Н У Х Т

Успішні онлайн-захисти курсових проектів на кафедрі готельно-ресторанної справи

29 травня 2020

Успішні онлайн-захисти курсових проектів на кафедрі готельно-ресторанної справи

З 25 по 28 травня на платформі ZOOM відбулися онлайн-захисти курсових проектів з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства» здобувачами 4 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа», денної форми навчання.

Теми курсових проектів були присвячені проектуванню приймально-вестибюльної, житлової, фізкультурно-оздоровчої, службово-побутової, адміністративної груп приміщень підприємств готельного господарства і приміщень закладів ресторанного господарства при засобах розміщення різних типів.

Здобувачі освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» досліджували регіональний ринок послуг закладів готельно-ресторанного господарства, моделювали сервісно-виробничий процес готельного підприємства, розраховували групи приміщень готелю, проектували заклади ресторанного господарства при готелі, розробляли заходи щодо забезпечення санітарно-гігієнічних умов у проектованому засобі розміщення, визначали загальну площу підприємства гостинності та розробляли об’ємно-планувальне рішення проектованого готелю.

Під час відеозв’язку студенти представили основні положення своїх курсових проектів, демонстрували графічні матеріали і відповідали на питання членів комісії.

Курсове проектування – завершальний етап, який дозволив здобувачам систематизувати і поглибити знання, розвинути навички виконання техніко-економічних і технологічних розрахунків, графічного оформлення робіт і навчитися застосовувати набуті теоретичні знання для вирішення практичних завдань.

За організацію успішних оналайн-захистів дякуємо лектору дисципліни, доценту кафедри Тетяні Іщенко.

Опублікований: 29-05-2020
Читайте також:
І моральне задоволення, і призи: професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів активно співпрацює зі спільнотою Вікімедіа

Відкритий доступ до інформації є надзвичайно важливою ініціативою у науковому світі. Він не лише сприяє підвищенню інформованості громадськості про новітні наукові відкриття, але й прискорює науковий прогрес, адже дослідники можуть легше взаємодіяти між собою. Важливу роль у поширенні знань відіграє Вікіпедія – вільна енциклопедія, створена спільно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

І моральне задоволення, і призи: професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів активно співпрацює зі спільнотою Вікімедіа 19 липня 2023

Усі родзинки WorldFood Ukraine студентам кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

24 жовтня доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Зоряна Романова разом зі студентами групи ТБ-4-8 відвідали 22-гу міжнародну виставку продуктів харчування WorldFood Ukraine, що працює щорічно в МВЦ на Броварському проспекті. На виставці до них приєдналися доцент Маргарита Карпутіна та завідувач лабораторії Людмила Бондаренко....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усі родзинки WorldFood Ukraine студентам кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 24 жовтня 2019

Урок фізики для ліцеїстів

11 квітня 2025 року доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Олексій Пилипенко провів урок фізики на тему «Використання першого та другого законів термодинаміки у енергетичному обладнанні» для учнів 10-Б класу Київського ліцею №59. Викладач ґрунтовно та доступно пояснив суть законів, навів конкретні приклади їх використання, а також н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Урок фізики для ліцеїстів 14 квітня 2025

Інвестуючи в освіту – інвестуємо в майбутнє

3 лютого 2020 р. кафедра теплоенергетики та холодильної техніки отримала приємний подарунок від своїх партнерів – компаній ТОВ «Данфосс ТОВ», ДП «Електроніка» та АТ «Електроніка». Колектив кафедри щиро вдячний за наданий компресорно-конденсаторний агрегат Optyma Plus OP-MPHM015SCP00G, адже це – обладнання, яке дозволить покращити практичну підгото...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інвестуючи в освіту – інвестуємо в майбутнє 05 лютого 2020