Н У Х Т

Успішні онлайн-захисти курсових проектів на кафедрі готельно-ресторанної справи

29 травня 2020

Успішні онлайн-захисти курсових проектів на кафедрі готельно-ресторанної справи

З 25 по 28 травня на платформі ZOOM відбулися онлайн-захисти курсових проектів з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства» здобувачами 4 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа», денної форми навчання.

Теми курсових проектів були присвячені проектуванню приймально-вестибюльної, житлової, фізкультурно-оздоровчої, службово-побутової, адміністративної груп приміщень підприємств готельного господарства і приміщень закладів ресторанного господарства при засобах розміщення різних типів.

Здобувачі освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» досліджували регіональний ринок послуг закладів готельно-ресторанного господарства, моделювали сервісно-виробничий процес готельного підприємства, розраховували групи приміщень готелю, проектували заклади ресторанного господарства при готелі, розробляли заходи щодо забезпечення санітарно-гігієнічних умов у проектованому засобі розміщення, визначали загальну площу підприємства гостинності та розробляли об’ємно-планувальне рішення проектованого готелю.

Під час відеозв’язку студенти представили основні положення своїх курсових проектів, демонстрували графічні матеріали і відповідали на питання членів комісії.

Курсове проектування – завершальний етап, який дозволив здобувачам систематизувати і поглибити знання, розвинути навички виконання техніко-економічних і технологічних розрахунків, графічного оформлення робіт і навчитися застосовувати набуті теоретичні знання для вирішення практичних завдань.

За організацію успішних оналайн-захистів дякуємо лектору дисципліни, доценту кафедри Тетяні Іщенко.

Опублікований: 29-05-2020
Читайте також:
Профорієнтація від студентів: Юрковецька ЗЗСО

До активної профорієнтаційної роботи факультету біотехнології та екологічного контролю долучився магістрант І року навчання за освітньою спеціальністю «Фармацевтична біотехнологія» Богдан Стефанюк. Він відвідав свою рідну Юрковецьку ЗЗСО, де поспілкувався з учнями 10 та 11 класів, які сьогодні перебувають на роздоріжжі перед вибором майбутньої проф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтація від студентів: Юрковецька ЗЗСО 06 листопада 2019

«Золотий каштан-2022» визначає переможців

Конкурсна комісія XVII Всеукраїнського конкурсу студентських робіт з актуальних проблем пакувальної індустрії «Золотий каштан-2022», головою журі якої є почесний президент Клубу пакувальників, к.х.н. Валерій Кривошей, завершила другий етап конкурсу – розгляд наукових робіт і визначення переможців. До складу галузевої конкурсної комісії, яка розгля...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Золотий каштан-2022» визначає переможців 20 жовтня 2022

Навички ефективного спілкування в команді опанувала доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу

Наші викладачі не втрачають нагоди дізнатися щось нове та отримати корисні навички. Доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва пройшла навчання у Київській Академії жіночого лідерства за програмою «Навички ефективних комунікацій в громадському секторі». Разом із фаховими тренерками Іветтою Делікатною та Оленою Лобовою, щ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навички ефективного спілкування в команді опанувала доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу 15 серпня 2024

Чоловіча збірна університету з футзалу, розгромивши суперника з рахунком 12:0, вийшла до півфіналу Кубку ФАСК

На стадії 1/4 розіграшу Кубку ФАСК із футзалу серед студентських команд вищих навчальних закладів чоловіча збірна нашого університету з футзалу приймала у себе гостей з Київського університету імені Бориса Грінченка. Обидва колективи ведуть боротьбу за призові місця у Вищій лізі, тому гра очікувалась досить цікава та динамічна. Першу небезпечну на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чоловіча збірна університету з футзалу, розгромивши суперника з рахунком 12:0, вийшла до півфіналу Кубку ФАСК 14 лютого 2018