавного карантину не завадило Дмитрові успішно і своєчасно виконувати програму стажування та індивідуальний графік навчання.

На підприємстві Дмитро проходить стажування на посаді інженера з якості та своєчасно, а іноді зі значним випередженням індивідуального графіку навчання, складає усі поточні модульні заходи. З усіма завданнями Дмитро завжди справляється на «відмінно».

Опанування теоретичних знань з дисципліни  «Менеджмент якості та безпеки молочних і молоковмісних продуктів» та здобуті на підприємстві навики практичної роботи дозволили Дмитрові з випередженням більше ніж на місяць якісно виконати та блискуче захистити курсову роботу «Розроблення плану HACCP для технологічного процесу виробництва сиру твердого з маком». До речі, сир твердий з маком має високі якісні характеристики та є розробкою ТОВ «Кременецьке молоко», до якої долучився наш студент.

Комісія викладачів кафедри у складі доцентів Оксани Кочубей-Литвиненко, Анастасії  Пухляк та Олени Красулі високо оцінила роботу Дмитра Дворецького.

Застосування формату відео-конференції дозволило не тільки обговорити усі аспекти виконання курсової роботи, але й актуальні питання для молочної промисловості в цілому та ТОВ «Кременецьке молоко», зокрема. А також дізнатися про те, як галузь успішно долає виклики, пов’язані із введенням карантину.

Опублікований: 30-04-2020
Читайте також:
День аюрведичної гостинності

18 квітня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся День гостинності для студентів-бакалаврів 4 курсу, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». Захід розпочався з виступу професора кафедри Наталії Фролової, яка розповіла запрошеним студентам про основи аюрведичного харчування та роль дош у житті людини. Про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День аюрведичної гостинності 22 квітня 2019

Нові профорієнтаційні зустрічі кафедри готельно-ресторанної справи

Профорієнтаційна діяльність – стратегічний пріоритет кафедри готельно-ресторанної справи. Наразі викладацько-студентський колектив активно готується до OPEN DAY факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка, який відбудеться уже цієї суботи, 6 квітня, об 11:00 в режимі онлайн. Доцентка кафедри Ольга Пушка завітала з профорієнтаційною зустріччю до ліцею...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові профорієнтаційні зустрічі кафедри готельно-ресторанної справи 02 квітня 2024

Чудове студентське свято

Чудове студентське свято відбулося в Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ. В актовій залі зібралися студенти та викладачі коледжу. Присутніх привітав директор коледжу Олександр Хоменко та вручив Лист подяки  голові ради студентського самоврядування Максиму Степаненку, який очолює студентський колектив і має визначні досягнення в розбудові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чудове студентське свято 05 грудня 2018

До Національного Дня Дівчат у технологіях долучилася професорка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

19 листопада професорка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, докторка технічних наук, керівниця навчального центру «Камоцці» Людмила Кривопляс-Володіна підтримала участю захід «Національний День Дівчат у технологіях: онлайн-екскурсії до провідних STEM-компаній». Викладачка розповіла про можливості та перспективи працевлаштування жінок у ком...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До Національного Дня Дівчат у технологіях долучилася професорка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 20 листопада 2020