Н У Х Т

Актуальні акценти на відкритій лекції доцента кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

17 жовтня 2019

Актуальні акценти на відкритій лекції доцента кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Доцент кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш 15 жовтня 2019 року прочитала відкриту лекцію «Органічна косметика. Сучасний підхід у збереженні здоров'я, краси та молодості» з дисципліни «Інновації в технології харчових добавок та косметичних засобів» для студентів групи ХТ-І-16-Маг. Відкриту лекцію відвідали викладачі кафедри.

Тема лекції є складовою освітньо-професійної програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія», отримані знання стануть студентам у нагоді для подальшого засвоєння матеріалу та набуття навичок по майбутній спеціальності.

Тема нині є актуальною, оскільки ринок органічної косметики є перспективним, обсяги продажу щороку стрімко зростають, кількість споживачів збільшується.

Наталія Сабадаш розглянула актуальні питання парфумерно-косметичної галузі, розставила акценти на відмінностях понять natural, organic, bio-, vegan- та eco cosmetics, зробила огляд світового та українського ринку, дала коротку характеристику стандартів провідних світових сертифікаційних організацій, зупинилась на проблемах сертифікації косметичних засобів під лейблом organic в Україні, розглянула основні інновації в органічній та натуральній косметиці, зосередила увагу студентів на інгредієнтах органічних косметичних засобів і надала їх порівняльну характеристику щодо класичних компонентів.

Матеріал лекції був викладений цікаво й послідовно, з використанням електронних засобів презентації. Він ґрунтувався на останніх тенденціях розвитку парфумерно-косметичної галузі. У кінці лекції доцент Наталія Сабадаш відповіла на питання студентів та викладачів кафедри щодо органічної косметики.

Опублікований: 17-10-2019
Читайте також:
410 км подолала наша здобувачка для наближення Перемоги

Сила тіла і духу нашої молоді вражає! 3-4 вересня здобувачка кафедри маркетингу Ірина Рибалкіна взяла участь у екстремальному триатлоні KYIVMAN-2022, який цього року був повністю благодійним і відкрив збір коштів на допомогу медичній роті підрозділу ЗСУ. Для наближення нашої Перемоги учасники подолали 410 км дистанції: 350 км велозаїзду, марафон н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

410 км подолала наша здобувачка для наближення Перемоги 16 вересня 2022

Відбулася звітно-виборча профспілкова конференція Первинної профспілкової організації співробітників НУХТ

4 грудня 2019 року відбулася звітно-виборча профспілкова конференція Первинної профспілкової організації співробітників НУХТ із наступним порядком денним: - звіт про роботу профспілкового комітету за період з грудня 2014 р. по грудень 2019 р., доповідач – голова ППО Сергій Василенко;- звіт ревізійної комісії за період з грудня 2014 р. по грудень 2...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася звітно-виборча профспілкова конференція Первинної профспілкової організації співробітників НУХТ 05 грудня 2019

Пивний воркшоп з дегустацією від фахівця-практика – здобувачам спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

З базовими стилями пива познайомилися здобувачі третього курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в межах навчальної дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє», провівши дегустацію найбільш типових представників – Porters, Pilsner, Pale Ale, Stouts, Wheat Ales, IPA, Schwarzbier. На запрошення лекторки дисципліни, доцентки Ольг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пивний воркшоп з дегустацією від фахівця-практика – здобувачам спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 28 листопада 2023

Нестандартно розпочав зустріч зі слухачами підготовчих курсів доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Зустріч зі слухачами підготовчих курсів нашого університету провів доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Навчально-наукового інституту харчових технологій Валерій Махинько. Розпочалася вона досить нестандартно: із запитання, чи вже спланували майбутні абітурієнти, чим вони будуть займатися після закінчення... університе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нестандартно розпочав зустріч зі слухачами підготовчих курсів доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 23 жовтня 2018