Н У Х Т

Сучасні цифрові технології у освітньому процесі

03 червня 2025

Сучасні цифрові технології у освітньому процесі

Доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмила Мамченко і Зоряна Романова та старший викладач кафедри Володимир Польовик взяли участь у міжнародному стажуванні на тему «Використання сучасних цифрових технологій у освітньому процесі», яке було організовано на базі Європейської асоціації інноваційної освіти (Україна) у співпраці з Вищою соціально-економічною школою (Польща) та тривало з 12 квітня до 31 травня 2025 року.

Учасники стажування опанували використання інструментів сучасних цифрових технологій організації та управління навчальним процесом, методи візуалізації та ефективної комунікації для вдосконалення викладання та навчання (трендові методики: кейси, фліп-уроки, гейміфікація, blendedlearning, peerto-peerteaching).

Після завершення модуля і успішного тестування викладачі отримали сертифікати про стажування, а також про знання польської мови на рівні А0 (комунікативне спілкування).

Процес навчальної взаємодії з використанням цифрових технологій стає більш гнучким, доступним і персоналізованим, що відповідає викликам сучасного суспільства. Активне їх впровадження в освіту є важливим чинником модернізації системи освіти і відповідає вимогам її реформування.

Опублікований: 03-06-2025
Читайте також:
Розробки магістрів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів можуть витримати  конкуренцію на ринку

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилися захисти магістерських робіт здобувачів денної та заочної форм навчання, що навчалися за освітньою програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів». Під час захисту дипломних робіт здобувачі представили результати досліджень щодо розробленн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розробки магістрів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів можуть витримати конкуренцію на ринку 24 лютого 2020

Профорієнтаційна зустріч викладача кафедри готельно-ресторанної справи зі слухачами Підготовчого відділення

Асистент кафедри готельно-ресторанної справи Артем Ущаповський відвідав Підготовче відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності НУХТ для профорієнтаційної зустрічі зі слухачами. Викладач познайомив майбутніх вступників із особливостями навчання за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа», насиченим і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна зустріч викладача кафедри готельно-ресторанної справи зі слухачами Підготовчого відділення 12 лютого 2020

Науковий фаховий семінар аспіранта на кафедрі електропостачання і енергоменеджменту

26 травня на кафедрі електропостачання і енергоменеджменту відбувся науковий фаховий семінар здобувача ступеня доктора філософії за освітньо-науковою програмою «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» Володимира Романюка. Аспірант представив дисертаційну роботу «Підвищення надійності та ефективності систем електропостачання шляхом ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий фаховий семінар аспіранта на кафедрі електропостачання і енергоменеджменту 30 травня 2024

Розвиток крафтових виробництв через прогромадські ініціативи: лекція професора НУХТ для здобувачів партнерського ЗВО

Інклюзивне проєктування як складова прогромадських ініціатив набуває дедалі більшої актуальності у розвитку крафтових харчових виробництв. Його мета – створення простору, зручного та безпечного для всіх категорій користувачів, незалежно від віку, фізичних чи когнітивних особливостей. У цьому контексті відбулася лекція професора кафедри технології р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розвиток крафтових виробництв через прогромадські ініціативи: лекція професора НУХТ для здобувачів партнерського ЗВО 18 квітня 2025